Aynı unide, kütüphanedeydik. 2018-2019 yılı. Ona platoniktim. Sonra karantin girince unuttum tabi. Yıllar geçti, aynı iş yerinde buluştuk, bu sefer o beni farketti ve ilgi gösterdi, çıkma teklifi etti, o zaman başka birisiyle bitmişti ama uzatmaları oynadığımız için nazikçe geri çevirdim. Onu kullanamazdım ne de bu kafayla yeni iliskiye başlayamazdım. Ona karşı dürüst oldum. Yalnış zamandı. İletişimimiz koptu. İkimiz de farklı şehirlere gittik 6 aylık. Sonra dönünce tekrardan kütüphanede gördüm, aynı sınava hazırlanıyorduk. Ama sadece selam vardı aramızda. Ve benimtetiklenen duygularım. Sınavı da kazandık. İş yerinde tekrardan bi araya gelince bana yürümesi için alan yarattım, iletisim kurmaya ilgimi göstetmeye çalıştım ve başardım. 1 aydır sevgiliyiz. Çok uyumluyuz, gelecek planlarımız da nerdeyse aynı. Ama kötü yanı: onu çok fazla seviyorum. O da seviyor. Hatta farklı şehirdeyken bana hediye almış ve aylarla saklamış. ben hep erkeğin çok sevmesi gerektiğinidüşünen biriyim. Zamanla toksik birine dönüşürüm diye korkuyorum. Fazla ilgi istiyorum.
kıskanma, hesap sorma, karışma gibi huylarım yok.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer