çoğu erkeğin bir kadını kaybetmesindeki en büyük temel sebep kadın gibi düşünememekmi empati yapamamısımı sizce :)

çoğu erkeğin bir kadını kaybetmesindeki en büyük temel sebep kadın gibi düşünememekmi empati yapamamısımı sizce :)

Çok kolay. İlgisiz davran, empati kurma. Zaten ilgisiz davranınca aklına şüpheyi sokmuş olursun kavga başlar. Tutarsız ol, söylediğinle yaptığın başka olsun. Tabi bunlar olsa bile yanında kalan kadın da var ama aklını kullanan kadın pek durmaz.
Sanada imzami attim guzel
:)
Zordur. Kadınlar kolay vazgeçmez. Genellemiyorum. Duygusal varlıklar. Birikir birikir birikir bir anda biter enazindan ben öyleyim 😁
genelde tüm kadınlar sen gibi merak etme :)
tanımıyorum seni şu an sende herkes gibisin dkakdksa
aaaa atarrr :)
Bir kadını kaybetmek sandığından kolay aslında. Çünkü ilişki dediğimiz şey karşılıklı bir emek ve anlam arayışıdır. Kadınlar genelde empati kurulamayan, hislerine duyarsız kalınan ya da onların duygusal ihtiyaçlarına gözlerini kapatan erkeklerden soğuyabiliyor. Empati kurabilmek, hissettiğini anlamaya çalışmak ve değerli hissettirmek ilişkilerde altın bir anahtar gibidir. 🌸 ama maalesef bu bazen güldüğümüz şu karikatürdeki kadar farklı bir algı yaratabiliyor. 😊
Cevap
2Cevap
Kazanması zor kaybetmesi kolay empati olsa zaten hiç bu kadar sorunlar olmaz
Hakli dagilin
rica
Kaybetmek kolay kazanması zordur...
İmzami attim
Teşekkür ettim.
Ricalar
kişiye göre değişir,,
Kolay değil. Kadın bişeylerin düzelmesi için çabalar fazlaca fedakarlık yapar ama kafasında ölçüp biçer baktı düzelmiyor en son çare gider.
imzamı atıyorum
Kazanamadım ki kaybedeyim konu ben olunca hepsi reddetmekte hazır kıta oluyor
Evet benim için öyle anında soğuyorum
olması gerkende o :)
Zordur
Aynen
Karikatür çok komik dalga geçer gibi😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar