ilişki yürümüyor. Kadın veya erkek ayrılıyor.
1. eski sevgilim beni halen seviyomudur
2. eski sevgilim beni halen özlüyomudur
3. eski sevgilim beni halen takip ediyor, acaba halen seviyor mu?
4. Eski sevgilim numaramı engellememiş. Acaba halen beni seviyor mu?
5. Eski sevgilim numaramı engellememiş acaba halen beni seviyor mu
6. eski sevgilimin doğum gününü kutlamalımıyım?
7. Eski sevgilimi ne zaman unutabilirim.
eski işte Eski. Kıyafet gibi düşün. Eskimiş kıyafetini yeni varken giyermisin?
eski sevgilin bişey düşünse zaten sana yazar dimi?
lütfen bırakın şu eskileri. Allah aşkına gına geldi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet bu benim. Çok ağırdı. Hala yarası var. Bu ağustosda evlendi. Bende bırakmak zorunda kaldim bu sorulari.. yasattigini yasamadi bile. Mutlu bir yuva kurdu. Ona yaniyorum ben. Beni sevmemesibe sevmesin fakat mutlu olmamaliydi yaptiigindan sonra..
Üzüldüm. Resmen * yapmış. Madem bir kadınla birliktesin. Neden yüz üstü bırakırsın. Bırakıyorsan da haklı sebebin olur. Kısa zaman da da evlenilmez
1.5 yil yazmadi etmedi. Baska birink hayatima bile almadim hep dusundum onu her gun her saniye umudum vardi. Sonra nisanlandigini gorunce yyemek yiyemedim agrilar girdi mideme agridi gunlerce. Bu ramazanda tanisip agistosda evlendi. 5 ay icinde evlilik tanisma anlamiyorum nasil olur böyle hizli..
Emin ol mutlu olmucak. Ama eşini de bırakmaz. Seninki biraz dengesizmiş. Bence allah sana acımış. 5 ayda evlenen erkek. İlerde 5 ayda da bırakır. Bu açıdan düşün? Rahat ol
Hiç boşuna kendini üzme kardeşim üzülen üzüldüğüylw kalıyor tecrübeyle sabit ben senin gibi kalp ve mide ağrılarından duramadim olan kendimize oluyor. Önüne bak seni hakeden biri çıkar elbet sonra diğerleryle neden olmadığını anlarsın.
Inan biliyorum bizden zaten olmazdi. Imkansizdik. Olsada bozulurdu. O konuda rahatim.. sadece mutlu olmasin istiyorum. Ben öyle bazen daliyorum ama o mutlu bu beni delirtiyo. kesinlikle dengesiz. Ama ben hickimseyi sevemiyorum. Bir onu sevdim. Bilmiyorum fotolarda gayet guluyor.. en tuhaf olan ne biliyomusun 1.5 sene sormadi etmedi hikayelerime bskti bazen ama asla sormadi. Sözlendigindede silmemesti. Bir kac hafta gecti öyle sildi. Bz karaktersizlik. Duygularimi biliyosun önceden sileydinde umudum biteydi
@Yorgunkalbimmm0 haklisin gercektem. InsAllah dogru kisi cikar. Yani Şu an hickimseden hoslanamaiyorum herkes itici geliyor. Zaten hoslanmiyodum kimseden ilk defa o cikinxa o duygulari tadinca kaybetmek istemedim
Yorgunun dediği gibi en değerli insanın kendisidir. bir başkası için kendini paraladığında karşılıpı yoksa sağlığından ödün verirsin. Seni takmayanı sende takmıcan
Bu dediğin bir dönem oluyor ama geçiyor artık önüne bakmak baskalarina şans vermek istersin dediğin gibi yaşadım ilk güzel duygulari onla tattım diye bırakmak istemedim o beni hep öteledi umursamad vazgeçtim dedim beni sevmemekle suçladı yani seven bir şekilde yanında olur elbet geçmişi geçmişte bırak her insan hata yapar onlar bizim için bi tecrübe yaşandı ve bitti kaderimizde yok demek ki unutmak kolay olmayacak ama ille unutturacak biri çıkar elbet..
@Yorgunkalbimmm0 umarim... umarim unuturuz
Yoluna güzel iyi kalpli insanlar çıksın kardeşim bu duaya gerçekten inanıyorum.
@Yorgunkalbimmm0 amin. Seninde 😊
Bıraktık merak etme 4 senemi aldı vazgeçmem ama bitirdim sonunda
Uzun ilişki. Bitmesine üzüldüm.
Bende çok üzüldüm acımı yaşadım ama onun hiç takmadigini görünce bunun için mi üzüldüm ben dedim üzüldüğümle kaldım yani
Bu ne ya gece gece neleri dert etmişsiniz pes valla
Aşk ilişkilerine bak birazz. Dert değil. Gerçekleri yazdım
Işte onu diyorum ya gözünden kaçmamış kimseye değil o gerçekler size gına getirmiş onlar da önemli konuları sevmiyor boş görüyor
O erkeği takıntı yapan kadındır.
Kafası karışık kadındır
Exten next olmaz
😁