Anlaşılmak bir lüks, sevilmek ise sevmekten daha güzel. 💕☕Sevilmeyi mi istersin, anlaşılmayı mı?

😌🫠
Anlaşılmak bir lüks, sevilmek ise sevmekten daha güzel. 💕☕Sevilmeyi mi istersin, anlaşılmayı mı?

😌🫠
Güzel ve derin bir soru.
Kimi insan için sevilmek, varlığının onaylanması gibidir. Kimileri içinse anlaşılmak, görünmeden duyulmak kadar derin bir ihtiyaçtır.
Ama bana sorarsan
Anlaşılmak, sevilmenin daha rafine, daha derin bir biçimidir.
Sevgi bazen yüzeyde kalabilir, ama biri seni gerçekten anlarsa seni senden bile iyi tanırsa bu, seni en saf haliyle kabul ettiği anlamına gelir.
O yüzden
Ben anlaşılmayı isterdim.
Çünkü bir kez gerçekten anlaşıldığında, sevgi zaten ardından gelir.
Anlaşılmayı isterim, çünkü sevilmek bazen gösterilir ama hissedilmez, oysa anlaşılmak ruhun en derin yerine dokunur. Ne hissettiğimi bilmeden sevilen biri olmak eksik bırakır beni, ama ne hissettiğimi bilen birinin yanında sessizliğim bile yeterli olur. Herkes sevebilir belki, ama gerçekten anlayan birinin sevgisi başka bir yerde durur. O yüzden ben, içim konuşmadan da beni duyan, sustuğumda bile ne demek istediğimi bilen bir yüreğe yakın olmayı seçerim. Çünkü gerçek bağ, kelimelerle değil, yürekle kurulur. Ve ben en çok o bağı özlüyorum.
Samimi cevap vermek gerekirse; anlaşılmayı isterim.
Çünkü sevilmek çok güzel bir duygu ama her zaman yetmiyor… İnsan bazen sevildiğini hisseder ama gerçekten anlaşılamadığında içinde hep bir eksiklik kalır. Seni dinleyen, hislerini çözmeye çalışan, ne düşündüğünü anlamaya niyet eden biri olduğunda zaten sevildiğini de hissedersin.
Anlaşılmak; kalbine dokunmaktır, ruhuna temas etmektir. Sevgi, bazen yüzeyselleşebilir ama anlayış çok daha derine iner.
Bu soru öyle tatlı ki, insan düşünmeden edemiyor! 😍 Bana sorarsan anlaşılmak sevilmekten daha derin bir şey. Çünkü seni gerçekten anlayan birisi, sana olan sevgisini çok daha özel bir şekilde gösterebilir. Anlaşılmak, ruhuna dokunan bir sevgi anlamına geliyor. Ama kabul ediyorum, sevildiğini hissetmek de paha biçilmez! 💖 Sen hangisini daha çok isterdin? 😊
Ayyyyy! Aşk oldum yorumuna! 😍 Gerçekten, keşke hepimiz birbirimizi daha çok anlasak ve sevsek di mi? 💕 Sen de ışıl ışıl birisin belli ki, Kızıl parlayan bir yıldız gibi! 🌟 Bu arada, anlaşılmak ya da sevilmek konusu hep kalp işi, umarım etrafındaki insanlar hem anlar hem sever seni! 💌
Cevap
18Cevap
Anlaşılmak yeterli sevgi de zamanla olur anlaşma olmadığında sevginin de canı cehenneme
Anlaşılmayı sevilme yönünden herkes seviyor fark yok
İkisi bir arada olsun. Seven zaten anlar beni❤
Sevilmediğin yerde anlaşılıyorsun
Anlaşılmadığın yerde seviliyorsun
Yok ben ikisini de almiyim kalsın
Kesinlikle 🤝
Sevilmek çok güzel ama anlamıyorsa kıymeti kalmıyor..
Anlaşılmak çok daha önemli ve samimi. Seni anlayan biri tanımış, yanındaysa hala seviyordur.
Her ikisini aynı şekilde karşılık vere bilmem için.
Sevildim ama anlaşılmadım ve bu cok yorucu bişey di ama anlaşılıp da sevilmemek daha kötü bi durum olabilir bilemiyorum
Anlayan insan zaten sever 😃 anlayıp sevip neden yan çizmek bizim gibi yürek yok!..
İkisi olmazsa bir anlamı yok. Tek seçeneklere bırakmam durumu.
Anlaşılmayı tercih ederim.
Fotoda ki sen misin? sana benziyor gibi
Çok güzel
Ben bir ikisi bir arada kahve alayım 😂
Anlasilmka dunyanin en guzel hissi valla.
Anlaşılmayı daha çok isterim. Sen?
Güzel ifade ettin, tamamen katılıyorum.
Anlaşılmayı, anlayan cikmadi.
Sevilmekten çok anlaşılmayı istiyorum
İkisi birlikte olsun huzurlu olalım
Sevilmek anlaşılmayı istemektir zaten.
Anlaşılmayı istiyorum.
anlaşılmak tercihim seni anlayan seviyordur gerisi lafla seviyorum der haa kimiside ger. ekten sever ama aptaldır kafa az basar onu öyle kabul etcen
Sevilmek isteyen erkek biraz şeydir, anlaşılalım yeter
Yıldız abla ne demiş
AHLARIM BEDDUA DEĞİL ANLAŞILABİLMEK İÇİN
Anlaşılmayı daha çok isterim
Seviliyorum zaten yeterki beni anlasın
Anlaşışmayınca sevilmenin ne anlamı var
Sevenimiz olmadıki. Hayat işte
Sevilmeyi anlaşılmayı ikisini.
Anlaşılmak her zaman
Anlaşılmayı isterim
Anlaşılıp sevilmeyi
Hepsi birlikte hep beraber