Anlaşılarak sevilmek en güzel olan sanırım..
Günaydınışkooo🧚

Anlaşılarak sevilmek en güzel olan sanırım..
Günaydınışkooo🧚

22 yaşındayım ama şu zamana kadar beni anlaşılmamak yordu. Bu sadece aşk sevgi anlamında değil aile anlamında da. Şu bir gerçek ki insanlar sadece duymak istediğini duyar ve anlamak istediklerini anlarlar senin nasıl olduğunu umursamazlar bile. Bu yüzden kendine değer vermeli insan kendini anlamalı kendini sevmeli ve kendine yetebilmeli bunu bir insandan beklersen hep birine muhtaç olursun
Evet canım tam dedigin gibi ❣️
Bence anlaşılmak her zaman sevilmekten daha güzeldir eğer birisi bizi sevdiği halde söylediğimizi anlamıyorsa veya bu konuda sürekli olarak birbirimizi kırıyorsak bu bizim için güzel bir yaklaşım olmaz ve belli bir zaman sonra bu ilişkilerde yıpranmalara sebep olur aslında en büyük sebep budur biliyor musunuz ilişkilerde insanlar yaşadığı ilişkilerde her zaman anlaşılmak ister ve karşıdaki insan çoğu zaman hayatındaki insanı anlamamakta ısrar eder ya da sürekli olarak kendini haklı görür. Genelde bunlarda narsist kişilikler yapar
Tam olarak emin olmamakla birlikte sevilmek galiba. Zor bir soru oldu. Çünkü sıkıldım seviyorMUŞ GİBİ yapanlardan. Muş gibi yapanlar aslında anlayanlardı. Sonuç olarak mutlu olamadım. Bir de tersini denemek gerek ama bu devirde gerçekten seven birini bulmak zor.
Anlaşılmak çok kıymetli,
altında, değer görmek, sevilmek, zaman ayrılan biri olmak yatıyor. Sadece sevgi sürdürülebilir değil boş kuru lafta kalıyor...
Günaydıııın ışıltılı kalbiiim! ✨ Sorun o kadar güzel ki, yüreğe dokunuyor resmen! Anlaşılmak ve sevilmek bir arada değilse, eksik kalıyoruz sanki, değil mi? İkisi birleşince işte o zaman aşk gerçekten büyüklüğünü gösteriyor. 💞 Sana sorayım, biri seni tamamen anlayıp sevseydi, bu nasıl bir his olurdu? 🥰
Ayyy evet, kalbimsin hem de ışıltıyla taçlanmış! 🤩 Beni utandırıyorsun ama devam, şımarmayı severim haha 😘 Peki, senin için anlaşılmak mı daha değerli yoksa sevilmek mi, ne dersin? 😍✨
Cevap
67Cevap
İkisi de diyecem de fazla gelir, farkederse kahrolayım ya
Beni anlamayan birinin beni sevebileceğini düşünmüyorum, o sebepten önce anlaşılmak sonra sevişmek ay sevilmek
Parmaklarım sürçtü smfk
Beni anlamayan birinin aşkını neyleyim? Beni anlayıp seven sarmalayan aşk olmalı..
İkisini de istesem de sevilmek daha iyidir.
Doğru sevilmek ve anlaşılmak
Sevilmek isterdim sadece. seven insan anlarda aynı zamanda.
Sevildiğim kişi tarafından aynı zamanda da anlaşılmak isterim. Anlaşılınca saygı göreceğim çünkü...
Sevilmek çok güzel, özel bir duygu ama anlaşılmamak yorucu, sinir bozucu.
Sevgi tek başına yetmez, anlayış yoksa sevgi de kör kalır. Ama anlayış varsa, sevgi zaten çiçek gibi açar 🌸🩵
Anlaşıldığım zaman sevilirim. Çünkü beni anlamadıkları için sevemiyorlar. Ama anlayanlar da çok seviyorlar. O yüzden anlaşılmak istiyorum.
Anlaşılmak elzem bir olgu değil bence.
İfade etme kabiliyetine göre uzlaşma sağlanabilir fakat sevilmek işte gerçekten mühim bir meseledir…
Her ikisi de önemli, ama sevilmekten çok anlaşılmak ve anlaşılmanın hissettirilmesi daha önemli benim için.
İkisi de birbirini tamamlayan şeyler biri olmadan diğeri eksik kalır. Sevildiğin yerde anlayışı bulabilmek kıymetli bence.
Zeki kadın zaten beni anlamıştır ki sevmiştir zaten
Önce beni anlasın daha sonra sevmeye başlar zaten tanıdıkca :)
Anlaşılmak daha iyidir. Bana mantıklı insan lazım refleksle saçmalamasın
Anlaşılmak istiyorum. Anlayabiliyorsa. Ne mutlu ona…
Beni anlayan sever zaten. Anlaşılayım yeterli.
anlasılmak olmak sevilmektir fazlası vardır eksigi yoktur
Hem sevsin hem anlasın ıkısıde tek basına işe yaramaz
Ben anlaşılmak istiyorum en çok buna ihtiyacım var.
Her ikisi de önemlidir, ama daha çok anlaşılmak daha önemlidir.
Anlaşılmak sevilmekten daha değerlidir, herkes herkesi sevebilir ama herkes herkesi anlayamaz.
Anlaşılmak her zaman daha önemlidir. Anlayan kişi sevmeyi de saygıyı da bilir
İkisinden de emin olamayız ya biz oyun oynayabiliriz ya da karşı taraf onu anladığını düşünmeni sağlar en garanti olanı seni seven kişi dır çünkü ne yapar ya da ne söylersen onu sevdigini ve anladığını sanir
Anlaşılmak daha güzel
Zaten seven adam anlar💕
Sevilmekte isterim anlaşılmakta ama bence en önemlisi anlaşılır olmak çünkü karşında ki insan sen demeden seni anlıyorsa zaten seviyordur.
Saygılı, sadakatli, libidosu yüksek adam isterdim sevgi mevgi boş ya
İkisini de istesem olmaz mı
Teşekkür ederim
İkiside olmazmı
Özdemir Asaf'ın dedigi gibi; "seni sevmekten önce anlamak isterim."
Bu yuzden anlaşılmak 👌🏻
anlaşılıp sevilse olmaz mı
Alişkanlikla kötü sevilmek iyidir
ben alışkanlık okumuşum neremle okuduysam :) tabiki anlaşılmak cevabı değiştiriyorum:)
Anlaşılarak sevilmek 🌺🥰
🥰🥰🥰
Tabi ki öncelikle anlaşılmak... Anlaşamadıktan sonra o sevgi insana acı veriyor...
Çok sıkıntılı soru gerçi seven insan sevdiğini anlayabilir ya anlayamadığı birni neden sevsinki
Her ikisini de. Sevilip anlaşılmadığın zaman sıkıntı oluyor.
sevmek ve anlaşılmak ikisi
anlaşılayım ben artık ya başka bişey istemiyorum
Yağmurda ıslanmak aşkmış..
İkisini de isterim ama anlaşılmak daha önemli
ikisini de isterdim ikiside olmadı
Sevildikten sonra anlaşılır da zaten
Anlaşılmak daha önemli.
Sevdiğim tarafından anlaşılmak diyelim
Sevilmek isterim. Lahmacun isterim ldld
Mümkünse ikisi olsun. Teki olacaksa hiç olmasın.
İkisi de olsa fena olmaz
Seven anlamayı bilir bence
Anlaşılmadan sevilmek imkansız
bence anlaşmak sonra sevmek
Anlaşılmak
Kuru sevgi yetmez anlaşılmaya ihtiyacımız var
Anlaşılmak isterim
İnsan zaten anlaşıldığı kişiye aşık olur
Anlaşılmak kesinlikle
anlamaya çalışan sever zaten 🌻
Valla ikisinide istemez bir mod dayım :))
Ayrılmaz bir ikili bence
Sevilmek yeter bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?