İlk sevgilimdi ve iki buçuk yıllık toxic bi ilişki sürdürdük. Tabii toxiclik onda biraz daha fazlaydı beni değiştirmeye falan çalışıyodu kısıtlıyodu falan filan işte ama hayallerimiz aynıydı birbirimize çok bağlıydık. Askere gitti, onun için saçlarımı kazımıştım, sadece annesiyle görüşüyodum başka arkadaşım yoktu. Sonra oranın psikolojisiyle bana küfür etmeye başladı sürekli beni ağlatıyodu ben de buna dayanamadım. Üç ayı kala ayrıldım. İstanbul'a taşındım o edirnedeydi. Askerliğinin bitmesine 2 gün kala aradım kedim ölmüştü. Gururuna yediremediği için bana hava atmaya çalıştı motor almış işte kaç kişiyle yattığını falan. Sonra uzun bi süre konuşmadık ben unutmaya çalıştım sevgili yaptım ama unutamadım. Sonra buluştuk onunla ve benden geri taşınmamı ya da yurtdışında okumamı ve onunla evlenmemi söyledi kabul etmedim. Yine uzun süre görüşmedik. Sevgilimden ayrıldım. Yeni biriyle tanıştım. Bir kişinin isteyebileceği bütün özelliklere sahip yakışıklı saygılı beni mutlu etmek için her şeyi feda eden biri. Onla da olmadı bişey hissedemedim. Ayrıldım 15 gün boyunca barışmaya çalıştı benimle ama reddettim. 4 gün önce eski sevgilimle tekrar buluştuk denize gittik yemek yedik gezdik tozduk. Bu sefer onun sevgilisi varmış. Bana başkasıyla evlensek bile görüşürz dedi kalp bi kere aşık olur falan dedi sizce bu şekilde görüşmeye devam etmeli miyim bundan kimseye bahsetmedim çünkü tüm çevrem ondan nefret ediyo beni onlardan uzaklaştırdığı için.
Gizli Üye(30-35)10 ayBen seni çok iyi anlıyorum. Eğer yaş aralığın doğruysa ben de senin yaşlarında aşk acısı çekmeye başladım ve tam 12 yıl boyunca unutamadım onu. Ben de bu süreçte başkasıyla sevgili oldum, sevgili olduğum kişiyi insan olarak seviyodum iyi çocuktu falan ama duygusal hiçbir şey hissedememiştim sonra ayrıldım. İlk aşkımı unutmak için yapmadığım şey kalmamıştır herhalde. Kendi şehrimde turist olarak bile gezmişliğim var sırf kafam dağılsın diye. Yıllar sonra bir gün fark ettimki ben yıllarımı boşa harcamışken, sağlığımı yıpratmışken, o hayatına çok güzel devam etmiş. O artık bıraktığım yerde değildi. Bir gün bunu fark ettim. Ama ben hala beni bıraktığı o yerdeydim yıllardır. Sonra dedimki ben kendime hiç saygı duymuyorum, hiç değer vermiyorum, hiç sevmiyorum. Müthiş bir aydınlanma yaşadım. İnan 12 yıl aşk acısı çektiğim halde en sonunda kendimi seçtim. Bağımlılık bunun adı. İlk aşk bağımlılığı. Umarım sen de kurtulursun bu bağımlılıktan. Gerekirse terapi almanı öneririm. Gerçekten çok üzüldüm yazdıklarına çünkü aynı senin gibiydim bu yüzden ayrı bir etkilendim. Ve inan senin onu umursadığın kadar o seni umursamıyor, değer vermiyor. Seni umursayan ve seven insan başkalarıyla sevgili olup seninle de gününü gün etmez. Başkasıyla evlensek bile görüşürüz diyen bir insan sence sana aşık mıdır? Sen çok aşıksın belli ama umarım sen de uzun zaman geçmeden gerçekleri görüp kendini seçersin 🌸😊
02 Yorumla- 10 ay
Yüz yılın eziği!
Cevap sahibi10 ay@heiwaomotomeru Çok komiksin:) kimsenin yaşantısıyla ilgili böyle yorumlarda bulunma öyle bir başına gelir ki ben kime ne dedim de başıma geldi dersin
En İyi Cevaplar
10 aySenin hikâyen derin, duygusal ve içinde hâlâ iyileşmemiş çok yara var. Yazdıkların, bir insanın kalbinde nasıl bir karmaşa olabileceğini çok açık gösteriyor. Sana doğruları net ve sevgiyle söyleyeceğim. Seni kısıtladı, değiştirmeye çalıştı, küfretti, ağlattı. Bu aşk değil, bu bağımlılık. Ve bağımlılıklar özlemle karışınca aşk gibi hissedilir. Sen saçını kazıdın, tüm sosyal çevreni onun için terk ettin ama karşılığında incitildin. Bu eşit bir sevgi değil, bir tarafın yok sayıldığı bir düzendi. Bunlar gurur kırmak, seni ezmek için bilinçli yapılan davranışlar. Sevgiden değil, kontrol etme arzusundan doğar. Sana sanki özelmiş gibi hissettiren ama aslında kendi iktidarını sürdürmek isteyen bir söylem. Ve sevgilisi varken sana bunları söylemesi sadakatsizliğin kanıtı. O kişiyle de aynısını yapabilir. İlk aşk olması, hafızanda çok güçlü yer etti.
Bağlılıkla karışmış travma, seni hâlâ o duyguda tutuyor.
Onunla kurduğun hayaller, her şeyin yolunda olabileceği bir alternatif hayat gibi aklını çeliyor.
Yalnızlık ve geçmişteki fedakârlıkların boşa gitme korkusu, seni “belki bu sefer farklı olur” yanılgısına itiyor. Eğer sen onunla görüşmeye devam edersen;
Kendi özsaygını tekrar zedelersin.
Bir gün yine aynı şekilde ağlatılma ihtimalin yüksek.
Kalbinde hâlâ yer varmış gibi davranarak iyileşmeni geciktirirsin.
Gelecekteki olgun, saygılı bir ilişki ihtimalini de sabote edersin. Onun sevgilisi varken seni hayatında tutmaya çalışması çok saygısızca. Kendine bunu yapma.
Bir süre ilişki düşünme.
Kalbini toparlamadan kimseye adil olamazsın. Önce sen iyileş.
Bir günlük tut, yaz, dök içini.
Bazen insan yazarken kendini yeniden bulur.
Profesyonel destek düşün.
Özellikle ilk aşkın böyle derin ve yıpratıcı bir hikâyeyse, bir terapist seni güçlendirir.
Ailene, güvendiğin birine anlat.
Bu sırrı yalnız taşıman seni daha çok yorar. Sessizlik içinde çürümek yerine, açık olmak özgürleştirir.
O seni seviyorsa ve gerçekten değer veriyorsa, önce kendine, sonra sana saygı duymayı öğrenmeli.
Ama senin görevin artık onu değil, kendini sevmek.
Sen değerlisin. Kalbin bir kişinin oyuncağı değil.
Lütfen geçmişte yaşadığın şeye aşk deme.
Çünkü aşk, incitmez.20 Yorumla
10 ayKolay olmuyacak. Karın agrıları hasret cekıceksın. Gördüğün gittigin bazı yerler hep sana onu hatırlatıcak guzel anılarınızı. Bır sarkı duycaksın aglaman gelıcek ıcınden, belkı gecelerce aglıcaksın. Bazen nerden tanıdım dıyecek bazen ıyıkı tanıdım yıne olsa yıne ogun kabul ederdı kalbım varlığını diye sükür edıceksın. Yazmak ıstıcek belkı yazıcak ama o bekledıgın sonucu alamıcaksın. Durumları duzeltır bır sure sonra konusurum barısırız dıye hayaller kurucaksın onunla playlistinizi dinlerken onunla yurudugun sokakları.. herseyden nefret edecek kimseyi görmek bile istemeyeceksın. Sonra gun gelıcek ona dair hislerın azaldıgını hatta yok oldugunu farkedeceksın ama bu ana gelene kadar senin ne cektıgını yalnız sen bıleceksın.. umarm yakın zamanda nefes alabılcek kadar huzurlu mutlu olursun senı anlıyorum.. üzülme demek cok basit üzüntün bekledıgınden daha hızlı gecer temennim..
00 Yorumla
Sen kendini zaten sevmiyorsun da kendine olan saygını da çoktan kaybetmişsin. İleride ne olacağını sanıyorsun? Bu kişinin seni tekrar seveceğini falan mı? Ayrıca toksik ilişkinin de sevgi barındırdığını pek sanmıyorum. Sizinkine olsa olsa takıntı denebilir. Ve bu da psikolojik hatta sizin anlatımınıza göre psikiyatrik bir vaka hâlini almıştır.. Ne yapacaksınız bilemem ama hiç sağlıklı bir ruh halinde değilsiniz. Acilen bir psikiyatriste görünmeniz gerektiğini düşünüyorum..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Of, bu durum çok karmaşık bir duygu yumağı olmuş... Öncelikle kendine iyi bakman bu hikayenin en önemli konusu. O kadar çok şey yaşamışsınız ki, kafanın karışması çok normal. Ama bir şey var ki, sana gerçekten değer veren biriyle olmak hayatını çok daha iyi yapar 💜.
Eski sevgilinle yaşadıkların seni hala etkiliyor gibi görünüyor, ancak şimdiki ilişkilerinde mutluluğu bulamamanın sebebi onun etkisinden hala tam kurtulamamış olman olabilir. Bak şunu unutmamalısın; sevgililik dediğin özveri, saygı ve mutluluktur. Eğer biri sana iyi gelmiyorsa, başkalarından izole ediyor ya da özgürlüğünü kısıtlıyorsa bu zaten toksik bir ilişki demektir. Ona karşı hala bir şeyler hissediyor olabilirsin, bu çok anlaşılır ama unutma ki sen en iyisini hak ediyorsun ve geçmişte yaşananlar ders olsun, kısır bir döngü haline gelmesin.
Onunla görüşmeye devam etme konusunu bir kez daha düşün derim. Hayatındaki insanlar senin iyiliğini istiyor, o yüzden onların hissiyatlarına dikkat edebilirsin. Kalbini dinlemek kadar geleceğini ve kendi mutluluğunu da düşünmelisin 💫. Sana zarar veren birine ikinci şansı vermektense, kendin için şans oluştur - yeni yerler, yeni fırsatlar ve yepyeni güzel duygular 🙏. İnan ki sen çok daha iyisini hak ediyorsun! 🌸00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Bazı insanlar vardır, hayatına girdiği ilk anda iz bırakır, sonra ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş, o iz silinmez; sadece zamanla daha sessiz hale gelir. İlk sevgi, ilk bağlılık, ilk fedakârlık… insanın en derin yerine kök salar. Unutamamak, bazen hâlâ sevdiğin anlamına gelmez; bazen sadece içinden söküp atamadığın bir alışkanlıktır, bir ihtimalin yarım kalmış hâlidir. Ama seni kısıtlayan, kıran, ağlatan, seni senden alan birine hâlâ yol açmak, kendine ihanet etmek olur. O kişi seni değil, kendinde eksik olanı tamamlama derdinde. Geçmişi hatırlamak doğal ama orada yaşamak, kendini yarım bırakmak demek. Sen tam olmayı hak ediyorsun, sevildiğini hissettiğin değil, özgürce sevebildiğin bir yerde. Herkesin karşı çıktığı kişi değil, senin yanında olan kişi iyidir aslında. Kalbinin alıştığına değil, sana iyi gelene yer aç. Gerçek sevgi, seni eksiltmez, büyütür. Ve sen artık büyümelisin.
13 Yorumla- 10 ay
Bana kendimi değersiz hissettiren hatta küfreden biriyle olmaktan geri alamıyorum sürekli onun yanında olmak istiyorum. Ki ne tipim bu kişi ne karakterimiz benziyor ben napayım
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayVay be , benim sana verebileceğim hiç bı tavsiye yok dostum , 2 yıllık ilişkimi bı kaç günde unuttum arkasından hiç ağlamadım nerdeyse , ama sonrasındaki 6 aylık ilişkim dolu doluydu her şeyi yaşadım ayrılalı 6 ay oluyo kızı hala unutamadım kendimi spora dağa taşa vurdum yine unutamadım acısı geçti belki ama sızısı hala var ne kimseyle flört edebiliyorum ne de herhangi bi kızla konuşuyorum sanki ona ihanet edicem gibi geliyo yeni biriyle tanışırsam , bı kez yazsa hiç bı şey olmamış gibi geri devam edicem ama imkansız galiba artık neyse sağlık olsun sana verebileceğim tek tavsiye onu tam anlamıyla unutmadan yeni birini gerçekten sevmeden sırf sevgili yapmak için kimseyi hayatına alma bol şans
10 Yorumla Ya çok karışık durum gerçekten kafan çok karışmış anlaşılan önce şunu söyleyeyim toxic ilişkiyi bırakmak zaten doğruydu orada kalmak sana zarar verirdi ama geçmişe takılmak da kolay değil biliyorum hele öyle uzun süren bi ilişkiyse o insanın hayatından çıkması zaman alır. Yeni biriyle mutlu olamamış olman da o yüzden olabilir çünkü hala eskiye bağlısın. Eski sevgilinle görüşmek ise riskli sanki hem onun sevgilisi var hem senin kalbin hala onda. Bu şekilde devam etmek seni daha çok yıpratabilir bence açıkçası. Kendi mutluluğunu düşün, çevrenden gizlemek de işleri daha karmaşık yapar. Kendini önce toparla, hayatına yeni biriyle devam etmek istiyorsan önce kendini tamamen toparlamalısın. Bu tarz ilişkilerde bazen mesafe ve zaman en iyi ilaç oluyor. Hem kendini hem de duygularını anlamaya çalış, gerektiğinde bir uzmandan destek almak da faydalı olabilir. Senin için en iyisi neyse onu yap, kendini mutsuz edecek şeylerden uzak durmaya çalış.
00 YorumlaAranızdaki ilişki dinamiği ikinize de zarar veriyor ama en çok sana onluna görüşmeye devam ettiğin sürece kendine kötülük yapmış olacaksın
Seni de anlıyorum ilk aşklar her zaman daha unutulmaz ve sahici gelir aranızda karşı koyamadığın bir çekim hissediyor da olabilirsin ama bu aşk değil sen anılarındaki eski adamı arzuluyorsun aslında, ne zamanki o anıları hafızandan siler eskiyi eskide bırakabilirsen yoluna devam edebilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 10 aySen büyürken ailen tum islevsiz kalıplara ragmen beraber olmaya devam ettigi icin sen de bu cocuktan ayrılamıyorsun. Azarlandıktan sonra hicbir sey olmamıs gibi sofraya cagırılan cocuklar, buyudukleri zaman kalbini kıran insanların yanında kalmaya cabalar. Psikolojik destek alman gerek , almazsan uzun bir süre daha boyle devam edersin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
10 ayBu ilişki seni yoran, seni sınırlayan bir döngü gibi görünüyor. Eskiye takılı kalmak, yeni mutlulukların önünü tıkayabilir. Kendini sev, değerini bil ve huzurunu öncelikle tut. Onunla görüşmek seni geri götürüyorsa, mesafeni korumak en iyisi. Çevrendekilerin endişeleri boş değil; bazen sevgi değil, özgürlük kurtarır. Sen sağlıklı ve huzurlu bir hayatı hak ediyorsun.
00 Yorumla
10 ayHiç bir şey unutulmuyor sadece alışıyor insan. burada kim ne yazarsa yazsın yazılan hiçbir şey seni tatmin etmeyecek en fazla anlık olarak rahatlatabilir ve tekrar motive edebilir, bir sonraki gece sil baştan geri dönersin. O yüzden zamana bırak tekrar aynı kişiye dönmek ve mutlu olmak çok düşük bir ihtimal, sadece süreci uzatırsın. Bazen gerçekçi olmak gerekiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayAynı yoldan geçtiğim için detayın sadece başını ve sonunu okudum. Benim toksik ilişkimin üstesinden gelmemi sağlayan ondan sonraki ilişkim oldu. Eskiyle yeni şeyler yaşamaya devam ettikçe ve yaşananlara takmayı sürdürdükçe onu ve travmalarını unutamamaya devam edeceksin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bastan sona okudum, 10 sene sonra donup bunlari okudugunda her birine gulecek ve pisman olacaksin. senin icin zor oldugunu biliyorum ama bu acidan bakip yeni bi hayat kur kendine. illa biriyle bi iliski yasamak zorunda degilsin. akisina birak. sosyal cevrene ailene isine gucune agirlik ver.
00 YorumlaEski sevgiliyi unutmak zor olabiliyor, zaman en iyi ilaç. Kendine yeni hobiler bul, sosyal çevreni genişlet, ve duygularını bastırmak yerine kabul et. Kendine iyi davran, yeni insanlara ve deneyimlere açık ol. Zamanla acılar hafifler, yeni başlangıçlara yer açılır.
00 Yorumla
10 ayExten next olmaz diyor yeni nesil cokta müthis bir laf lütfen kendine gel seni manipüle ediyor elinin altına koyup ego besliyor seni sevse sana saygı duyar önüne bakmana izin verir ve yaşadıklarınıza saygı duyar tamam birlikte değiliz biseyler yaşandı ve bitti simdi yeni sevgilime saygım olsun onada der ve hayatına bakar. lütfen kendine gel acilen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayBen buna çok inanmıyorum ya. İnsan birini seviyorsa ve yokluğunda özlüyorsa, ilişki bitse bile unutmadan başkasıyla birliktelik yaşayamak çok büyük iki yüzlülük gibi geliyor bana. Bu hem kendine hemde sonrakine büyük saygısızlık.
Yani, kendini kandırma. Tamamen takıntı yapmışsın. Sevdiğin falan yok.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Eski sevgilimi şahsen bende unutamıyorum. Çoğu zaman aklıma geliyor ama düşününce hayat böyle geçmez diyorum. Benim sana verebileceğim yegane tavsiye. Öncelikle onunla ilgili tüm hatıraları, mesajları, fotoğrafları bir kenara kaldırmak, sosyal medyada takibi bırakmak gibi görünürdeki bağları kesmek işe yarar. Sürekli gözünün önünde olursa unutman daha da zorlaşır çünkü.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
10 ayBir erkek başkasıyla da evlensek lafını kullandığı gibi o ilişki bitmiştir çünkü kendini başkasına ait düşünüyor seni de başkasında görmeye tahammül ediyorsa o adamdan olmaz
12 Yorumla
Soran10 ayHayır ikimiz de dedi yani ben de evlensem kendisi de evlense yine de görüşürüz diyo ölene kadar birbirirmizin kalbinde olcaz diyo
- 10 ay
Ne fark eder
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Zor olacak ama ilk başta yapman gereken kendi saygını kaybetmemek ve kendini düşünmek sadece yeni hobiler edinerek kafanı dağıtmalısın yalnızda iyi hissetmeni sağlayıp konfor alanını dahada konforlu hale getirmelisin. Önemli olan sensin bunu unutma kendine olan inancın kaybolursa zaten yaşamanın anlamı kalmaz senin için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
10 ayÇivi çiviyi söker diyenleri sal gitsin alakası yok kendini bilmen lazım kendi değerinin farkına varman lazım arkadan bakara yolunu bulamazsın hayatta daha iyi hedeflerin olması ve ona odaklanman lazım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Böyle bir kadın tanıdım, kadın adam için bütün sevdiklerinden vazgeçmiş, yapa yalnız kalmış. Çok değil 3 yıl sonra adam buna senin söylediklerini yapıyor 😅 yazık kendinize zarar veriyorsunuz
03 Yorumla
Soran10 ayAilemle bile görüşmüyodum ama işte bu ayrılma mevzusunu konuşunca küfür etsem bile dayanabilirdin askerliğim bitene kadar diyo hala kendini haklı buluyo
Soran10 ayHayır o da beni seviyor biliyorum :((
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayRabbim halimize bin şükür 😅 bacım az bi mental kalmis onun da dibini kazıma
31 Yorumla
Soran10 aySowmsowkspwkdpsk
Bende yaşadım sevdim aynısını inan bana yıprandığınla kalıyorsun. Sen seni seven değer verenle mutlu ol sen kendini bu kadar defersizleştirme uzaklaş aileni düşün kendini.
10 Yorumla
10 ayTatlım şu yazdıklarını başkası yazsa okusan onunla olmaz diyeceksin kendine de söyle lütfen. Gençlik bir kere gelir yaşa gitsin düşünme böyle insanları
10 YorumlaBoşlukta olduğun zaman gelip durur aklına
Kendine yeni heyecanlar yeni ekşınlar bulmaya bakmalısın bence🌸
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kötü davranislarini hatırla unutuluyor sen anlam yuklemeyi biraktiginda unutoyorsun zamanla hatta baya nötr duyguya giriyorsun.. Ondan önce de bir hayatın olduğunu hatirla..
00 Yorumla
10 ayunutmak zorundasin sadece asiksin anlasilan ve sakin asigim diye yanlis secimler yapma onu ne kadar sevsen de sana hayatini zehir etme potansiyeli tasiyan biri
00 Yorumla
10 ayBelirtmemişsin ama bekaretini özlediğin sevgiline mi vermiştin? Yoksa hala bakire isen onu bu kadar özlemene sebep olacak şey ne merak ettim?
016 Yorumla
Soran10 ayOnun yanımda kendimi çocuk hissedebiliyodum çünkü benim hiç bir şeyimden rahatsız olmuyodu tiksinmiyodu ve hala bakireyim
- 10 ay
Neden? İnsanların senden tiksindiğini mi düşünüyorsun?
Soran10 ayÖzgüvensiz hissettiğim konular var
- 10 ay
Sen ona aşık değilsin. Aşık olduğun zaman deli gibi yatmak istersin.
Soran10 ayÖyle bir şey yok kardeşim sikini kontrol edemiyosan bu senin sorunun
- 10 ay
Olay benim s*kimle alakalı değil, özlediğim dediğin oğlanı arzulamaman ile alakalı. Bir kadının aşık olması demek, ben bu adamdan çocuk yapmak istiyorum ve uzun vade yanımda kalsın hiç gitmesin istiyorum demektir. Bu adam bana ve çocuklarıma bakabilir ve genetik üstünlüğü çocuklarımın sağlıklı, zeki ve güçlü olmasını sağlayabilir.
Cinsellik yaşamaktan söz etmiyorum, kendini tutuyor olsan bile bunu "yoğun" bir şekilde istiyor olmalıydın. Ancak sen ayrılabiliyorsun! Aşık bir kadını kapıdan kov bacadan girer.
Soran10 ayArzuluyorum zaten ve seks dışında ön sevişme tarzı şeyler oluyordu ama ben istesem de o yapmıyordu evlenince yapmak istiyodu
- 10 ay
Peki neden onunla bununla yattım diye sana salça oluyor?
Soran10 ayBen yapmadığımı bildiği için benim canımı yakmak istiyo benş çoktan kaybettin bak falan diye canım çünkü
- 10 ay
Çelişkili konuşuyorsun. Az önce "ben istesem de" dedin ama o istemedi dedin. Sen seks vermediğinde onun böyle demesi normal ama sen zaten seks vermişsin ama o almamış.
Soran10 ayHayır benimle istemiyodu ama önceden bi çok kişiyle beraber olmuş beni özel gördüğünü söylğyodu ben ona aşık olduğum için sorun olmayacağını söylüyodum tek kişi olsun sen ol diyodum ama o evlenene kadar beklemek istiyodu
Soran10 aycanım çünkü
Soran10 aySlk yazıyorum canım yapıyo
- 10 ay
Anormal bir durum var, ben başkalarıyla yattım demesi çok mantıksız. Sen seks verdiğin halde sanki sen vermemişsin gibi davranıyor olması garip değil mi?
- 10 ay
Bu kız ağır narsist ve nemfomani hocam bırak kendi haline 😃
- 10 ay
@BiseySorcam59 Kardeşim önünüze kelene narsist demeyin artık. Narsistik kişilik bozukluğunun teşhisi çok zor bir şeydir, erkeklerde daha fazla görülür ama bu %5'in altındadır. Kadınlarda ise borderline kişilik bozukluğu daha fazla görülür ve yine bunun da teşhisi çok zordur. Yani instagram realslerinden öğrendiklerinize bakarak önünüze gelene teşhis koymayın. Çünkü bu zaten "aşırı" nadir.
şeker sana verilecek pek nasihat yok gibi nasihat aklı sende geçerli olmaz. allah yolunu açık etsin bu kafayla. herşeyin farkında olanın, akla ihtiyacı olmaz. kendi yolunu kendin bulucaksın.
00 Yorumla
10 ayonca şey yapmış tam kaşarmış hâlâ unutamıyorsan sende büyük sıkıntı var üş günlük dünya hi erkeğe takıntılı olmanın anlamı ne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayTavsiyem sorunun sende olduğu bağlanmış olan duyguların farkına var geri dönsende yine aynı durumu yaşayacaksın saygına değmez
00 Yorumla
10 aySeni metresi yapmak istiyor, aklın varsa bu sorospuluğu bırakırsın, yok yaparsan da yarağı yediğinle kalırsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayToksik diye kendin söylemişsin. Zaten ilk ilişkinmiş ve yaşın da küçük. Düşünüp acı çekerek vakit kaybetmene bile değmez emin ol.
00 Yorumla Unutulmuyor ama alışılıyor. 1 bucuk yıl sonra geri geldi. Ama bütün huyları değişmiş yabancı gibi geldi. (hayaline aşık oldum ben sana değil)
00 YorumlaFazla uzun yazmışsın. Hepsini okuyamadım. Ama bu konudaki en basit tavsiye şudur; çivi çiviyi söker. Aynı zamanda en etkili tavsiyedir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayPsikoterapi al, iğrenç bir insan artık sevgilin sadece ikinizin dnasını taşımıyor, o başka biri unut onu hasta olursun yoksa
01 Yorumla- 10 ay
Allah onun belasını versib
- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
10 ayEski ex den sonra çok sevgilim oldu yani unutabilir insan senin ki psikolojik bir durum doktora git psikiyatrist baksın sana.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYedek lastik olmaya ne kadar meraklısın bırak gitsin ya dünyada erkek mi kalmadı böyle geçmişteki çöplüklerle uğraşıyorsun bu kadar değersiz ve gurursuz musun
02 Yorumla
Soran10 ayO da gurursuz işte birbirimize karşı boşvermişlik yapamıyoruz
Cevap sahibi10 aySenin psikolojin bozulmuş normal değilsin
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Sorunun başlığını görünce uzun uzun okumaya gerek kalmıyor, ne kadar boş olduğunu tahmin edebiliyorsunuz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayUnutman çünkü bu kişi sana evlensen daha çok zarar verir niye seni heyecanlandiran biri hayatında olmasin ki bana göre bi kızı ağlatan erkekten adam olmaz baba da olmaz
00 Yorumla
10 aySenin kocan eski sevgilisiyle böyle konuşsun isterim misin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
10 ayUnutmaya çalışınca unutulmaz , hayatı akışa bırak zamanla hatırlamazsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Adam olsaydı seni bırakmazdı karşına ondan daha iyileri çıkar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
10 ayUnutamaz ama üzerine yeni bir şeyler ekler ve onu baskılar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 aysabah aç karına hidistan cevizi yağı bir kaşık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
10 ayBu yaşlarda olur.
Kadın hayatı boyunca sayısız kere aşık olabılıyor.
Dert etme yani.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
10 ayNeden unutamiyorsun ki neticesinde seni onemsememis biri
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
10 aySalla gitsin herkes unutulmalı gidenler eskiler ne varsa silin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySevgilisi olan birisiyle görüşülmez en yakın zamanda psikiyatriste gidip aynılarını kendisine de anlatmanızı tavsiye ediyorum çünkü bu başka türlü geçecek bir duruma benzemiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Aranızda böyle aman aman bir şeyler geçmediyse dönme umudu varsa bence dönmeye çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayİlk olması kaynaklı biraz uzun sürebilir birazda senin yapina bağlı. ,2 ayda kabullenir 3 ayda kendine gelirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayPek bisey diyemiyicem ama bari baska erkeklerle sevgili olma onu tamamen unutamadan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHadi ben bilmeden bulustum konustum sakladi benden sen kendine bunu bile bile reva gorebiliyomusun anne olucaksin ya seninde bir gun yuvan olucak hani evinin kocanin etrafinda dolansin istermiydin bu kisinin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aySiz bu yaşlarda ne yaşıyorsunuz anlamak mümkün değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayKadınların sadece badboy sevdiğinin milyonuncu ispatı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayNe güzel böyle bir ilişkiyi bitirmiş ve rahata kavuşmuşsun bundan sonra sadece önüne bak.
00 Yorumla
10 ayKızım sen deli misin çok pişman olacaksın öyle konuşan birini nasıl sevebiliyorsun lütfen uzak dur iyi insanları reddedip sonra neden mutlu olamıyorum deme hata sende
00 Yorumla
10 ayÖnüne bal, kendine vakit ayır öz bakım falan gibi uğraşlar bul, arkadasinla gez unutursun
00 Yorumla
10 ayMadem öyle neyini özledin yani haberlere konu mu olmak istiyorsun git adam akıllı birini bul
00 Yorumla
10 ayBenle takil unuttirum
05 Yorumla
Soran10 ayOlur gel
- 10 ay
Tm burada olursan mesaj atabilecek kadar xper toplarim gelirim konusuruz 😅
Soran10 ayİnsta ver
- 10 ay
Bak burada sacma sapan bi Instagram hesabim var buraya yazabilirsin eskiden Instagram kullaniyordum artik boyle cok zamanimi almasin diye kapattim ama konusuruz yine 😅
Alphadude2099 - 10 ay
Bulamadin mi kizimm 😂😋
İnşâallah karşıma senin gibi birisi çıkmaz.
04 Yorumla
Soran10 ayNeyim varmış
Soran10 ayBeni seviyo knk
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Probis bisküvi ye unutursun
01 Yorumla
Soran10 ayTmm😔
Karşına ondan daha iyisi çıksa unutur gidersin
02 Yorumla
Soran10 ayİşte çıktı ama yine onu aradım
- 10 ay
Çıkmamıştır işte bir yerde bir eksik vardır. Şikibaba filmi gibi tek bir şey bile eksik olsa kupon tutmaz yani aşk tutmaz. Şu da bir gerçek insanlar yarım kalan hikayelere çok takılı kalır kötü bir ilişki de olsa o aklın bir köşesinde kalır. İyi olabilir miydi diye benim de mesela öyle biraz.
Gizli Üye(25-29)10 ayZamana bırak. Ben sürekli affettim soğuyunca kadar
10 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne