Eski sevgilimi unutamıyorum, tavsiyeniz ne olur?

İlk sevgilimdi ve iki buçuk yıllık toxic bi ilişki sürdürdük. Tabii toxiclik onda biraz daha fazlaydı beni değiştirmeye falan çalışıyodu kısıtlıyodu falan filan işte ama hayallerimiz aynıydı birbirimize çok bağlıydık. Askere gitti, onun için saçlarımı kazımıştım, sadece annesiyle görüşüyodum başka arkadaşım yoktu. Sonra oranın psikolojisiyle bana küfür etmeye başladı sürekli beni ağlatıyodu ben de buna dayanamadım. Üç ayı kala ayrıldım. İstanbul'a taşındım o edirnedeydi. Askerliğinin bitmesine 2 gün kala aradım kedim ölmüştü. Gururuna yediremediği için bana hava atmaya çalıştı motor almış işte kaç kişiyle yattığını falan. Sonra uzun bi süre konuşmadık ben unutmaya çalıştım sevgili yaptım ama unutamadım. Sonra buluştuk onunla ve benden geri taşınmamı ya da yurtdışında okumamı ve onunla evlenmemi söyledi kabul etmedim. Yine uzun süre görüşmedik. Sevgilimden ayrıldım. Yeni biriyle tanıştım. Bir kişinin isteyebileceği bütün özelliklere sahip yakışıklı saygılı beni mutlu etmek için her şeyi feda eden biri. Onla da olmadı bişey hissedemedim. Ayrıldım 15 gün boyunca barışmaya çalıştı benimle ama reddettim. 4 gün önce eski sevgilimle tekrar buluştuk denize gittik yemek yedik gezdik tozduk. Bu sefer onun sevgilisi varmış. Bana başkasıyla evlensek bile görüşürz dedi kalp bi kere aşık olur falan dedi sizce bu şekilde görüşmeye devam etmeli miyim bundan kimseye bahsetmedim çünkü tüm çevrem ondan nefret ediyo beni onlardan uzaklaştırdığı için.

Eski sevgilimi unutamıyorum, tavsiyeniz ne olur?