Çok suçlu hissediyorum kendimi?

Bi ilişkim vardı 9 ay sürdü ilişkide denirse tabi Ekim ayında başladık şubata kadar güzel devam ettik ve ayrıldık nedeni geçmişimi öğrendi kimseyle olmadım dedim olmuştum aslında o süre içindede yine anlayın yapıyorduk yeni üye olduğum için uyg kabul etmiyorzaten tek taraflı sürdürdüm Temmuz ayının ilk haftasına kadar. bazen çok iyi davranıyordu bazen ise çok kötü gidip eski sevgilisiyle beni çekiştiriyordu dününde eski sevgilisinin doğum gününü kutluyor yarınında yatağındaydım çok anımız oldu canım yanıyor çektiklerimi bi Allah bi ben bilirim 2 hafta öncede sevgili yaptım dedi sövdüm saydım engelledi her yerden ben yemin etmiştim o beni sevsede sevmesede onun dokunduğu bedenime başkası dokunmyacaktı ama bugün biri dokundu onlada beraber oldum aklıma geldi o sonuçta 9 ay onla yattım kalktım sabahın 6 sında evine gider öğlen 3 e kadar yanında dururdum ama sevgili yaptı S! ktiri çekti bana bende böyle bi hata yaptım çok suçlu hissediyorum kendimi şimdiki sevgilimle beraber olurken aklıma geldi ağladım düşünün biriyle birlikte olurken gözümden yaş akıyor bağırarark ağlamak istiyorum ama bağıramıyorum

Çok suçlu hissediyorum kendimi?