Kendimi suçlu hissediyorum?

Merhaba arkadaşlar ben üç yıllık evliyim iki yaşında çocuğum var eşimle severek evlendim fakat bir yıl sonra ayrıldık tekrar barıştık fakat eşim eskisinden daha beter oldu geceleri eve gelmiyor bazı zamanlar karşı çıktığımda evdeki ekmegime kadar kesiyor baskı kuruyor bana veya dövüyor biliyorum ne duruyorsun hala orada diyeceksiniz ama aile evimden tekrar barisarak gittiğim için yüzüm yok psikolojim bozuldu resmen her gün huzursuzum bana en ufak ilgi vermiyor neden sorduğumda sen bunu hak et öyle veririm diyor neyi istesem bu böyle bu sefer kendimi ifade ettiğim zaman olay kavgaya dönüyor suçlusu ben oluyorum alkol ve para benim için ilk sırada diyor geçen gece vakti çocuğu da al git ailenin yanına diyor bende gidemedim gece vakti haliyle alkollüyken bana seni istemiyorum bana masraftan başka bişey değilsiniz diyor arkadaşları hakkında uzak dur senin ailen biziz diyince de arkadaslarim kadar değeriniz yok diyor ben soylemesede farkındayım bunun bunları alkollüyken diyordu çoğu zaman bende alkolün etkisinde heralde saçmalıyor diye umursamiyordum en son ailemin evine bıraktı beni geceye kadar bekledim alsın diye aradım bakmadı ben kendimde gelemezdim çocuğum çok yaramaz tehlikeleri bilmiyor bana kal orada ya da naparsan yap dedi cebimde beş kuruş para yok vermiyoda bende mecbur ailemden yardım istedim geldim gece yine gelmedi bununla nasıl baş edicem bilmiyorum.

Kendimi suçlu hissediyorum?