Arkadaşlar merhaba, benim uzun süreli bir ilişkim var, erkek arkadaşımla da ciddi düşünüyoruz. Neyse işte üniversitede bir hocam vardı beni çok severdi, hatta ailemle bile tanıştı çok sevdi ailemi, arada bayramlarda falan mesaj atıyor hatta aileme bazen. Neyse bana dedi ki senin hayatında biri yok değil mi? Diye sordu, ailem de erkek arkadaşımı daha bilmiyordu, hocam da aileme söyler veya konusu geçer diye hocama yok dedim, ailemin benden duymasını istiyorum. Hocam da o zaman seni oğluma alalım bizim kızımız ol dedi. Bende hayır istemiyorum teşekkür ederim ama evlilik düşünmüyorum diye geçiştirdim. Oda neden diye sordu, bende başka hedeflerim var dedim, tekrar dedi olur olur diye, bende hayır istemiyorum hocam dedim. Bu konu böyle kapandı, sevgilime de söyleyemedim çok kızar diye, ama kendimce vicdan azabı çekiyorum. Sizce suçlu hissetmekte haklı mıyım? 🙁
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benzeri durumlari ben de yasadım ama konu orda kapandı
İnşallah hocam da bu konuyu tekrar açmaz. Tekrar açacak diye korkuyorum, açarsa ne diyebilirim?
Kendimi evlilige hazır hissetmiyorum de. Falanca bi alana yogunlaştım de
Öyle diyip geçiştirdim ama korkuyorum, bir de yüksek lisansta tez hocam kendisi. Acaba erkek arkadaşım olduğunu öğrenirse bana kızar mı sizce yalan söyledim diye? 🙁 keşke tez hocam olmasaydı ya keşkee
Ya neden kızsın ki biz kendi hocalarımızı ekliyoruz instagramdan fotoğraf bile paylaşıyoruz sonuçta yetişkin insanlarız :)
Ya yalan söyledim ya yok diye. Beni kandırdın falan der mi acaba
ailene söyle belki hocan oğlunu söyler ailene o zaman kötü olur
Anneme dedim hocam beni böyle böyle rahatsız ediyor diye, takma boşver üzülme sen, seni yolda bulmadık biz dedi. Ama sevgilimi söylemeye daha cesaret edemiyorum ailem muhafazakar çekiniyorum
sevgiline söyleme hiç boş yere aranız açılıp aklına kötü fikir gelmesin kapat gitsin o zaman
Evet ben de o yüzden ona hiç anlatmadım, peki hocam tekrar derse ne yapacağım ne diyeceğim, bir de tez hocam :( sevgilimi öğrenirse bana der mi acaba bana yalan söyledin falan diye kızar mı ki
söylerse hocam ben birini seviyorum diye söyle okul ve özel hayatı ayırt ettir seni yoksa çok kullanırlar böyle durma öyle bir hakkı hocaya fırsat verdirme sakın.
Bana kızmaya hakkı yok dimi ona söylemedim diye, sonuçta benim hayatım değil mi
Evet yok arana mesafe koy çünkü hocalar tehdit vs başvurabilirler ezik durma dik dur arkanda sevgilinin olduğunu bilsin
Evet doğru diyorsunuz, tez hocam diye de korkuyorum 🙁 keşke tez hocam olmasaydı. Olabildiğince mesafe koydum çok gerekmedikçe konuşmuyorum. Erkek arkadaşımın olduğunu öğrenirse iyice kızar diye çekiniyorum ama inşallah çözülür bu durum da
illa söylemen gerekmiyor mizacını sert tut, ben de araştırma görevlisiyim lütfen erkek hocaların yanında iyi kız gibi gözükme çok kızı istismar edebiliyorlar oğluma kızıma alacağım diye sen güçlü dur her koşulda hiç korkma.
Çook haklısınız ama adamın böyle bir niyeti olacağını kestiremedim. Sonuçta okadar akademisyen olmuş dedim, bana baya da yardımcı oldu her konuda, geçici bir iş bulmamda bile yardımcı oldu ayıp etmiyim diyordum ama artık dediğiniz gibi sert mizaçlı olursam çözülür inşallah
evet mesafeli ol gerekirse sevgiline anlat asla yalnız olduğunu düşünme.
Tamam çok teşekkür ederim çok sağ olun desteğiniz için ❤️
Hayır kötü bişey yapmamışsın ki sevgilinle paylaş nu durumu
Ya üzülür kızar diye paylaşmadım. Napıcam bilmiyorum hoca bir de tez hocam🙁 erkek arkadaşımı öğrenirse sizce bana bişey der mi ona yalan söyledim diye :( napıcam bilmiyorum
Korkma sevgiline anlat hocaya da net bi şekilde evlilik düşünmediğini söyle ve soğuk davran mesafe koy ki anlasın
Evet baya mesafe koydum, zaten eğitim uzaktan ama illaki bazen yazmak zorunda kalıyorum, o zamanda kendimi kötü hissediyorum illaki bişeyler soruyor napıyorsun falan gibisinden. Erkek arkadaşım da şüpheleniyordu bende tam anlatmadım ama dedim ki arada laf çarpıyor niyeti başka gibi dedim, oda uzak dur falan dedi. Ama tam söylemedim hocanın ne dediğini 🙁 bir daha o konuları açmasa keşke
Benden ortada önemli bir şey var sandım
Ama biliyo musunuz kendimi mahçup ve suçlu hissediyorum sevgilime karşı :(
Yok kanka depislin
Cidden mi? Erkek arkadaşıma karşı suçlu hissediyorum kendimi :(
En büyük suçluluğun bu olsun ama erkek arkadaşına keşke böyle böyle oldu deseydin ya da tekrarlanırsa hocana bunu aileme ben söylemek istiyorum sizden duymazlarsa tarzında söyle ve açıkla haytında biri olduğunu
Tamam çok teşekkür ederim, erkek arkadaşıma söylemedim üzülür kızar diye
Zamanla bunlar birikiyor daha kötü sonuçlara yol açıyo
Haklısın
Tamam