4 yıllık ilişkimiz var. birbirimizi çok seviyoruz. ama geçen gün tartıştık. buluşucaktık ve aynı gün abiside sevgilimden arabasını istemiş sevgilimde veremem diyememiş abisi hastaneye gidicem demiş. bende sinirlendim neden veremem demedin diye ve baya kavga ettim. onun sevmediği bi kaç erkek var bende o sinirle dedim ki onları değerlendiricem bana 3 kez istek attılar falan dedim ama sinirle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılArabasını hastane işi için vermiş ve sen bu konuda anlayışsız davranmışsın. Bu da yetmezmiş gibi 4 yıllık sevdiğini gereksiz bir olay için yok sayıp başkalarını değerlendireceğini söylemişsin. Yanlış yapmışsın...
07 Yorumla
Soran1 yılya birde sabahtan akşama kadar ona ulaşmaya çalıştım her yerden. beni engellemişti çünkü. sürekli diyorum seni çok seviyorum pişmanım diye ama o da çok kırılmış. ve en son watsaptan engelimi kaldırdı. bence beni seviyor ama unutamıyor da demi ya
- 1 yıl
Yaptığın çok büyük bir hata. Açıkçası ben olsaydım iletişimi komple keserdim. Engeli falan da kaldırmazdım. Ama o engeli kaldırdıysa senden bir şeyler bekliyor olabilir. Sağlam bir özür dilemen ve gerçekten pişman olduğunu göstermen gerekiyor.
Soran1 yılevet ağır gelmiş ben o kadar ağır geleceğini hiç düşünmemiştim. ve tekrarlanacağını düşünüyor o o yüzden beni affedemiyormuş. diyorum dikkat edicem artık ama anlamıyor napıcam bilmiyorum
- 1 yıl
Ani tepkilerin sonu her zaman kötü bitiyor maalesef. En azından hala konuşup duygularını ifade ediyor sana karşı. İletişimi şimdilik kesmemeye çalış. Ve en önemlisi zamana bırak. Önce bu acıyı hazmetmesi gerekiyor.
Soran1 yıldoğru söylüyorsun. çok kez söyledim buluşalım diye de istemedi. sana yenileceğimi yumuşayacağımı düşünüyorum istemiyorum buluşmak dedi. ben daha ne yapabilirim bilmiyorum hiç
- 1 yıl
Dediğim gibi olayı hazmetmesi için zaman vermen gerekiyor. Arada nasılsın diye mesaj atabilirsin veya arayabilirsin. Onun durumuna göre gelişecek olaylar. Umarım her şey gönlünüzce olur ve birbirinizi bir daha üzmezsiniz.
Soran1 yılinşallah ya inşallah
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBelki bir anlık sinirle söyledin Ama karşıdaki insanın bayağı bir gururunu kırmışsın. Anladığım kadarıyla ondan sonra sevgilinden daha çok üzülmüşsün. Gönlünü Alman birazcık zor olacak ama seni seviyorsa affedecektir
062 Yorumla
Soran1 yılya birde sabahtan akşama kadar ona ulaşmaya çalıştım her yerden. beni engellemişti çünkü. sürekli diyorum seni çok seviyorum pişmanım diye ama o da çok kırılmış. ve en son watsaptan engelimi kaldırdı. bence beni seviyor ama unutamıyor da demi ya
Cevap sahibi1 yılYa oğlum full Büyük ihtimal ona çok ağır geldi hala sindiremiyor kaldıramıyor bir daha bu olayın tekrarlanamayacağına dair ona Garanti ver bir anlık sinirli oldu de benim gözüm senden başkasını görmezdi bundan sonra asla tekrarlamayacak de engelini kaldırdıysa yavaş yavaş siniri geçiyordur lütfen bu konuyu onunla yüzde konuş ve daha sonra lütfen bu konu bundan sonra açılmasın de
Soran1 yılevet ağır gelmiş ben o kadar ağır geleceğini hiç düşünmemiştim. ve tekrarlanacağını düşünüyor o o yüzden beni affedemiyormuş. diyorum dikkat edicem artık ama anlamıyor napıcam bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılYüz yüze konuşmam lazım yüz yüze konuş konuşurken ellerini tut ve gözlerine bak ama ona bir daha bunun tekrarlamayacağına inandır. 4 yıllık sürede uzun bir süre benim 7 yıllık ilişkim bitti daha yeni yeni kendime geliyorum emin ol gerçekten sevilecek insan bulmak çok zor diğerinizi bilin birbirinizin
Soran1 yılçok doğru söylüyorsun. çok kez söyledim buluşalım diye istemedi. sana yenileceğimi yumuşayacağımı düşünüyorum istemiyorum buluşmak dedi. ben daha ne yapabilirim ki ya
Cevap sahibi1 yılBiraz kafasını dinlemesi için süre var üzerine gitme Ama mutlaka yüz yüze görüş yüz yüze konuşmalısın şunu de seninle yüz yüze konuşmak istiyorum ondan sonra istemezsen bundan sonra karşına da çıkmam de onu yap mutlaka yüz yüze gelmelisin çünkü
Soran1 yılinşallah kabul eder ya çok dil döktüm anlamıyor ama eminim beni sevdiğine. bana mesela telefonda dedi ki başkasını sev artık falan dedi sonra telefonda az daha ağlıcaktı kapattı
Cevap sahibi1 yılSana karşı sevgi İsmail dediğim gibi yaptığın çok zoruna gitmiş dediğim gibi ona hatalı olduğunu kabul ettirmen lazım ama yüz yüze konuşmam lazım mutlaka eğer bu şekilde senden kaçarsa yani sonu pek iyi olmaz hani bunu seni üzmek için söylemiyorum ama yüz yüze gelmen lazım. Sana bu konuda yardım edecek hiç yok mu ortak arkadaşınız
Soran1 yılortak arkadaşımız yok ne yazık ya. ben çok çabalıyorum ama illa da istemiyorum derse ne yapayım kendi bilir benimde bi gururum var kendime biçtiğim değer var
Cevap sahibi1 yılTabii ki öyle Senin de kendine bir isim diyen var bak hatasız insan olmaz sevgi aşk öyle bir şeydir ki karşımdaki insanı tüm hatalarıyla kabul etmektir Evet yaptığın çok doğru bir şey değil ama yüz yüze konuşmak istemen hatanı kabul etmen özür dilemen de bir erdemdir Ama senin dediğin gibi o da bir yere kadar
Soran1 yılmesela az önce uzun bi mesaj attım onu ne kadar sevdiğimi anlatan ondan başkasıyla olmayacağımı olamayacağımı anlatan uzun paragraf yazdım resmen. inşallah insafa gelir ya
Cevap sahibi1 yılİnşallah dediğin gibi olur ama bırak artık madem öyle Sen de bak durumunu anlatmışsın yazmışsın o cevap versin artık
Soran1 yıldaha da peşinde gezmem ya napıyosa yapsın sabahtan beri uğraşıyorum bende insanım seviyorum ama ne kadar daha uğraşayım ki
Cevap sahibi1 yılBelki şu an ne söylesem kırdığım şeyi geri alamaz ama bilmeni istediğim tek şey; içten bir şekilde üzgünüm. Yaptığımın seni ne kadar incittiğini fark ediyorum ve bu farkındalıkla yaşıyorum bir süredir. Hiçbir bahanem yok… Sadece seni kırdığım için, güvenini zedelediğim için çok ama çok pişmanım. Bu mesajı senden bir şey beklemek için değil, içimdeki vicdanı ve sevgiyi sana aktarmak için yazıyorum. Affedilmek kolay değil biliyorum… Ama eğer bir gün içindeki kırgınlık biraz bile hafiflerse, seni hâlâ ne kadar çok önemsediğimi ve o hatayı bir daha asla yapmayacağımı bilmeni isterim. Seninle yaşadığımız her şey benim için çok kıymetliydi… ve hâlâ öyle
Bunu da paylasabilirsin son mesaj olarak 🙏
Soran1 yılya ne kadar güzel anlamlı yazmışsınız çok teşekkür ederim aynısını yazdım emeğinize sağlık
Cevap sahibi1 yılRica ederim ne demek gerçekten sevgi kolay bulunan bir şey değil umarım her şey istediğin gibi olur ve gerçekten barışırsınız Ama bu mesajdan sonra birazcık bekle 🙂🙏
Soran1 yılinşallah çokk teşekkür ederim sizinde hakkınızda hayırlısı olsun her şey gönlünüzce olsun
Cevap sahibi1 yılÇok çok teşekkür ederim Amin 🙏 cümlemizin inşallah. Gelişmeler olursa yazarsanız çok sevinirim.
Soran1 yıltabi ki haber veririm o şu an uyuyor yarın sabah görür. söylerim size de cevabını
Cevap sahibi1 yılŞöyle söyleyeyim yarın büyük ihtimal size cevap yazacaktır cevap yazdığın zaman şunu değil seninle son defa da olsa yüz yüze konuşmak istiyorum içimdekileri sana yüz yüze gözlerine bakarak anlatmak istiyorum yine de bazı şeyler için artık çok geç dersen bundan sonra sana yazmam seni rahatsız da etmem burada artık kararlı olduğunuzu da bilsin
Soran1 yılevet dediğiniz gibi yazarım mantıklı olan da o zaten daha uzatamam bende
Cevap sahibi1 yılYok uzatma yarına cevap yazsın dediğim gibi yapın baktınız ondan sonra hala bu şekilde yapıyor biraz kendinizi geri çekin bakalım ne olacak.
Soran1 yılaynen öyle bende bi yere kadar peşinden koşarım. o beni bundan 6 ay önce aldattı mesela ben onu bile affettim biliyor musunuz onun yaptığının yanında bu ne ki
Cevap sahibi1 yılDur bakalım işte şimdi şartlar değişti. Hiç kusura bakmasın eğer seni aldatırsam buna rağmen onu affettiysen şu anda sana bu şekilde tavır yapıyorsa onu geçecek. Madem çok dürüst madem çok gururlu O zaman seni 6 ay önce aldatmayacaktı bak bunu söyleyince kafamdaki her şeyi değişti benim
Soran1 yılkaç kere söyledim sen beni aldattın bana ihanet ettin ben onu bile affettim sevgim ağır bastığı için diyorum ben bir daha yaptım mı ama diyor. bu bişey ifade etmez ki ben onu affetmişim yani demi
Cevap sahibi1 yılBir daha yaptın mı Ne demek ya yani bunu yapmışsın ve daha sonra bir söze alınıp da ben seni artık konuşmak istemiyorum görüşmek istemiyorum Bu nasıl bir şeydir ya. Sana söyleyeyim mi %100 haklısın o mesajı çektin Burak artık bir adım atmazsa Sen de atma. Kimisi kusura bakmasın aldatmanın hiçbir zaman bir üstü olmaz bana laf söyledin çok kırıldım o zaman çok düşüncelisen çok gururun varsa o zaman sevdiğin kadını da aldatmayacaksın
Soran1 yılaynen öyle. zaten bahane mi yapıyor napıyor bilmiyorum ayrılmak için
Cevap sahibi1 yılSen buna rağmen sevgin ağır basmış affetmişsin ve sana bu şekilde davranıyor öyle mi? Bahane buluyorsa da buluyor boş ver senin kadar bakayım seveni değer vereni bulsun. Kendi bilir dediğim gibi bundan sonra beklemeye geç istemezse de yolu açık olsun Emin ol kaybeden sen olmazsın
Soran1 yıltabiki kaybeden o. ben onu en saf duygularımla sevdim hiçbir çıkarım yokken. mesela yeni araba aldı 1 ay olucak. ben onun en kötü olduğu zamanda yanındaydım halen yanındayım insan ben gibi kıza böyle yapar mı
Cevap sahibi1 yılİşte insanlar değişiyor Gerçekten değişiyor en zor zamanında yanında olanları iyi zamanlarında unutuyorlar maalesef. Ondan sonra da iyi zamanlarında yanında olan insanların sahte olduğu gerçeğini anladıklarında eldekini de kaybediyorlar.
Soran1 yılama ona bu tarz bişey dediğimde ne alakası var ben seni bırakmadım senin dediğin lafı unutamıyorum falan diyor enteresan biri ya
Cevap sahibi1 yılMaşallah 6 ay önce seni aldattığını unutuyor Ama sen ettiğin lafı unutamıyor bir şey söyleyeyim mi sana gerçekten canını sıkma gibi olmasın ama karşıdaki insanın bahane aradığını düşünüyorum
Soran1 yılbilmiyorum ya. aldatmadığına dair kurana el bas dedim kurana el de bastı bugün. aldattığını falan sanmıyorum. ve kafası da karışık bence. bir yandan da beni seviyor engeli falan kaldırdı çünkü wpden
Cevap sahibi1 yılYa O zaman şunu yap dediğim gibi sana mesaj attım bekle eğer ondan bir dönüş olursa yüz yüze görüşmek istediğini söyle baktım bir dönüş yok Sen de biraz kendini geri çek bakalım madem öyle biraz uzak dur da diğerini almasın
Soran1 yılistemiyorum yüz yüze görüşmek derse ben her yerden engelleyim mi sizce yoksa tamam sen bilirsin diyip hiç engel atmayım mı
Cevap sahibi1 yılEğer derse görüşmek istemiyorum hiçbir yerden engellemeye gerek yok tamam sen bilirsin deyip geriye çekilmek en iyisi. Ama mutlaka şunu yap sosyal medyada paylaşım yapma birazcık görünmez bu merak ettim seni ne yaptığını merak ettin acaba beni unutuyor mu gerçekten unutmaya mı başladı diye düşünsün ortalıklarda görünme senden hiçbir şekilde haber almasin
Soran1 yılyani engelleme ama sessiz kal diyorsun
Cevap sahibi1 yılEvet engelleme engellediğin zaman paylaşım yap yapmadığını bilmez engellemediğin zaman hiç paylaşım yapmayacaktın Sen de hiçbir şekilde haber almayacak şunu düşünecek acaba beni gerçekten unutuyor mu
Soran1 yılnumarasını da mı silmeyim yani son görülmemi görsün mü
Cevap sahibi1 yılŞu şekilde yap son görülmeni kapat hiç kimse görmesin son görülmeni de kapat çevrimiçi olup olmadığını da kapat hiçbir şekilde dediğim gibi sana haber almasın senden merak etmesini sağla ama tekrar ediyorum hiçbir şekilde görünme ortada Emin ol o yazacak sana
Soran1 yıltamam aynı dediğiniz gibi yapıcam eğer olumsuz konuşursa çok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim umarım her şeyi dilediğin gibi olur ve çok mutlu olursun
Soran1 yılinşallahh sizde aynı şekilde
Cevap sahibi1 yılÇok teşekkür ederim İyi geceler 🙏
Soran1 yılsabah 9.30 da girmiş watsaba ama mesajlarımı okundu yapmamış. sizce bişey yazıyım mı yine yoksa yazma mı dersin
Cevap sahibi1 yılDünkü O mesajdan sonra artık bir şey yazma yani WhatsApp'a giriyor mesajını okumadan geri çıkıyorsa artık sen de beklemeye geç tamam yine diyorsun hatanı anladın sevgine sahip çıktın ama bazı şeyler de bir yere kadar bu kadar da uzatılmaz bir konu lütfen beklemeye geç.
Soran1 yıl"günaydın o kadar şey yazmışsın ama anlıyış gösterirsin diye düşünüyorum" bunu yazmış şimdi o kadar uzun mesaja cevap yani
Cevap sahibi1 yılŞimdi benim sana dediğim artık yap lütfen hiçbir şekilde hiçbir şey yazma sosyal medyada hiçbir paylaşım yapma hiçbir şekilde seni görmesin ne yaptığını bilmesin lütfen bunu yap
Cevap sahibi1 yılSana nazik bir şekilde ben seni bıraktım buna anlayış göster bana yazma demek istemiş bırak artık bakalım ararsa kendi arasın artık bu kadar yeter sen elinden gelen her şeyi yaptın ama bir yere kadar
Soran1 yıltamam o dediğinizi yazıyorum
Cevap sahibi1 yılYani dediğim gibi artık bu şekilde de davranıyorsa kendi bilir yapacak hiçbir şey yok kendini geri çek kesinlikle senden hiçbir şekilde haber almasın
Soran1 yılcevap yazmıyor yazdım ama
Cevap sahibi1 yılTamam cevap yazmasına gerek yok artık geri dur hiçbir şey yazma bırak artık yani Sen elinden geleni yaptın canın çok sıkılıyor anlıyorum seni ama bir yere kadar sende lütfen daha fazla kendini düşürme. Çünkü hayatımda şunu anladım bir kişiye ne kadar çok fazla mesaj atarsan bu şekilde senden daha çok uzaklaşır bırak bakalım görsün sensizlik yaşat ona
Soran1 yılyarın buluşmaya ikna ettim tamam bende seni görmek istiyorum son kez dedi. sizce buluşmada ne diyim napıyım hiç bilmiyorum ya
Cevap sahibi1 yılBiliyorum, son zamanlarda ikimiz de kırıldık, üzüldük… Belki ben de bazı şeyleri söylerken düşünemedim, seni kırdım. Ama bilmeni isterim ki hiçbir kelimem seni değersizleştirmek için değildi, sadece içimde biriken duyguların yorgunluğuydu.
Bugün buraya, sadece bir veda etmek ya da senden af dilemek için gelmedim. Sana karşı hala bir şeyler hissediyorsam, bu duyguların yükünü hafifletmek istedim. Eğer bu yolun sonuysa, en azından içimizde kalanları dürüstçe söyleyip, birbirimize hakkımızı helal edelim istedim.
Ama eğer senin içinde de en ufak bir "devam edebiliriz" duygusu varsa, ben hâlâ bu ilişkiyi emekle toparlamaya niyetliyim. Çünkü her güzel şey gibi bu da emek istiyor, sabır istiyor. Yine de gitmek istersen... seni tutmam. Ama şunu bil: Bu ilişkiye sadece kalbimi değil, saygımı da koydum. Ne yaşandıysa yaşandı, ama ben seni gerçekten sevdim.
Cevap sahibi1 yılBunları ezberle ve şöyle 🙏
Soran1 yıltamam çok teşekkür ederim sizce barışır mıyız ya? bana son kez bende seni görmek istiyorum yazmış
Cevap sahibi1 yılBunları söyle ondan sonrasına bakacağız bakalım sana karşı duyguları ne ne hissediyor konuş bakalım yani Sana son bir defa konuşalım demesi bile güzel bir adımdır bu laflardan sonra da eğer barışamayız derse ısrar etme bence
Soran1 yılama ben beni sevdiğine dair bi kıpırtı hissetmiyorum ya. o yüzden ben buluşmak istemiyorum vazgeçtim senin beni sevdiğine dair hiç kıpırtı yok içimde dedim. daha görmedi mesajı ama vazgeçtim bende ya istemiyorum artık
Cevap sahibi1 yılPeki Emin misin bundan sonra pişman olma
Soran1 yılo pişman olucak ben neden olayım ki
Cevap sahibi1 yılPeki sen nasıl istersen nasıl rahat edeceksen onu yap Ama dediğin gibi tanışacak bir şey olursa ben buradayım haberin olsun
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım ya, ortalık bayağı bir gerilmiş anlaşılan… 😔 Sinirle söylenen sözler bazen tamir etmesi çok zor şeylere yol açabiliyor, değil mi? Sevgilin alınmakta haklı olabilir çünkü söylediklerin gerçekten onun güvenini zedelemiş gibi. Ama sen de pişmansın, bu güzel bir başlangıç. 💔
Bence onunla bir kere daha sakin bir şekilde konuşmaya çalışmalı ve ne kadar üzgün olduğunu anlatmalısın. İlişkinin 4 yıllık olması bunu çözebilecek kadar güçlü olduğunu da gösteriyor. Ama kendini doğru ifade edersen, haklı ya da haksız meselesinin ötesinde, sevginizi hatırlamak belki aranızdaki buzları eritir.🌈 Unutma, sevgi bazen en büyük adımı atmayı gerektirir!02 Yorumla
Soran1 yılya birde sabahtan akşama kadar ona ulaşmaya çalıştım her yerden. beni engellemişti çünkü. sürekli diyorum seni çok seviyorum pişmanım diye ama o da çok kırılmış. ve en son watsaptan engelimi kaldırdı. bence beni seviyor ama unutamıyor da demi? ve ben ne diyim sizce yarın ne yapıyım
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHey Aşko! O kadar çabalaman harika bir şey çünkü ne kadar sevdiğini gösteriyor. Ama bak, şimdi sakin olmak çok önemli. 🕊️ Sevgilin muhtemelen hala kırgın, "engeli kaldırmışsa seviyor ama tam da iyileşmemiş" durumu gibi düşünülebilir. Haklısın, unutması kolay bir şey değil. Ama sevgi varsa unutmak imkansız da değil. 💕
Yarın onunla buluşmaya çalışabilirsin, ama önce mesajla bir şeyler yaz ki iletişim daha yumuşak başlasın. “Seni üzmek istemezdim, gerçekten pişmanım. Sen benim için çok önemlisin” gibi içten bir şeyler söyle. Kalpten gelen bir konuşma sizi eski halinize döndürebilir! 🌹 Kırlar erir mi? Umarım evet!
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılHaklı sevgilin
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDediğin şey ağır bir şey. Üstüne üstlük bir günlük araba mevzusundan böyle yaptıysan bu ayrıca berbat bir şey. Söylediğin şeyin aynısını sevgilinin söylediğini düşünsene. En iyi şekilde gönlünü almaya çalışmalısın
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim o sözüme o kadar alınmış ki ayrılmak istiyor. bende pişmanım ama beni engellemişti kaldırdı. sizce haklı mı ayrılmakta?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım