Güncellemeler
+1 yıl
Guncelll
Sevgilimle Uzun bir ilişkimiz var önceden tanımadığı kızları eklemişti tartistik çıkartı kızları bana söz verdi eklemicegine dair bende yaparsan soğurum dedim bugün kız eklemiş sanırım geri takip sayfasından eklemiş sizce napmalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Akıllanmıyorlar emin ol aldatıyorlar böyle olanlar.
Bana önceden demişti ki eklemişim nolmuş aldatıyormuyum? Benim arkadaşlarımında sevgilisi var onlarda ekliyor sevgilisi bisey demiyor tek sen böylesin diyor
Bunları uasadım evet aldatıyor daha nolsun?
Bide bahane bulup kıyaslamış ben senden başkasını eklemeye ihtiyaç duymuyorum normalleştirme de
Gerek kalmadı sözünü daha tutmuyor ayrılcam ya
Bi zahmet ayrıl evlensen yine yapar yapacağını belli ki
Sizce neden yapıyor olabilir
Gevşekse herşeyi yapar emin olabilirsin sana anormal olan ona normaldir yani
Ayne öyle ben normal bakmadığım şeylere o normal bakıyor bide bana diyor ki sen herşeyi sevmiyorsun
Bence ilişkini gözden geçir derim ciddi anlamda evlensem ne olur nasıl olur bunla diye şaka değil gerçek
Ya şöyle soyleyim benim sevgilimin önceden böyle biri degildi ya sevgilim biraz kıskanç biridir arkadaşları ne yaparsa oda öyle yapıyor mesela önceden kızları eklemişti kızların yarısı arkadaşların takip ettikleriydi
Özenti ve gevşek o zaman sevgilin kompleksli
Aynen öyle özeniyor gidip bana arkadaşlarının ilişkisini kıyaslıyor onlarin sevgilisi kiz ekleyince sevgilisi bisey demiyormus tek sorun ben çıkartıyormuşum
Hepsini bildim işte bence gözden geçir ilişkini ilerisi olur mu olmaz mı yürür mü yürümez mi balık kokacaksa baştan koksun
Aynen aradi beni telefonda konusurken durgundum isteksiz konusuyordum bana cok durgunsun neyin var diyip durdu üstüme baya düştü yediği b.. ku biliyor ya herhalde anladı oyuzden sordu
O noktaya gelmeden gönlünü alması lazım dı bugün almayan yarın da almaz bence
Benim bildiğimi daha bilmiyor söylemedim buluşunca soylucem o 7 saatlik yoldan gelsin ondan sonra yüzüne vuricam
Mantıklı konuşunca yaz buraya noldu ne bitti
Cuma gelicem dedi ama inşallah aksilik çıkmazsa buluşuruz gelişmeyi yazarim
Hadi bakalım sende bu arada iyice düşün
Soğurum demişsin dediğini yap soğu.
Evet zaten soğudum gibi aydin a geldiğinde konuscam
Hehe ben de aydın dayım buralar bşraz sıcak ısınma sonra geri 🤣
Yok be önceden bu duyguları yaşadığım için pek kolay kolay ısınmam
Geçmiş olsun o zaman çabuk atlatırsın 🙃
Inşallah bakalım
İnş kanka hayırlısı
Ayrıl knk ya onunla mi ugrasican
Seviyorum ya ama böyle yapması zoruma gidiyor bir kere dedim yaparsan bidaha soğurum diye gormucegimi sanmış sanırım yapmış
Sen uyardin ve bunu senin uzecegini bile bile yaptı seni kaybetmekten korkmayan biri demek ki affedersen yine yapacak sen bilirsin
Aynen kendisi de önceden demişti kaybetmekten korkmuyorum diye
Gözü kara ol, bu mal kendini ne zannediyorsa bırak gitsin olmuş olsa bile sana değer vermicek belli ki böyle sevgi kırıntısına hiç gerek yok
Zaten soğudum gibi
Kisasa kısas
Sizce neden sözünü tutmayıp tekrardan kızları ekliyor takipçi mı kasıyor yoksa kız ekleyim dursun mu diyor
Takipcide kassa kiz ekleyim dursun diyorsada ikiside cok sacma sebepler degilmi sence bemce bir gecerliliği yok
Tabikide öyle bana şey demişti hep erkek mi eklicem kız eklemicemmi demişti bende tanıdığın iş yerinde arkadaşların olur çocukluk ark olur eklersin tanımadığın kız eklersen soğurum bidaha yapma demistim tm dedi ama yine gördüm geri takip etme sayfasından eklemiş kızı sanırım benim gormicegimi sanmış ondan ekledi
Bana çok bos geliyor bu muhabbetler ama anlatmissiniz donliyorum cidden konusulacak cok daha iyi seyler oldugunu dusinuyorum iyi ki iliskim boyle degil. Tekrar dusumdumde ulan benim iliskim yok 🙂
Sjjssj iyi ki sevgilin yok inan dert
Takma kafaya geyik yapalim ama ben iyi kafa acarim ha bilgin olsun
Ayrilabilirsin bence
Sizce neden ekliyor durmadan bana eklemişim noldu aldattığmmi anlama geliyor benim arkadaşım da ekliyor sevgilisi bisey demiyor diyor
Hoslaniyordur kizdan neden eklesin yoksa
Geri takip etme sayfasından eklemiş kızı hatta kıza mesaj aticaktim kız geri takip etmeyenleri mesaj atmayı gizlemiş
Anladim hakkinda hayirlisi olsun
Ayrıl bence