Ayrılmak isteyen sevgilime engel oldum?

Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anladığınız üzere ben böyle bir girişimde bulundum, sevgilimle dün gece büyük bir kavga ettik, kavgayı başlatan taraf bendim fakat haklı olduğum yönler de vardı. Kendimi düzgün bir şekilde ifade edemedim ya da doğru bir üslup kullanamadım. Gereğinden fazla sinirlendi ve tartışmamız bir anda hararetlendi. Benden ayrılmak istediğini söyledi. Bu mesajla dünyam başıma yıkılmış gibi hissettim, daha öncede oluyordu böyle kavgalarımız hatta bazıları daha büyük boyuttaydı.. Böyle bir şeyi nasıl istedi nasıl bizden vazgeçebildi aklım almıyor. Ben de kendisini aradım ve ağlayarak bu şekilde bitmesini istemediğimi söyledim, yaptıklarından yana pişman oldum ve özür dileyerek ona bir şekilde engel oldum ve bu kararından vazgeçirdim. Anlık bir öfkeyle yaptığını ve pişman olduğunu söyledi, özür diledi. Fakat içim hiç rahat değil, büyük bir hayal kırıklığına uğradım.. Ona dur diyerek gururumu ayaklar altına aldım ve ne kadar doğru bir karardı bu bilemiyorum. Artık her gözlerinin içine baktığımda şüphe duyacağım, her yanımda oluşunda acaba zorla mı tutuyorum düşüncesine gireceğim, fakat onu bırakmaya da hazır değilim, bunu başaramam.. Sizce ne yapmalıyım?

Ayrılmak isteyen sevgilime engel oldum?