Sevgilim ailesi uyuşturucu geçmişim olduğu için beni istemiyor ve kararlılar ne yapmalıyım?

Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm. Ben 23 yaşında bireyim. Bundan bi 7 8 sene önce arkadaş çevresinden kaynaklı olaraktan bir illete düştüm şu an ki kimyasallar gibi değil ama. tabi bunun iyisi kötüsü olmuyor ama bi 3 senelik kötü yol geçmişim oldu allahıma çok şükür kendim düşüp kendim kalkmıştım. Çok güzel giden bir ilişkim var 1 seneden beri ve bu yaşıma kadar olan ilişkilerimde yaşamadığım güzelliği doluluğu hissiyatı bu ilişkimde alıyorum. Bir o kadar da seviyorum. Kızın babası ilk aydan beri istemiyor arkadaş çevremden kaynaklı olaraktan. herneyse çok güzel giden ilişkimizde onun bir hatası yüzünden sarsıldık ayrılmanın eşiğine geldik ve ben tekrar olaraktan bu illetin farklı bir halini denedim 1 hafta süresince devam edip aramızı toparlamadan silkelendim ve bıraktım napıyorsun kendine gel diyerekten. her neyse güç bela zor da olsa biz 3 ay sonrasında konuşup anlaştık ve anlamaya başladım sevgilimi. Biz barıştık aradan 1 hafta sonra böyle bir olay babasının kulağına gitmiş ve asla istemiyor ne olursa olsun o insan olmayacak diyor konuşmak istiyorum karşısına çıkmak istiyorum sevgilim onaylamıyor. Tek babası da değil 2 3. Dereceden akrabaları da farklı farklı konuşuyor olur olmadık bir şekilde yani olayın aslı o değilken bambaşka şeyler döndüyorlar sevgilim de arada kaldı bende pişman oldum ve çokta seviyorum ne yapmam gerekiyor. Üst perdeden bakaraktan, insan halinden anlamadan yazacak olanlar hiç uğraşmasın parmaklarını yormasınlar yeterli dert var gerilmenin hiç bir mantığı yok. Saygılar.

Sevgilim ailesi uyuşturucu geçmişim olduğu için beni istemiyor ve kararlılar ne yapmalıyım?