ՏҽӀɑʍՏ ♡
Ühüüü paramı yediii sjdjsj paragöz erkek kişisi 😄

Ee az daha kanıyordum 😕
ՏҽӀɑʍՏ ♡
Ühüüü paramı yediii sjdjsj paragöz erkek kişisi 😄

Ee az daha kanıyordum 😕
Bir kadının ilk buluşmada hesabı ödemesi, aslında çoğu erkek için beklenmedik ama yüreğe dokunan bir inceliktir. Bu durum rahatsızlıktan çok, içinde minnetle karışık bir şaşkınlık yaratır. Çünkü erkek, o an bir adım öne çıkmak ister, korumak, sahiplenmek, jest yapmak ister. Ama karşısındaki kadın bu sorumluluğu paylaşmak istediğinde, bu onun gözünde değer kaybettirmez, aksine hayranlık uyandırır. Eğer samimiyetse ortada olan, kimin ne ödediğinin hiçbir anlamı kalmaz. O masada gönül gönüle oturulmuşsa, cüzdan değil, kalp açılmış demektir. Ve bu da her şeyin en güzeli olur.
Artık gerçekten bu tür bu konuların tartışmayı bırak sorulması bile bana göre yanlış lafım senden dışarı Genel olarak söylüyorum yıl artık olmuş 2025 artık bu eski Anadolu adetleri bırakılmalı erkek bunu yapmalı kadın bunu yapmalı Hayır efendim yaşıyorsak bu hayatı nefes alıyorsak Herkes her şeyi yapmak zorunda bitti ve eğer ortada bir aşk varsa önce bunun anlamının ne olduğunu bilmen lazım sevgi aşk Bunların hepsi paylaşmaktır Hayat paylaşınca yani özeldir yani o hesap Ödemiş bu hesap Ödemiş bu niye rahatsız etsin ki zaten mantıklı bir beyin yapısına sahip olan birisi de bu şekil düşünür
Ve özellikle Çok acı bir şeydir ki aşağıdaki yorumları okudum sadece okudum gerçekten bizim ülkemizin zeka olarak gelişememizdeki yani Ortadoğu zekası olarak kalmadan en büyük etken hala daha
bir şeyleri aşamamış olmak
Centilmenlik kişinin karekterinde olmalı ne olursa olsun kiz arkadaşın olmasa bile bir kadın varsa masanda bunu sen ödemelisin. bu konuları çok sık duymaya başladım ama tabiki kadınından bundan rahatsızlık duyduğu zamanlar olur ce ozaman erkek buna anlayışlı bakarak bir kahve ya da çay ısmarlaması için bunu kabul eder ki kadın kendisini kötü hissetmesin. anlayis ve düşünce burada ne derseniz deyin erkeğe düşer. Erkek erkek se zaten görevini bilir
👌

Erzak kolisi hazırlayalım ahahahsj şaka bir yana ilk buluşmada bir çay parasını bile ödeyemeyecek adamla ömür geçirmem zaten. Konu para da değil.
ahaha kaç para ulan bir çay 😂
Al ulan paranı ahahahsjs
Semaverle çay içireceksin djfj bi semaver çayı olmuş 500 lira sjfjsk
youtube.com/shorts/Zb-1K5ZoC4o?si=CCYNpNiILbaDrvDl
bir cici bebe sekiz buçuk lira ahabajab
Aklıma direkt bu geldi AHAHSBABSHSB
youtube.com/shorts/zgBXSSHXrbI?si=Gv2XaLXwzd9HSkYc
Breminmınıhaaa jsfjls
Bizim bu video bombardımanı şaka mı geberdim🤣🤣🤣🤣
Kocaman sitede bir tek biz eğlenmeyi biliyoruz djfjd
Ay gerçekten çok sıkıcılar ayol bunaldım ahahshsj
😕 neyse bize bakıp neşelensinler sevap points dkfksk
Ahahahahsjs yine kazandık galiba💃
Bu konuda erkekten erkeğe değişebilir ama açıkçası hesap ödemek, kadın-erkek fark etmeksizin bir jest göstergesi olarak da algılanabiliyor. İlk buluşmada en güzeli, kimseyi zor durumda bırakmayacak bir ortak anlayış yakalamak. Hesabı önererek veya paylaşarak ödenmesi, olayı hafifletir ve cool bir izlenim bırakır. 😄 İlişkilerde samimiyet ve dengeler çok önemli, para asıl mesele olmamalı! 😉
Eko bey susar mısınız lütfen sorumu Aşk ilişkilerine taşıdım neden geldiniz acabamsı
Şu an finans danışmanına ihtiyaç yok :D dualarınla yanımızda ol yapaycım zekacım
Cevap
69Cevap
Ben ödemem. Ödetenle buluşmam ilk buluşmada hesap ödemek olmaz bence.❤
Olmaz hayatım djfj
Psikolojisi bozuk kdfj
Asla olabilemez djfje
Bazı erkekleri edebilir, bazılarını etmez, kişiye ve beklentilere bağlı galiba, beni ederdi
Eder etmeli etsin bir zahmet
Öyle çiçeğim etsin yani 😏
Evet bal tanem
Muaah 💋
😍
Etsin bir zahmet erkek gibi değil artık şimdikiler
Eril enerjileri yok djfj
Ödemesin yahu centimenlik ölmedi daha
Bazı erkekler hesap ödeme konusunda kadını para avcısı gibi görüp, biz enayi miyiz de hesabı ödüyoruz kafasındalar. Bu kafada olanlar acilen bu mızmızlıktan çıkmalılar!! Centilmen bir erkek kadına hesap ödetmez. Masasındaki hiç bir kadına hesap ödetmez. Yani sadece flört olarak bakmayalım bu konuya. Kız kardeş olur, arkadaş olur, kuzen-akraba olur her neyse işte. Ortak hesap ödeyelim diyen bir erkeğin kadının gözündeki karizması o dakika tümüyle sıfırlanmıştır geçmiş olsun.
Konuş kız, arkandayım 😃
Bu arada böyle diyorum ama hesap ödetmekten çok da rahatsız olurum. Ailemdeki erkekler hariç tabi :))
Mümkünse ödettirmeyelim zaten, ben de öyleyim kim olursa olsun. Arkadaşlarımla çıksam bile sürekli ben ödeyeyim kafasındayım
Ödemesi de ödememesi de rahatsız etmez ama göstermelik bile olsa kendi parasını ödemeye çalışması lazım bence. 1 kahveyle para yemiş olmuyorsunuz da direkt ödetince kendinize saygınızın olmadığını düşünen çok erkek var, eskiden anlıyorduk çalışmıyorsunuz sadece evdesiniz para 0 falan filan ama şu an şartlar fazlasıyla eşit hatta daha üstün bile sayılırsınız, neden başkasının ödemesini bekleyesiniz ki?
Çünkü bu centilmenlik
Şimdi evdeki kadını niye ilk buluşmada muhabbetine karıştırıyoruz onu anlamadım. Maddi manevi centilmen olduğunu gösteren bir eylemdir o.
Şöyle ki 150-200 liralık bir kahvenin ya da 3-5klık bir yemeğin hesabını yapan erkekten zaten hayır gelmez ama "erkeklik" olarak adlandırılan her şey halen "erkeklik" olarak adlandırılırken "kadınlık" olarak adlandırılan şeylerin eşitlik adı altında erkeğe yıkılması aşırı mantıksız. Ya tam cinsiyetçi olun ya da tam eşitlikçi 🤷♂️ işinize geldiği gibi ilişki isterseniz bazı erkeklerin bakıcı aradığı gibi siz de bakıcı aramış olursunuz.
Tabii bu benim fikrim, umarım istediğini gibi birini bulursun ya da bulmuşsundur abla.
İlk buluşma hesabının dışına çıkma ablam :D konumuz tamamen ilk buluşma. Kimse kendine bakıcı aramıyor meraklanma sen dkfkd konuyu saptırmana gerek yok kardeş bir kahve ısmarladı diye bana ömür billah bakmış olmuyor kimse 😂
Aferin ablam, iyi günler djkd
İlk buluşma değil son buluşma dahi olsa ödeyemez 😒
Allah allah
İlk buluşmada hesap ödemem ilk önce beni rahatsız eder 😅 bence kadının ilk buluşmada hesap ödemesi garip bir durum bence erkekleri rahatsız etmeli 🙄
Bence de canom, bakıyorum rahatsız olan varmıymış dkfk
Vardır muhakkak 😅
Erkek adam ilk buluşmada kendi gururuna bunu yedirip hesap ödetmez. Ayrıca kendi cömertliğini sergileyerek bir puan daha kazanmak derdindedir. Ola ki böyle hadise cereyan etti kimine göre hayat kadınının çekmecesi üzerine bırakılan para kadar ağırına gider.
Yaparım öyle centilmenlikler 😂😂 Flörtumsu ile kahvaltıya çıkmıştık, o hâlâ tatlı tatlı konuşuyor, ben ise saatle yarışıyorum. Neyse bir bahane ile içeri gidip hesabı ödedim, geldim hadi kalkalım dedim.
Ben ödeyeyim filan dedi cüzdanını arıyor böyle 😂Ödedim diyince bi yüzü düştü, minik bi şok yaşadı amaaa prensesimsi halleri de cabası shshndjddj
Ee ne diyeyim, ilk hesabı kadının ödemesi bazılarının algoritmasını bozuyor galiba 😂 eğlenceli izlemek 😄 😉
Flörtümsü ne kız Allah iyiliğini versin 😅😅
Sanmıyorum vgbgbgbg özelikle eski flörtlerimi keşke ödemeseydim hani onlar mega ultra erkek ya gbgbvbg hele bitanesi ya hesabı bölüşüyorduk benim ödediğim hesap var bir gün zor durumda kaldım erkeklik tasladı kuru görültü sadece ya önümüzden köpek geçse yusuf yusuf olucak birisin ne erkekliği gnvbfbvvb
Erkeğinden erkeğine değişir kimi erkek para yeme derdinde olur kimsi de kadının ödemesine sinir olur bu yüzden sizw trip bile atabilir şahsen ilk buluşmada kadının hesap ödemesini mantıklı bulmuyorum çünkü erkek 2 kahvenin parasını ödeyemiyecek değil bırak ödesin ha sürekli her şey de erkek ödesin demiyorum zamanla kadında ödesin ama her zaman değil
Bazı erkekler için ilk buluşmada hesabın kadın tarafından ödenmesi alışılmadık olabilir ve bu onları biraz rahatsız edebilir. Ama artık birçok kişi eşitlikçi yaklaşıyor; önemli olan karşılıklı saygı ve samimiyet. Hesap meselesi, ilişkinin ilerleyişine göre rahatlıkla konuşulabilir bir konu.
Erkek ödemeli diye düşünüyorum. Şöyle de bir gurur durumu var "ilk bulusmada hesap konusunda cekingen herifin karsisinda harbilik eden hatun, muhtemelen bir daha gorusmez zatimuhteremle" bence 😃
Evet, birçok Erkekten daha delikanlı kadınlar var, sen gibi ben gibi skfkf
Evett 🩷Onlar da tırnak randevusu aldım 😃
Alalım sevaptır djjf
Kendi yediği içtiğini ödemek isterse hadi tamam diyelim ama hesabı ödemesi beni rahatsız eder.
Benim yediğim içtiğim şeyin hesabını ödeyemez. 😎
Sen öde ama
Biz ne dedik?
Siz kimsiniz
Ben, keyfim ve keyfimin kahyası.
Yaw senin sorularda arada bir gerginlik mi oluyor?
Yooo :D ben işin eğlence kısmındayım. Sen öde ama derken onun hesabından bahsettim
Leeen geçen seferde buna benzer bir şey oldu 😅😂🤣🤣
Bende işin gırgırına gidiyorum niye böyle geriliyor diyorum.
Zaten hatuna hesap ödetmem ama ne hikmetse hesap ödeme delisi hatun gelip gelip beni buluyor. 🤔🤔
İkinci buluşma oluyor mu djxj
O konuda sorun olmuyor. Belli bir süre sonra her zaman hesabı sen ödüyorsun bu defa ben ödemek istiyorum dediklerinde ve ısrar etmeleri üzerine sıkıntı oluyor.
İyiymiş 😅
Çokta iyi değil yaw =))
Hatun dediğin biraz erkeğini dinleyecek özellikle bu hesap işlerinde 👍 sonuçta maddi olarak ihtiyaç olursa ilk para isteyeceğim kişi en yakın hissettiğim kişi olan hatunum olacaktır.
Normalde ödememesi lazım ama oldu da kadın diyelim ödedi peşine erkeğin bir şeyler yapması lazım yemekten sonra ise tatlıyada onun götürmesi gibi vs.
Yes katılıyorum
Katılmıyorum ya
Gıcık mısın nesin
Değilsin kim dedi bunu sana djdja
Hayır hiçte bile
Güzel. Bye
İlk buluşma da erkek öder net bana ödeten adamla ikinci bir yemek olmaz.. onun haricinde ben ısmarlamak istiyorum denilebilir arada olabilir doğal.. ama ilk de değil hayır
☺️👌
Erkekliği onların olsun, ben öderim. Takılmam , onun ne hissedeceğini düşünerek zaman harcamam. Zamanı gelince söylerim paramı yedin , diye 🤣🤣
Biraz da biz söyleyelim djfj
Aynen öyle yani ☺️
Buluşma teklifini ben yapacağım için ben ısmarlarım. Eğer o teklifi yaparsa o ısmarlar konuşmaya bağlı. Beni rahatsız etmez ancak kadının canını al parasını alma bir ton lafını yapar.
Hıı tabii
İlk ya da son buluşma farketmeksizin kova burcuysa asla ödeyemezsin onu biliyorum küs bile olsanız ödeyemezsin 🤦🏻♀️
😅 öyle miymiş
Ego bin beş yüz
Bize sökmez egosunu lego yaparız djdj
Lego da yapsan yiyip yiyebileceğin en son şey veto her daim haklı çıkar onlar 😄
Çokta fifi dkfj
Bence bir kadının ilk buluşmada hesabı ödemesi, çoğu durumda erkeği rahatsız etmekten çok, onun kişisel tercihlerine ve dünya görüşüne göre farklı tepkilere yol açar. Önemli olan, her iki tarafın da kendini rahat ve saygı duyulmuş hissetmesidir.😌
Buluşmayı ayarlayan mekanı tutan cebi dolgun olan kadınsa rahatsız olmam
Ama ben ayarladıysam ben öderim. Ödemeye çalışırsa da en kötü ''Bir sonrakini sen ödersin. :D '' diye şakacı bir söylemde bulunurum.
Daha geçen burdan biriyle buluşup sohbet ettik hesabı ben kendim ödemek istedim o rahatsız olduğu halde. Çünküsü misafirimdi. Hesap odeme islerinde karsi tarafin rahatsız olmamasi için önceden belirtirim
Şimdiki erkeklerin aradığı kriterde ki kadın paralı kadın 👍🏻😅
Şaka gibi valla, otursun prensesim evde ben eve ekmek getiririm ajfsjdjs
Ömrüm boyunca yalnız kalmaya razıyım 😅
Düşman başına öylesi, valla ben de djfjs
Eşitlik ise eşitlik 🤣
Bence ilk buluşmada hesabı kimse ödemesin 🤪🤨🤣
Bulaşıklar yıkansın
Ama Her iki tarafta eşit şekilde bulaşıkları yıkamasın
Bir zahmet bulaşıkları erkek yıkasın
Kadın ise bulaşıkları kurulasın😂
Bir zahmet ya ojemiz mi bozulsun
Evet tabi bozulmasın burjuva hanım😂🤨
Ha şöyle hayat ne güzel djfjd
🤣
Etmiyorsa ya premsestir 👸 ya da zaten gelecek görmüyordur 😼
Kurnaz tilkidir djfk
Ruh hastası tarafımı görmeden gitsin ya sjajsj
Aklıma "dötümüz başımız ayrı oynuyooo" videosu geldi 😂 rahatsız olmayanların dötü başı oynuyordur🤭
Oy bacılarımız jsjd
😂😂😂
İlk buluşmada ne olursa olsun eşit ödenmesi taraftarıyım. Herkes ne yediyse onu ödesin. Aksi halde karşı taraftan beklenti oluyor. Bu beklenti öpücük, yakınlaşma, sonraki buluşmayı garantileme, veya vicdan durumu oluyor.
Bazıları cimri oluyor onlar için hava hoş bazıları izin vermiyor doğrusu bu ilk hesabı erkek ödemeli
Cimriyse hiç buluşmaya da gelmesin, çelme takar düşürürüm hastanelik olur djfs
Kesinlikle uğraşılmaz 😅
Ödetmem ki. Sadece ilkinde değil, hiçbirinde ödetmem
Niye
Öyle. Sadece sevgili olmak zorunda değil, anne hatta teyzemleri bile yemeğe çıkarsam yine ben öderim
Bonkör parabellumm
Yok etmez 😄
Onlar zaten paragöz erkekler kffk
Aboo onlardan da var dimii
Evet abla 😂
Tabiki eder , ne hesap gelirse gelsin hesap bizimdir. En azından ERKEKler için öyle
Sizin olsun eveeet
Eder ya. Tipik Türk erkeği hesap ödetmez. Sanmiyorum... 😄
Onlar da beğenmeyince mi ödetiyor acabamsı dkfjsk
Öderse demek oluyor ki benden etkilenmemiş. Ödemesine izin verir ve onunla bir daha görüşmem.
Bu doğru hshs aferin size
Benden etkilenmemiş kadına su bile almam.
Herkes senden etkilenmek zorunda mı sjfjs
Hayır, etkilenmediyse neden yatırım yapayım manasında.
Ne yatırımı yahu kdfk lütfen çok saçma
Anlamadın galiba? Bazı erkekler vardır, kadının ona ilgisi yoktur ama yine de peşinden koşar ve yatırım yapar. İlgi gösterir, duygusal yatırım yapar, zamanını ve enerjisini ona harcar, maddi olarak desteklemeye çalışır, hediyeler alır. Kadın hesap ödemek isterse zorla kendini ödemeye çalışır. Amaç: Kadının ilgisini kazanacağını zannetme sanrısıdır. Kadın asla sonradan ilgi duymaz ve o betayı kullanır. Bazı kadınlar böyledir, yani karanlık doğalarını açığa çıkarır ve kullanır. Bazı kadınlar da ilgi duymadığı bir erkeğin kendisine yatırım yapmasına izin vermez ve kendisinden uzaklaştırır, bu iyi bir kadındır. Akıllı bir erkek, kendisine baştan ilgisi olmayan kadını; sokaktan geçer herhangi bir kadın olarak değerlendirir. Nasıl ki sokaktan geçen rastgele bir kadına durduk yere herhangi bir yatırım yapmıyorsa ona da yapmaz.
Yatırım kelimesi çok yanlış çok
Yatırım = Evlenmeyi istemek ya da evlenmek.
Ciddi düşündüğü tabiri daha uygun olurmuş
Ama efendi erkek rollerine giren ve gereksiz "yatırım" yapan kişinin amacı evlenmek olmayabilir: Kullanmak!
Ben ödemeyi teklif ederim ama o kabul etmesin isterim.
Her zaman erkeğin ödemesinden yana değilim ama ilk buluşmada ödesin ya.
İlk buluşmada bana hesap ödetirse muhtemelen ikinciye buluşmam.
Beni rahatsız etmez. Sonuçta oda insan. Kalkıp edepsizlik yapacak halimiz yok. Bizim hemcinsim milletinin medeni olamadığı konu. 😀
Fazlasiyla eder üstelik ilk buluşma da.. buna izin veren adam da, zaten eril özellikleri gelişmemiş bi türdür.
İlk buluşmada çay ya da kahve alınır bunun da hesabını ödemek beni rahatsız eder. İkinci buluşmada ödemek isterim o ayrı.
erkeklerin parami yedi demesine cok gülüyorum sanki ustumuze ev araba yapiyorlar. 2 kahve 2 tatli alt tarafı
Etmez zaten ödemezler madem Avrupalılara bu kadar özeniliyor alman usülü devam rahatsız olan evinde yesin gelsin
Bana çocukça geliyor üç beş kuruş için ısrar eden güya güçlü kadın erkeğin parasına ihtiyacım yok profilimi çizmeye çalışan kadınlar mümkünse ödemesin
İlkte olmaz ama belki içinden gelerek yapan biriyse ve kendini huzurlu hissedecekse izin veririm anlayışlı olmak lazım. Yediğimiz şeylerin tutarı onu fakirde yapmaz beni zenginde anlayışlı olduktan sonra şey şey olabilir
İlkten ben ödemem erkek ödemeli 2. buluşmada ben öderim
Eder etmeside gerekiyo ama bazıları gözünün içine bakıyo skdjdjd
Yok niye oluyumki şartlar bazen öyle gerektirir
Bundan rahatsız olmayan erkek, kadını parası için kullanır. Çok net.
Ne yapsan beğenmeyen çok insan var bundan da rahatsız olan çıkabilir
Ödemek istiyorsa en azından yarı yarıya ödeyebilir istemezse kendisi bilir
Özel anlamda olsun ya da oturduğunuz mekanda misafirim olsun hiçbir kadına hesap ödettirmem.
Bazı erkekler hoşuna gider bazıları da rahatsızlık duyar. Erkeğin maddi durumuna bağlıdır.
Bence eder. Erkeklik gururlarına hakaret olur 😂
Beni rahatsız eder ne olursa olsun ilk hesabı erkek ödemeli.
Kadinlar hep bi plan icinde zaten o yuzden onu da denemek icin oder ya da odemeye calisir 😅
Rahatsız olurum ama belli etmemeye çalışırım. Sonra da günün kalanındaki tüm hesapları ben öderim.
Ya sen beni etmez hesap edemez Kendi isteğiyle kendi parasıyla ödemek istemiş jest yapmak bizi mutlu etmek istemiş aksine bu benim çok hoşuma gider
Ben kendime yakıştıramam onu geçecek benle yemege gelen
Bi kere başıma geldi ve kendimi bedavacı gibi hissettim
Benlen buluşmaya gelmiş tabi ödiycem 🤣
O ne demek öyle, seninle buluşmaya geldi tabii ki o ödeyecek
Yiok valla Allah için ben ödiycem şekilcim
Yoooh o ödeyecek sen yiyecen
Bak emin misin kaçırcam adamı çok yerim ben
Kaçarsa senin değildir dkfkd
Kimindir kimin sevgilisine göz diktim yine ama yaaaaağğğğ
Ahaha seninle buluşuyor ya senindir işte djfk ama kaçarsa senin değildir hiçbir zaman da olmamıştır
Kaçarsa kimindir peki onu da de merak etmim 🤣🤣🤣🤣
Dedektif takayım mı peşine djdj
Dedektif yakışıklı mı dedektif onu da söyle 🤣🤣🤣
Pahalıdır yakışıklı olan sjdjs
Nihahaha yiok istemiyom peşine takma o zaman cimri kadın
bir erkek olarak hesap ödemeye yeltenmemesi de, ille de ben ödeyeceğim demesi de çok rahatsız edici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?