Sizce bu ne yapmaya çalışıyor?

Geçen ay eski sevgilim vatsaptan engelimi açmıştı. Vatsap profili herkese açık. Ben de yazmadım birkaç gün ve bana “ Numaramı sil. Ben de senin numaranı sildim.” dediği için vaktinde ve ben inanmadığım için sordum sonunda “ Numaram sende kayıtlı mı?” diye. (Numaramı silmiş olduğuna inansam sahiden ben de silerim.) Vatsaba girmiş ama bana cevap vermemiş. Onun yerine profil fotoğrafını değiştirip benden hakkında kısmını gizlemiş. Ben de “ Hakkında kısmını bana gizlemene bakarsak numaram sende kayıtlı.”dedim ve numarasını sildim. İki gün sonra geri ekledim numarasını ve o anda profil fotoğrafı da gitti. Yani beni engelledi.

Ben de bu ne yapmaya çalışıyor diye düşünüp aradım. “ Siz kimsiniz?” dedi. Ben de “ Numaramın sende kayıtlı olduğuna eminim.” dedim. O da “ Ben günde 400-500 kızla konuşuyorum. Ne bileyim hangisi olduğunu?”dedi. Ben de peki dedim ama inanmadım. Aradan 4 gün geçti ve beni o aradı ve “ Pardon, yanlışlıkla aradım sizi.” dedi. Ben de “ Geçende 400-500 kızla konuşmuş olduğunu diyordun. Zor olmadı mı 2000 kişiden aşağıya inip numaramı bulup aramak?” dedim. “ Engelli listesinden aradım. Konuşmak istesem konuşurdum zaten.” dedi. Ben de peki dedim ve kapattık.

Aradan birkaç gün geçti ve beni instagramda engellediği için bir akrabamın instagram hesabından baktım ve takipçi sayısı aynıydı ama takip ettiği kişi sayısı 10 kişi düşmüştü. Dün yine baktım akrabamın instagramından ve 9 kişi takip etmişti. Takipçi sayısı yine aynıydı. Bu avlanmaya mı başladı 4 ay sonra? Yoksa takipten çıkardıklarını mı geri takine aldı? 🙄🙄

Sizce bu ne yapmaya çalışıyor?