Sizce bu ne yapmaya çalışıyor?

Arkadaşlar. Ben 2020 de instagramda bi cocukla tanıştım. Ilk takipçilerimdendi. Kendisi Vanli. Bu cicukla ilk zamanlarda aramız çok iyiydi. Ancak sonraki dönemlerde bazı sorunlar oldu. Olay çok uzun. O yüzden kısaca anlatacam. Bu beni olaydan sonra takipten çıktı. Bazi hakaretler etti.3 gün sonra tekrar yazdı. Konustuk, aramız düzeldi. Ama 1 ay sonra yine sorun oldu. Bayagi kötü tartıştık. Yine takipten çıktı.1 ay sonra onun takipcilerine konuşuyor musunuz diye sorduğum için bana engel atti. Ben hep fake hesaplarla ulasmaya çalıştım. Tam 10 tane fake hesabıma engel atti. Tabi yine bi ton hakaret, savcılığa vericem seni gibi tehditler etti. Kendisi tam bi şerefsiz. Instagramdan devamlı kiz takip ediyor, onlarla buluşuyor.6 Şubat depreminden sonra buna bisi oldu. Antepe gönüllü olarak gitti. Ordan geldikten sonra namaza filan başladı, bütün kızları takipten çıkardı, fotolarını filan sildi. Sonra bana whatsapptan mesaj attı. Helallik istedi. Bende beni çok üzdüğünü söyleyip, herseyi yüzüne tek tek anlattım. Simdi ramazandan beri benimle normal bi şekilde konuşuyor. Ozellikle son 3 4 gündür bi ilgi alaka. Surekli mesaj atıyor, ariyor. Tabi yine hesap eski haline döndü. Yine kiz takip ediyor, fotolar ekliyor. Ama son 3 gündür filan ben ona yazmama rağmen bana yazıyor. Bugunde ben evleniyorum. Bana kiz istedi babam 2 3 ay içinde evlenecem dedi. Whatsappta tanışma grubu filan kurmuşlar. Bana ss atti. Ulan madem evlenicen. O zaman bana niye mesaj atıyor, ariyon. Aşko filan diyor. Benden nefret eden çocuk biranda nasıl bu hale geldi ve madem evlenecek ne diye bana böyle davranıyor.
Sizce bu ne yapmaya çalışıyor?