Arkadaşlar. Ben 2020 de instagramda bi cocukla tanıştım. Ilk takipçilerimdendi. Kendisi Vanli. Bu cicukla ilk zamanlarda aramız çok iyiydi. Ancak sonraki dönemlerde bazı sorunlar oldu. Olay çok uzun. O yüzden kısaca anlatacam. Bu beni olaydan sonra takipten çıktı. Bazi hakaretler etti.3 gün sonra tekrar yazdı. Konustuk, aramız düzeldi. Ama 1 ay sonra yine sorun oldu. Bayagi kötü tartıştık. Yine takipten çıktı.1 ay sonra onun takipcilerine konuşuyor musunuz diye sorduğum için bana engel atti. Ben hep fake hesaplarla ulasmaya çalıştım. Tam 10 tane fake hesabıma engel atti. Tabi yine bi ton hakaret, savcılığa vericem seni gibi tehditler etti. Kendisi tam bi şerefsiz. Instagramdan devamlı kiz takip ediyor, onlarla buluşuyor.6 Şubat depreminden sonra buna bisi oldu. Antepe gönüllü olarak gitti. Ordan geldikten sonra namaza filan başladı, bütün kızları takipten çıkardı, fotolarını filan sildi. Sonra bana whatsapptan mesaj attı. Helallik istedi. Bende beni çok üzdüğünü söyleyip, herseyi yüzüne tek tek anlattım. Simdi ramazandan beri benimle normal bi şekilde konuşuyor. Ozellikle son 3 4 gündür bi ilgi alaka. Surekli mesaj atıyor, ariyor. Tabi yine hesap eski haline döndü. Yine kiz takip ediyor, fotolar ekliyor. Ama son 3 gündür filan ben ona yazmama rağmen bana yazıyor. Bugunde ben evleniyorum. Bana kiz istedi babam 2 3 ay içinde evlenecem dedi. Whatsappta tanışma grubu filan kurmuşlar. Bana ss atti. Ulan madem evlenicen. O zaman bana niye mesaj atıyor, ariyon. Aşko filan diyor. Benden nefret eden çocuk biranda nasıl bu hale geldi ve madem evlenecek ne diye bana böyle davranıyor.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne yaptığını bılmeyen ergenlerle uğraşıyorsun yaşı buyuk olsada kararları goruslerı net olmayan bırısı
27 yaşında. Kucuk mu
Demekkı kendı halen olgunlaşamamış oyle bırıso sana zarar verır
Boşluk doldurmak istemiş. O boşluğu da senle doldurmuş işte. Şerefsiz herif hiç duygularıyla oynuyorum diye düşünmemiş.
Benim ona asik olduğumu biliyor zaten. Hayir madem evlenicen. Bana niye aşko diye mesaj atıyon. Hatta ben ona dedim. Bosluga mi düştün de ilgi gösteriyon dedim. Guluyor.
Güldü mü bi de gerçekten? Maalesef seni hiç sevmemiş. Dediğim gibi boşluğa düşmüş, aklına ilk sen gelmişsin. Ama burada en büyük kabahati sende bulurum biliyo musun?
Dogrudur
Hayır madem tanışma asamasinda olduğun bi kiz var. Lafta bayramdan sonra yüzüm takacaklarmis. Ulan bana niye yaziyon
Sormamışsın ama anlatayım. Sana ilk hakaret ettiğinde tepki göstermemen çok büyük hata bana göre. Çünkü sana çok saygısızlık yapmış. Ve sen sırf seviyosun diye bütün saygısızlıklarını görmezden gelmişsin, ona bi sınır çizmemişsin. O da o ilk olandan sonra istediği zaman gitmiş, gelmiş, arada başkalarıyla olmuş, sonra yine sana gelmiş. Ona bu rahatlığı, bu genişliği senin sınır koymaman vermiş. Özür dilerim, üzmek kırmak istemem seni. Ama bu tavrın seni onun gözünde elde var, cepte saymasına sebep olmuş. Zaten elde var saydığı için bütün bunları bu kadar rahat yapabilmiş. Bundan sonra ona değil kendine bakman lazım. Bu anlattıklarım dahil diğer hatalarını kabullenmen, bu hataları neden yaptığını bulman ve tekrarlanmaması için kendine gerekli telkinleri yapman gerek. Çünkü sen bi insansın, bi kadınsın. Seviyosun diye sınırsız olursan ya da sınırlarının aşılmasına göz yumarsan bi yerden sonra kendini suçlamaya kendinle savaşmaya başlarsın. Kendine bu kötülüğü yapma lütfen. Çünkü bu bahsettiğim savaşa girersen ağır kayıpların olur duygusal ve ruhsal anlamda.
Çok haklısın. Bende hep bu yüzden kızıyorum kendime. Bastan sınır koyacaktım. Bu canavarı ben yarattım. Peki evlenme asamasinda olup bana aşkolu mesajlar atmasina ne demeli
Özür dilerim. Ama "Evlenene kadar ne yaşayabilirsem kârdır, nasılsa ayrılıcam biticek. Bari bitene kadar alabildiğimi alayım." şeklinde bi yaklaşım bu. Bazı söylediklerim ağır gelebilir, kötü hissettirebilir haklı olarak. Eğer böyle bişe olduysa ya da oluyosa gerçekten özür dilerim. Ama tekrar bunları yaşama, tekrar kendini bu kadar üzüp kırma diye olabilecek en açık şekilde söylüyorum.
Anladım. Yoo ben farkindayim zaten.
Üzüp kıracak, kötü hissettirecek bişe yapmadıysam çok sevindirdi bu beni 😊 Ama söylediklerime çok dikkat et olur mu? Psikolojik, ruhsal ve duygusal sağlığın açısından gerçekten çok önemli bunlar. Ayrıca sadece özel ilişkiler için değil, söylediklerim tüm ilişkiler için çok önemli 😊
Sen özele gelir misin? Lutfen
Olur tabi 😊
Takip etmediğin için yazamıyorum 😊