Bu ne yapmaya çalışıyor?

Benim bir sevgilim oldu olmaz olaydı. Bu kimse tarafından sevilmemiş adam yurduna bile konulmamış. Ben buna değer verdim insan yerine koydum. Evin içinde 25 yaşında askerliğini yapmamış akşama kadar oyun oynayan oradan da para kazanan bir tip bu. Ben buna dedim ki gel seninle güzel bir hayatımız olsun bir işe gir sen de herkes gibi çalış paranı kazan etrafa karış ve hayatını değiştir. Bin tane bahane yok ben iş bulamıyorum da yok asgari ücreti napayım da… benim için önemli olan çalışması o potansiyeli. O zaman oku yanımda gel yanıma dedim bir çalılıyor bir çalışmıyor. Dedim tamam bundan olmayacak hiçbir çaba yok ilişkiye dair. Sürekli manipülasyon yapıp duruyor trip atıp gidiyor ben de yeter ayrılalım dedim bu ağlamaya başladı ben ne yaptım sadece seni sevdim nolur geri gel falan. Sonra da soyuma sopuma dinime hastalığıma küfür edip gidiyor. Hastalığım azdı benim bunu dert etmemden dedim artık bırakayım. Şimdi de fake hesaplardan bana mesajlar geliyor yok adın çok havalı yok şöyle böyle. Babam mesaj attı gel bir de benimle muhattap ol diye tek tik gitti whatsapp’tan. Ne yapmaya çalışıyor bu?

Güncellemeler
9 ay
Hıncını alamayıp bir de bana sen zaten hastasın senin zaten hayatın mahvolmuş diyip sonra seni çok seviyordum sana ne yaptım falan diyor ndjdjdjdjd biz ilişki içinde seninle tartışsak sen demek ki şimdiki gibi haysiyetimden sövmeye başlayacakmışsın
Bu ne yapmaya çalışıyor?