Güncellemeler
+1 yıl
Olan bana oldu lan yazık bana
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Demek ki boşta kalmak istemeyen daldan dala giden biri. Kendine kızma hislere engel olunmaz
Karakter :oynat bakalım
Abi yok yok napiosn abi
Onun karakterini anlattım işte :)
105 görüşlü arkadaş ben yazmayı unuttum oraya ya
Abi başımıza neler geldi la
Bu farklı kişi mi aynı kişi mi :)
Ben sana ne demiştim o yerde bak hepsi cıkmış ben yazdım o oynamış :)
Aynı eleman abi ne sormuştum ben hatırlamıyorum soğuk yapan eleman zaman ayirmayan
Nasıl hatırlamıyorum ki ne demiştin abi
Onla ayrılıp yüzsüz gibi sana gelecek sakın kabul etme unut onu onun için üzülmeye bile degeçek degil tarzında
Ah be abi valla Allah belasını çok canım acıdı ya. Umut veriyor hop kızla sevgili olmuş lan seni ne çok sevdim ben o elindeki yanık izlerinin yerini bilirim ben işte iki gün sevdiği kıza gidiyor.
Bende şarkı attım unuttum çoktan geriye dönmem diye
Atman bile gereksiz olmuş o ondan bile umut bekler :)
Hop kıza dönmüş hahaha en azından canı yanmış birilerinin
Canı yandığını hiç sanmam :)
Abi valla bu çocuk böyle değildi o kızında Allah belasını
Kızla eğleniyorlar şimdi ben burada üzülüyorum olan bana oluyor dimi
Sen üzülmen bile fazla o kadar yapıyor hala üzülüyorsun be kardeşim :)
Ne yapıyor o kizada mi aynısını yapicak
Daldan dala zıplar durar bu maymun
Hahaha abi güldürdün abi senin burç ne ya tespitler harika
Yay burcu :) benim hislerim kuvvetlidir :)
Abi sen istisnasin bu çocukta yay
Beni bunla kıyaslama ha sakın :)
Fjfhffdjdh yok yok abi
He o zaman takma onu daha düşünme bile o attın göndermeyide pek ciddiye aldınııda sanmam zati
Neden abi be bir dokunur insana 6 ay peşinden koştugun kızın 2 günlük sevgilimden ayrıldığında ona geri dönmeye çalışıp onun seni geri göndermesi koyar be abi
Karşılıksız degil miydi onuda geçtim bana gelip geri gidecek ve ben bunu hala hayatımın merkezinde hissedecem sanmıyorum
Düşünsene 6 ay birinin peşinden koşuyosun ama 2 günlük kız geliyor işte sevgilin oluyor diğer kız gözünde ulaşılmazdi sana adım attı bı kere dört köşe olursun keyiften şimdide kız senin bir gram sevgini istemiyor öyle zirveye çıkarıp dibe batırmak gibi bişey. Sende tüm sevgiyi iki günde senin adını soyadını bilen bir insanla tamamlamaya çalışırsın.
Değildi abi seviyordu bu beni bu beni 6 ay kadar sevdi sonra ben adım atamadım hiç tam netlestirdim adım attım sevgili yaptı
Ben en basta 6 ay pesimden kız koşarken başka kıza bakmak bak mantık burada ilerisi olmazdı yanii
Eger Başka kıza hop gidip ondan tekme yiyim 6 ay koşana geri gitmeye yüzü varsa ya karakterini neyse agzımı bozmaycam :)
Ben hiç kosmadim ki o koştu. Ama onun öncesinde dedim ona adım attım. Gitti işte iki günde ne kadar tanıyabilirsin birini abi aptal işi.
Harbi öyle oldu kufret abi kufret
:) :)
Kızla ayrıldılar ben şarkı attım üzerine alınmış yazdı selam diye Sonra bı tane daha şarkı attım onla alakası yok unuttum çoktan geri dönmem falan kıza gitti djddjdjs
Bunların ilişki b. k gibi kız inşallah çabuk anlar
Alınmamıştır yüzsüzligü tutmuştur yazmıstır :)
Abi iki kişi aynı anda nasıl sevilir ya aklım almıyor ben senin hayallerini ellerindeki yara izlerini sevdiğin müzikleri sevdiğin filmleri lan ben senin sulalenle olan yasantini doğum saatini ezberlemisim
Hedef saf temiz ama rotan yanlış :)
Bak alınma gücenme bana sende su ışıgı görüyorum
Sende hala bunu içinde yaşıyon yarın bügün yüz yüze görse hatalıyım affet yads düşün dese yalvsrsa yalan sıksa sen kabul edersin
Ben bu gururdan hayatta affetmem bunları yasiyacak bir insan değildim ben geri dönse mesela güzel davranışlar sergilese cat Cat yüzüne vururum yaptiklarini
Oda haklısın der falan seni gene kandırır bu tipler :)
Daha ortada bir b. k yokken yaptığına bak abi bak şunu bilir sunu soylerim güven varsa sevgide var nokta. Bu adamda güven yok yallah.
Kandirmaz sadece çok üzülüyorum abi gidip bir mesaj atmiyorum belli etmiyorm duygumu
Yarın birgün abi adım attı affetsem tarzı bişi dersen kafanı kırarım ha d
Duygu muygu yok ya unut gari sende anlasana neyse
Abi adım attı bugün artık mi atmadık eski sevgilisine gönderdik kafam kazan gibi oldu zaten mutlu olsunlar ben böyle entrikalı şeylere gelemem
Neyse bakacaz görecez buda 105 görüş olmadan ben kaçıyorum :)
Abi teşekkürler iyi geceler valla iyi denk geldik Allah razı olsun yoksa kafayı siyiricaktim.
Ne demek kardeşim gene denk geliriz bakalım :)
İyi geceler
Bu şarkıyı dinle seni özetliyor Ömer Danış ın şerefsiz adlı şarkısı :)
Tamamdır abi
Kanka yedekte tutuyor
Asıl yedekte tutulacak adam o da kendini bişey sanıyor.
hangisi denk gelirse diyor