Ya neden Sevgi adında erkekler manipüle etmeye çalışıyor. Neden hep bir şey istedikleri için seviyormuş gibi yapıyorlar ve gerçekten artık kendimi kötü hissediyorum ya niye bunu yapıyorsunuz. Hiç mi kendinize ve karşındaki kişiye saygımız yok hiç düzgün insanlar yok mu ya vallahi bak inancım gidecek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayGerçek şu ki, erkekler baştan aşık olmazlar. Bahsettiğin şey tanışma öncesi/sırası aşk ise, bu donanım erkeklerde yok. İlişki başlar ve devam eder... İlişkide kaldıkça ve dinamiği buna müsaade ederse, erkek aşık olmaya başlar. Kadınlar başta aşık olur; eğer kendisine başta aşık olan bir kadın görürsek, o kadına zamanla biz de aşık oluruz.
Siz kadınların sorunu şu: Size baştan ilgi gösteren erkeklerin aşık olduğunu falan zannediyorsunuz. 'Yok, bana bakıyor, acaba aşık mı, seviyor mu?' Siz de ona karşı baştan aşık olmadığınız halde suni bir ilgi gösteriyor, doğanın yasalarıyla adeta zıtlaşıyorsunuz. Size ilgi gösteren değil, sizin başta aşık olduğunuz erkeklere ilgi göstermelisiniz. Böylece doğru bir eşleşme olacaktır.
Aksi halde, başta aşık olmadığınız erkeğe ilgi gösterirseniz, o erkek de buna suni yanıt verecektir; özellikle zayıf beta erkekler. Daha sonra suni bir bağ oluşacak ve sonunda, uzun vadede bitmeyen ilişki problemleri ile uğraşacaksınız. Doğal bir eşleşme için, yalnızca başta aşık olduğunuz erkeğin size ilgisi var mı diye test etmek olmalı. Akıllıca hareket eden alfa erkekler, kendisine başta aşık olduğuna dair delil arar. Buna ulaşırsa, o kadını incelemeye alır. İlgisi zamanla artar ve evet, gerçekten de aşık olur.
039 Yorumla- 10 ay
Ben de aşık olamıyorum ki hemen ama insanları bir obje olarak davranmıyorum
Hayatım boyunca da olmadım yani aşık değer verdim ama aşık olmadım aşk ne olduğunu belki de bilmiyorum - 10 ay
İnanmayacaksın ama kadınlar baştan aşık olur ve bunun tek bir belirtisi var: Islanmak! Eğer bunu çok çok kısa sürede yaşamıyorsan o erkeğe aşık değilsin demektir.
Kadınlar erkekleri seçer, erkekler de kendini seçen kadınlar arasından eşini seçer.
Zayıf beta erkler ile suni bir eşleşme sağlamaya çalışırsan çok fena patlarsın. Yani uzun bir süre bağ yaratmaya çalışırsan, erkeğin sabırlı olmasını bekler ve peşinde koşturursan patlarsın. O erkek zaten betadır ve koşsa da onunla mutlu olamazsın, çünkü zaten o senin seçmediğin bir erkektir. Unutma, sen kadınsın ve sen seçiyorsun. Bu bilinç altında gerçekleşen bir süreç, çok hızlı bir şekilde o erkeği sen seçiyorsun. Yani seçtiğin erkek = aşık olduğun erkek oluyor. Alfa erkek bunu kontrol eder, yani seçilmediği yerde durmaz. Böylece sen de çıkmaz sokaklarda gezinip aynı hataları tekrar ediyorsun. Bir beta gidiyor, bir beta geliyor. Bu döngüden kurtul ve bir daha baştan arzu hissetmediğin kimse ile muhatap olma. "Baştan!" Bunun olması bazen uzun zaman alabilir ama olduğunda anlayacaksın. Yani şöyle bir paniğe düşme: Ya neden yıllardır kimseye karşı hissetmedim? Demek ki öyle biri daha çıkmamış, doğru eşleşme için bunu beklemek zorundasın ya da ilgi açlığını giderebilmek için beta döngüsüne tekrar girer ve yine benzer sorunları yaşarsın. Sabır ve irade göstermelisin, ilgi açlığını kontrol altında tutmayı öğren, çevreden gelen ilgi bombardımanını görmezden gel ve kendini koru.
Baştan aşık olduğun kişi karşına çıktığında zaten o değil sen onunla yatmak isteyeceksin. Yani onu seçtin ve konu orada kapanır. Bu doğal eşleşmeyi bekle! Ne demiştik? Erkekler kendini "seçen" kadınlar arasından eşini seçer. Yani sen bu doğallık ile seçersen o erkek sana aşık olup evlenmek isteyecek. - 10 ay
Allah Allah yani Tansel çekim mi bütün ders bu mu aşık olduğun insana kanser çekim mi hissetmek zorundasın çok tuhaf bunu bilmiyordum yok genelde hiç böyle birisine hissetmedim yani
- 10 ay
O zaman erkeklerin de abuk subuk davranması aşık olduklarını göstermez sadece arzuladıklarını gösterir
- 10 ay
Evet bunu hissetmiyorsan oradan uzaklaş. Ayrıca doğru dedin: Erkekler cinsel arzu ile bu hareketleri yapar, peşinden koşar. Ama bunu beta erkekler yapar.
- 10 ay
Peki bir şey soracağım kızlar da peki kızlar da peki yani herkese Arzu hissedebilir artık günümüzdeki kızlar öyle hepsine aşık mı değil hocam ama farklı bir kafa yapısı
- 10 ay
Ayrıca daha 21 yaşındasın ve acele ediyorsun. Bazısı var bunu 26 yaşına kadar hiç hissetmemiş olabiliyor. Bazısı var bunu hissetmediği halde meraktan yapıyor. Akıllı ol ve kendini koru!
- 10 ay
Yok kendimi koruyorum kendimi koruduğum için bu kadar düşünüyorum her şeyi yanlış şey yapmamak için
- 10 ay
Kadınlar öyle erkek gibi düşünmez. Kadınlar önce hisseder sonra karar verir. O yüzden hissetmediğin bir şeye karar verme, yani doğa yasalarıyla zıtlaşma! Senin gözlemlediğin kadınlar bakire olmayan ve şansını yitirmiş kadınlar olduğu için bir çeşit panik atak geçirerek kumar oynamaya devam ediyorlar. Sana önerim bakire olmayan herhangi bir kadından asla ilişki tavsiyesi alma. Sakın ve sakın alma! Onlar cinsel piyasadan elendi!
- 10 ay
Ama şimdi ben cinsellikte hiç yaşamadım ama şu durum var Kendi bedenime saygı duyduğum için sevdiğim insanla yapmak istiyorum yaparsam da ve benim ailem beni öyle yetiştirmedim ama tabu düşünüyorum yani erkekler her boku yapıyorsa kadınlarda yapabili
- 10 ay
O zaman cinsel piyasadan elenirsin.
- 10 ay
Allah'ım saçma sapan erkekler her boku yapsın Her boku yapıyor bence ayıp yani kadınlara bu iki bakire konusunda saçma sapan şeylere dayatılması Bu benim tercihimdi ama bu bunun tercih etmeyen insanlara da gidip yargılayamam herkesin kendi bedeni
- 10 ay
Erkekler, cinsel piyasadan elenmiş kadınları bir basamak olarak "kullanıyor."
- 10 ay
Cinsel piyasa ne demek ya tuhaf tuhaf bilgiler ama diğer dediklerinize katılıyorum
- 10 ay
Bekaretini kaybettikten sonra ve senin bekaretini alan erkekten ayrıldıktan sonra cinsel piyasa ne demekmiş anlayacaksın.
- 10 ay
Bunu niçin yaptınız yani ona mı bakmam gerekiyor
- 10 ay
Örnek olsun dedim. Ona bir beta yaklaşıyor ve bir hissi olmadığı halde acaba evlenmeli miyim? Diye düşünüyor. Derin bir mutsuzluk olur. Aldatma boşanma vs...
- 10 ay
Peki alfa erkeğin özellikleri ne
- 10 ay
Alfa erkel kadına baştan yatırım yapmaz. Önce bu kadın bana aşık mı? Ona bakar. Kadının ilgisi kadar yatırım yapar, yavaşça vites yükselterek.
- 10 ay
Kadın neden ilgi gösteriyor ki erkek göstersin egosal bir savaş var burada
- 10 ay
Sen yanlış anladın, kadın ilgi göstermiyor zaten. İlgisi ne ölçüde diye bakar alfa. Yani sen alfaya aşık değilsen o sana ilgi göstermez. Ama betaya aşık olmasan bile beta sana ilgi gösterecek ve yatırım yapacaktır. Mesela durduk yere baştan sana altın küpe alır sallıyorum.
Alfa, kadının kendine karşı cinsel çekimi var mı bunu anlar. Varsa bu kadın aşık der ve evlenirsem beni aldatmaz diye düşünür. Zamanla o kadına ilgi gösterir ve kademe kademe yatırım yapar. - 10 ay
Aklıma bir şey geldi bir ilişkimde karşı taraf beni çok istiyordu. Ve benim de ona ilgim var mı diye yokluyordu böyle bir şey mi? Ve tutku olmadığı için şu ana kadar evlenmemiş hayatında ve herkesi hayatına alan bir insan değil öyle gibi bir şey mi
- 10 ay
Evet. Sen ona aşık olmadığın için seni elemiş. Çünkü elemezse onu aldatırsın.
- 10 ay
Ya o yüzden mi konuşmayı bitirdi mesela onu Arzu hissetmemi istedi ama ben hissetmedim. Ve tutku olmadığı için evlenmediğini biliyorum ve gerçekten sürekli onu beğenip beğenmediğimi falan soruyordu
- 10 ay
İyi de bütün erkeklere böyle elimizdeki ipleri verirsek bence sapıtıyorlar jfjfjc
- 10 ay
Sen arzuyu baştan duyacaksın. Diyorum ya o değil ondan önce sen istekli olacaksın zaten. Kimseye ip vermiyorsun.
Sen arzulamaz ve seninle evlenirse, daha sonra arzulayacağın biri karşına çıkar ve aldatırsın. Kendine hakşm olamazsın.
Kadınlar aynı anda yalnızda tek erkeğe ıslanır. - 10 ay
Allah Allah çok tuhaf ilk defa böyle şeyler duydum yani böyle düşünmüyordum. Yani o da bunu yapmaya çalışıyordu o zaman bana
- 10 ay
Alfa 5 yılda bir çıkar karşına
- 10 ay
Xbxbxn ne alakası var hocam bunun bir de 5 yılda biri mi var Allah Allah
- 10 ay
Nadir %20 civarı
- 10 ay
Allah Allah çok değişik neyse ben bunları bir düşüneyim ne demek olduğunu
- 10 ay
Sen bir alfaya başta aşık olursan, o da sana gerçekten aşık olur. Evlenir ve kusursuz eşleşmenin tutkunun aşkın sevginin tadı ölene kadar bitmez.
- 10 ay
Neyse bu alfa erkeğini Ben bir araştırayım hayatım öyle insanlar çıktın mı kaybettim sınıf ama ben bir şey hissetmedim O kişilere sıkıntı orada bzbbxhz
- 10 ay
Alfa olup olmaması önemli değil, yani diyelim alfa çıktı ama hissin yok. Eğer sen onu alfa zannettiysen ve seni elemediyse demek ki beta.
- 10 ay
Eledi sanırım çok tuhaf ama bence elde edemediği için eledi
- 10 ay
Sadece o değil, sen de onu eliyorsun aslında shit test yaparak. Bunu bilinçsizce yapıyorsun. Bu adam erkek mi? Alfa mı? Kadınlar erkeklerin alfa olduğunu fark etse bile onu betaya çevirmeye çalışır. Eğer o erkek değişir ve betalize olursa, heeee demek ki alfa taklidi yapan bir meriç (beta) erkek diye içsel bir duyum yakalıyorsun ve arzu hissetmiyorsun. Olay bu. Yani erkek seni elemiyor sen onu elediğin için istek hissetmiyorsun.
- 10 ay
"Shit test" nedir araştır.
- 10 ay
Buna katılıyorum bu gerçekten var mesela kafamda mesela birisi bana ilgi gösteriyor ama ben ona ilişki yaşamayacağım zaten biliyorum ilgisi hoşuma gidiyor ya da belki tanıyayım düşüncem değişir diyorum ama ilk başta hissettiğim şeyleri böyle kafamda eliyorum ama bazı hareketleri de hoşuma gidiyor gibi gibi ama gerçekten Ben hayatım boyunca hiç kimseye fiziksel bir çekim hissetmedim tamam bazı yakınlaşmalar olmuş olabilir ama no
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Senin bu hayal kırıklığını anlıyorum, gerçekten çok can sıkıcı ve üzücü bir durum. Maalesef bazı insanlar sevgiyi kullanıp manipülasyon için araç yapabiliyor, bu onların olgunluk eksikliğinden ya da bencilliğinden kaynaklanıyor. Ama unutma, bütün erkekler ya da insanlar böyle değil; hayatında karşına çıkacak gerçek, saygılı ve içten insanlar da var. İnancını kaybetmemek için önce kendine değer vermeye devam et, çünkü sen sevgiye ve saygıya fazlasıyla layıksın. Böyle kişilerle karşılaştığında sınır koymak en iyisi. İnan, iyi insanlar hala var ve sen onları hak ediyorsun.
02 Yorumla- 10 ay
Ama insan bir yoruluyor gerçekten ama çok tatlı bir yorumdu teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
10 ayBizim çoğu agalar sevgili olma meselesini cinselliğe olan açlığı kapatabilmek için aracı olarak görürler bunu artık anlayın aw. Siz de aşırı duygusal yaklaşıyorsunuz sonra üzülüyorsunuz. Ya böyle biriyle ilişkiniz varsa ilişkiyi yönetebilmeyi becerin ya da süründürmeyin ucundan köşesinden bir şeyler yaşayın nedir yani aw.
08 Yorumla- 10 ay
Hayır bu size de yapılan bir hata değil mi yani onu buna iltifat ediyorsunuz onu elde etmek için ama sadece yatak için ya Bu da sizi düşürmez mi
- 10 ay
Genelde bana hep herkes sınır sınır sınır der ama haklısınız yani daha 21 yaşındayım ama dediklerinizi çok katılıyorum ama işte ilişkinin içerisinde olunca duygusallık daha çok basıyor bana
- 10 ay
Yanlış işte bu kadar abartıp kendine zarar vermene lüzum yok.
- 10 ay
Çok haklısın bu arada işten yanlış biliyorum ama insana karşımdaki insanı da insan yerine koyuyorum ya hani diyorum sonuçta o da insan ağzıma sıçıyorlar bazen bzbbxnx
- 10 ay
Yapmayacaksın işte biraz da duygularını törpüleyip heyecan da araman lazım bu kadar darlanmanın gereği yok ilişkilerde cinsellik de olur romantizm de olur kavgalar da olur ama dozajını bilmek lazım
- 10 ay
Haklısınız çok haklısınız ama ben daha güvenme aşamasında böyle şeyler izliyorum kimseyle ilişki yaşamadım yani flört ilişki değil bence tanınma evresi o yüzden kimseyle bir şey yaşamadım ama gerçekten o bile beni çok yordu bxbznxn belki daha küçüğüm O yüzden diyeceğim de benim yaşımda da evleniyorlar yani chhxhx
- 10 ay
Çok da küçük değilsin hakimiyet kurabilecek yaştasın kendini bu kadar basite indirme derim. Erkek için erken aşamalarda sırf cinsellik beklentisine girmek ne kadar yanlışsa senin de olayları aşırı derecede duygusala bağlaman yanlış bence. Ya da kafana uyan birini önce arkadaş gibi tanıyıp sonra gerisine bakacaksın.
- 10 ay
Yok be herkesin ilişkisini düzeltebilen bir insanım ve dediklerim genellikle oluyor baskın bir karakterin bu kadar duygusal olmam belki de dönemseldirncnxnnx ama bu kadar şey değildir yani minnoş her şeyin farkında ve hırçındırırım ama kendi ilişkimde biraz şeyim duygusal evet
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Erkeklerin laflarına değil yaptıklarına bakacaksın. Üç günde seviyorum diyen yalandır, ciddiyim diyen yalandır. Kısa sürede niyetini belli eder. Kızlarsa fazla duygusal yaklaşıp kolay kanıyor, daha doğrusu kanmak istiyor. Yapmayın. burada binlerce soru gördüm öyle basit şeylere kanıyorlar ki. Yapmayın
02 Yorumla- 10 ay
Çünkü kız ilgi sever hiçbir kız ilgiyi sevmiyorum demez en alfası bile sever
Hayatımı kuran insan da sever çünkü sürekli güçlü durmak zorunda ama birinin yanında o güçlü durmak yerine gerçekten o yorulduğunda o maskeyi çıkartıp güçsüzleşebiliyor kadın. Ve biz ne kadar zeki ve erkeklerden daha zeki olduğumuzu düşünüyorum ama daha duygusal olduğumuz için daha çok kanıyoruz ya da kanmak istiyoruz
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Tatlım, üzülme, bu hissettiğin durum gerçekten çok zorlayıcı olabilir 💔. Şunu unutma, karşındaki insanlar seni manipüle etmeye çalışıyorsa bu onların eksikliğinden kaynaklı, senin değerinden değil 💎. Senin hislerini anlamaları ve değer vermeleri gerek, yoksa hayatında yer almalarını sorgulamalısın.
İnancını kaybetme, çünkü güzel kalbiyle seni gerçekten sevecek insanlar vardır 💕. Hislerini baskılamamaya çalış, kendine dön ve neyi hak ettiğini hatırla. Unutma, sen değerlisin ve hak ettiğin sevgiyi kazanacaksın! 🦋00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
10 ayMerhaba,
Bana da çok oldu ve izin verdim manipüle etmesine! 😅
Sonuç hüsran...00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 10 aykötü oldukları için
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayBunun yerine manipüle edenleri hayatından çabuk çıkarsan. Yani bunu kendine yapiyorsun diye kimsenin umrunda olmaz kardeşim. Hayat sana acımaz ve başkası seni görmez bile. Hayatta en önemli gaye kendinsin.
00 Yorumla
10 ayDüzgün olan insanlar genelde çirkin olduğu içn tercih edilmiyor. Yakışıklı ve ortalama tipli erkeklerde de düzgün erkek çok kalmadı. Herkes cinsel birliktelik peşinde.
03 Yorumla- 10 ay
Emin ol çirkin oldukları için değil kendilerine bir ait bir hayatları yok genelde O yüzden tercih edilmiyorlar özgüvenleri ya da zeka daha önemli bir de gerçekten uyum bazı erkekler sebebi sadece çirkin oldukları için diyorlar çirkin kime göre çirkin dünyadaki herkese seni sevmesine gerek yok ki karşındaki senin kişiyi sevmene gerek yok
- 10 ay
20 gündür bir kızla konuşuyorum ama uzak mesafe ilişkisi. Ben özgüvensiz biriyim bu kız hayatıma giren ilk kişi. Bu yaşımda saçım baya bir dökülmeye başladı. Kendimi hep başkalarıyla kıyaslıyorum. Keşke ben de yakışıklı olsaydım diyorum
- 10 ay
Artık saç ekimi var yani bir şekilde görüntünüzü değiştirebilecek estetik görüntüler var ama konu özgüven özgüvensiz hiçbir insanı kız ya da erkek istemez istemez Bu kadar basit yani
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. O dediğin sevgi aşk empati yok maalesef nesli tükendi. Kimse artık sorumluluk almamak için evlenmiyor. Buna yaşam şartları barınma ekonomik sıkıntılar da etken oluyor.
06 Yorumla- 10 ay
Ya evlilik değil konusu sadece insanca bak insanca muamele görmek ve neden insanlar samimi duygularını yaşamayı tercih etmiyor ve bu kadar bozuk bir düzende niye ben varım diye düşünüyorum
- 10 ay
Yap hayır bak arkadaşlıkta dahi bak menfaatsiz ilişki olmaz Ben bunu kabul ediyorum ama iyi şeyler bırakalım dünyan çok kısa yani öyle abartılacak kadar da lüks bir dünya değil yarın ne olacağını bilmiyoruz. Hayır sadece ya insani ve dürüst ilişkiler istiyorum ya bu kadar olmaz. Hayır ne bu beden aşkı hayır sevdiğin insana tamam okey yükselirsin ama diğer türlü çok değişik
- 10 ay
Ama artık çok kolay elde edebildikleri bir şeye bu kadar yüklenmemeleri gerekiyor yani sonuçta çok çabuk şu an günümüzde cinsellik adına çok şey yapılıyor ve bunu normalleştiriliyor bence daha az kalan saf kalan şeyler daha güzel geliyor yüzümü
10 ayYavrum cinsellik istiyoruz diye bu sevmeyeceğiz anlamına gelmiyor yalnız
15 Yorumla- 10 ay
Konu o değil ki ilk gördüğünüz kişiye de ilk bir ay istemeyin
Ya da sırf bunun içinde 40 yalan söylemeyin. - 10 ay
Ne yapalım senelerce bunun için mi bekleyelim bir kadını? Kadın buna açık olduğunu gösterecek ve yaşayacak ki o kadının uğraşmaya değer olduğunu görelim bizde
- 10 ay
Yani her çiçekten bir bal gibi bu
- 10 ay
✅
- 10 ay
Her çiçek ne alaka sadece bal vermeye gönüllü bir çiçek daha uygun olur buna
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayÇünkü tek düşündükleri şey cinsellik. Bunun için her yolu deniyorlar. Ama herkeste bir değil. İyi olanına denk gelmek önemli...
00 Yorumla
10 ayDüzgün insan sayısı olmayana karşı çok azaldı. Sabretmen gerekiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
10 ayAnneleri or. spu o yüzden oe onlar da
Ahlak nedir insanlar degerler nedir bilmiyorlar
00 Yorumla
10 aySevgi adında falan yalanlara kapılma, ben sana saygılı şekilde anlatacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySiz de oylesiniz cunju, istemediginiz olunca direk terkediyorsunuz. Kadinlarin sevgisine asla inanmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayÇok mu duygusalsın sende benim ğibi
05 Yorumla- 10 ay
Ben sadece düzgün insan olmak istiyorum ya
- 10 ay
Hayır sadece gerçekten insanca bir şeyler yaşayıp şu dünyadan gitmek istiyor Bu illa sevgililik değil yani normal arkadaşlık daha iyi içimiz düzgün insan yok ya
- 10 ay
Düzgün bir insansın zaten keşke herkes senin gibi olsa
- 10 ay
Kabul edersen arkadaşın olmak isterim
- 10 ay
Peki tamam istemiyon anladım
Ama düzgün biriyim
Gizli Üye(25-29)10 ayVar ama bende iyi bir kız bulamıyorum sevgi ile beni mutlu edecek birini bende bulamıyorum
015 Yorumla- 10 ay
Hayır bak sevgili değil konu abi bak sevmiyorsan de ki sevmiyorum yani neden sahte ilgiye boyuyorsun ya istediğini alamayınca niye manipüle ediyorsun
Cevap sahibi10 ayKim üzdü seni bu kadar
- 10 ay
Hayır hayatıma giren birçok insan benimle o yüzden birlikte olmak istedi ve 40 takla attılar Ben manipüle ettiklerini anladığım anda da yok sadece sana çekiliyorum işte sadece böyle şöyle dediler ama hiç kimse dürüst olmadı resmen ya
Cevap sahibi10 ayBakire olmadığın için mi birlikte olmaya çalıştılar
- 10 ay
Yoo bakireyim kimseyle sevgili dahi olmadim flört ettim. Benim için önemli öyle şeyler
Cevap sahibi10 ayBirlikte olmak istiyor diyince öyle anladım kaç yaşındasınız
- 10 ay
21 y
Cevap sahibi10 ayHmm daha gençmişsin hangi şehirde yaşıyorsunuz
- 10 ay
Buraya evlilik programı gibi gelmedim böyle sorular sormayın yahu nxnxjx
Cevap sahibi10 aySeninle evlenmiycem ki aynı şehirde isek arkadaş olacaktım neyse
- 10 ay
Bxbxbxnnx Yok be şaka yapıyorum
Cevap sahibi10 ayYüzün gülüyor ne güzel dhshshsi
Cevap sahibi10 ayKonya ya yakın mısın
- 10 ay
Gibi gibi
Cevap sahibi10 ayHmm nerde yaşıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
10 ayBu devirde bı hastalik olmuş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. çünkü tercih ettiğin erkeklerde problem var
00 YorumlaSen nasıl izlenim veritorsan karşindaki öyle olur
00 Yorumla
10 aySana bozuk kişiler denk gelmiş olabilir..
03 Yorumla- 10 ay
Bence erkeklerin %95'i bozuk vallahi bozuk ya da birileri canını acıtmış başka birilerinin canını acıtıyor ve bunu erkeklik sanıyorlar
- 10 ay
Knk nasıl bişey yaşadın bilmiyorum ama %95 biraz iddialı bir sayı bence direk çevreni değiştir böyle düşünüyorsan faydası olabilir..
- 10 ay
Yani evet çevremde hayır bir de kendim çok geliştirmiş insanlar da var tuhaf yani ilişki dinamikleri çok tuhaf
10 ayKırılmış bir kalp
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBanada oluyor 😎
00 YorumlaTakma
010 Yorumla- 10 ay
Ama neden böyle hayır bak gerçekten o fırsatı da vermemeye çalışıyorum ama kırılıyorum artık ya
- 10 ay
Belkide abazalar
- 10 ay
Bence çoğu hdjdjjd
- 10 ay
Verdim zaten ama öyle bir manipüle ediliyorum ki bir de akıllı bir şey mi biliyorum tamam mı onu manipüle olduğunu ama diyorum ki yok iyidir yok şöyledir aynen
- 10 ay
Hayır Her lafın ne olduğunu biliyorum erkek dinamiğin kafasını da biliyorum ama diyorum ki yok ya iyidir hep ön yargılısın sen kafanda kuruyorsun diye düşünerek kendimi bitiriyorum ve ok öyle hatalar yaptım ki hep kafayla s**** gibi hissediyorum
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam