Bazen hayatımın bir döneminde oluyorum çok iyi insanlar çıkıyor karsıma özellikle karsı cinsten vay be falan diyorum sonra bir an bir şey oluyor kesiliyor bitiyor saçma sapan insanlar çıkıyor falan hep bu kısır döngüden gidiyorum tek ben de mı böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Banada öyle oluyor yaaa şöyle şimdi düşünüyorum da keşke o denk geldiğinde bir şans verip bir ilişki yaşasaydim dediğim oldu ama ciddi düşünüyordu o ve ben buna hazır değildim galiba psikolojik olarak sonra da zaten hep layloylam kişiler geldi denk
02 Yorumla- 1 yıl
Bence ozaman çıkan ilk kişiye inandığın birine araya bir şey Ler girmeden şans ver ya da sen beğendiysen sen açıl ne diyeyim nesli tükeniyor galiba onların iyi insanların emin ol hele ilişkilerde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 23,7b cevap paylaştı. Bugün günlerden pazartesi, dünkü sessizlik yarının habercisi
01 Yorumla- 1 yıl
tamam da insanlar zaten ilk tanışmada hoşuna gidecek şekilde tanıtırlar kendilerini.
00 Yorumla Bence birazda senden kaynaklı erkek veya kız farketmez iyi insanları yanından ayırma ama kötü insanları yanında barındıran birde gözünü dört aç 🥰
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Ben Şu an kimseyle karşı karşıya gelmedim o yüzden bilmiyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Alışkanlık yapmıştır normaldir.
00 Yorumla - 1 yıl
Yokbe oluyor bu tip. durumlar
03 Yorumla- 1 yıl
Bnmde öyle valla hep şok oluyorum
- 1 yıl
Istersen gel özele biraz dertleşelim
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Yalnız değilsin
04 Yorumla- 1 yıl