İnternetten tanıştığım erkekler sadece bir günlük evde takılmak istiyor bu beni beğenmediklerini mi gösterir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Evlilik öncesi bırak fiziksel teması, başbaşa bile gelmemeniz gerekiyor. Söz öncesi sesli iletişim bile olmamali bırak diger tüm pislik talepleri. Bu kurallara uymayan rezil erkeklere sakin pabuç birakma, her erkek öyle değil sadece internette pislik daha da pislik, korkak cesur, iyi bile kötülesebiliyor nefsine hakim olmasi daha zor olduğu için... Kurallara uymayanlar la devam ettiğin sürece başına gelenlerin suçunu kimseye atma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Evet çekici bir kadın olduğunu gösteriyor, biraz da ülkemizin cinsel ihtiyaçlarını düşünmek gerkeiyor..
16 Yorumla- Soran1 yıl
Çekici olsam benimle birlikte olmak istemez miydi
- Soran1 yıl
Çekici bi kız olsam benle sevgili olmak istemez miydi sadece birgünlük olmak yerine. erkekler farklı mı düşünüyor yoksa çekici görünen birini takılmalık mı görüyor
- Soran1 yıl
Peki bana öyle düşünmesi için ne gerekli seni de sıkmış gibi oldum ama 🙂🙂
- 1 yıl
Öncelikle ergenlik döneminde değilsen, ve çocuk gibi düşünen insanlardan hoşlanmıyorsan yapman gereken basit şeyler var. Sosyal etkinliklere katılmak ve sürekli yeni insanlar tanımak, elbet bunlar arasında yine seninle birlikte olmak için konuşan insanlar olacaktır ama bunu rahatça filtreleyip ideal kişiyi bulabilirsin.
- 1 yıl
hayır erkeklerin uçkuru gevşekleri seni bulduğunu gösterir
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Hayır erkeklerin tek derdinin cinsellik olduğunu gösterir
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
takılmalık kız olarak gördüklerini gösterir daha çok
01 Yorumla- Soran1 yıl
Ama düzgün bi kızım
Takıl geç modundalarmış demek ki.
02 Yorumla- Soran1 yıl
Kimse sevgili istemiyor mu yoksa bana mı böyle sadece acaba
- 1 yıl