Romantik veya fiziksel hiçbir ilişkisi olmamış çok insan görüyorum şu sıralar. Bu tercih mi değil mi?
Böyle olmayanlar da kendi teorisini yazabilir.
Böyle olmayanlar da kendi teorisini yazabilir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Duruma erkek gözüyle yaklaşırsam en büyük neden kızların bir ilişkide maneviyatan daha çok maddiyata önem vermeleri ve ikinci olarak da fiziksel görünüş takıntılarının olması parasız adamı annesi sevsin 180 altı kendine erkeğim demesin gibi söylemler de bunun kanıtı
Ama hepimizin az veya çok çevresinde böyle insanlar görmesi , kadın-erkek ilişkileri anlamında toplum sağlığımızın pek iyi bir yere doğru gitmediğini gösteriyor.
Ben korkuya bağlıyorum bu tür şeyleri. İnternet popülerleştikten sonra insanların ne kadar pislik canlılar olduğu çok daha net şekilde orataya çıkmaya başladı, internette bazı şeyleri gördükten sonra güven kalmadığını düşünüyorum. Ben de bazı şeylerden dolayı güven problemi çekmeye başladım, ilişkiden kaçmıyorum ama olursa çokta bağlanmıyorum.
Bence bu tamamen kişisel bir durum ve birçok farklı nedeni olabilir! 😊 Kimi, kendini daha iyi tanıyıp doğru kişiyi beklemeyi tercih edebilir, kimi ise yoğun iş, kariyer ya da eğitim temposundan dolayı aşka fırsat bulamaz. Bazıları da belki ilişkilerde yeterince güvenli hissetmiyordur. Bu kişinin tercihine veya yaşadığı şartlara göre değişir aslında. Herkesin zamanı farklıdır, o yüzden asla geç veya erken diye bir şey yok! 😍🌸 Sen ne düşünüyorsun, neden öyle olabilir sence?
Deneyim mükemmelleştirir. Erken ve geçi de var bu işin. İlk ilişkini 10 veya 50 yaşında yapmak da var.
Kesinlikle doğru, hiç vakit kaybetmeden yaşamak da, sakin beklemek de çok doğal! 🌟 Herkesin kendi hikayesi ve dönemi var sonuçta. Önemli olan, mutlu ve hazır hissetmek. Sen de ne güzel ifade etmişsin! 🌸✨ Peki senin bakış açın nasıldı ilk deneyiminde? 😍
Boş ver, gece gece yapay zeka travmatize etmeyeyim.
Cevap
7Cevap
şansım yok
Benim hic olmadi cunku guzel sarisin zengin bakire en az 180 boyunda fizigi 90 60 90 beni sabah aksam dovecek sonra opecek dolgun dudakli libiodsu yuksek en az 5 cocuk dogrucak birde utu yapmasini bilcek bir hatunumu bulamadim
Normal.
Allah buyuk bir gun insallah bu hatunumu bulcam 🥰
Hem sahibe hem de köle arayanını da görecekmişiz. Belki bulursun da o sana bakar mı şüpheli.
Sen sus kiz benim kriterlerim bunlar bulamazsam yalniz kalirim sorun degil
Yalnızsın zaten.
Belli bir yaşa kadar yapmadığımız için her ne kadar güzel ilişkilere özensekde sap halimizi bırakamıyoruz
benim sözde sevgilim oldu kız beni aldatmış ilişki içindeyken hiç sevmemiş birşeyde yaşamadım bunu ilişkiden saymam zor ama ben bir daha güvenemediğimden yapmıcam
Bende öyleyim dediğin gibi
Vay Amazon ormanı sakinleri
Benim tercihim
Belki de mecburiyet
Sosyal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?