1 yılYani ikisi de aslında. Yalnızlığımı bozmama değer birisi olmalı diye düşünüyorum artık. Olur gibi oldu ama olmamasının daha iyi olduğuna kanaat getirdiğim an uzaklaştım.
14 Yorumla- 1 yıl
Yani bir de açıkçası günah boyutu falan da etkiliyor galiba. Mesela dışarda el ele sevgililer görüyorum bilmiyorum sevgilim olsa diyorum şimdi bende mi böyle yapacaktım falan bir huzursuz oluyor içim. O yüzden bazen olsun istesem de en güzelinin şu an olmaması olduğuna kanaat getiriyorum.
- 1 yıl
Beni rabbim uzak tutmuş gerçekten bazen böyle düşünüyorum neyse fazla temasa bende karşıyım ama birşeyler hissettiğim biriyle oturup iki kelam edip gözlerini seyretmek isterim ama karşı taraf bunla yetinecek mi dokunmuyorum diye linç bile edebilir neyse nasip şu sene bi bitsin de
- 1 yıl
Eicler için teşekkür ederimm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılKim zaman benden kimi zaman denk gelmemekten
1124 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHe zaten baştan da bu düşüncelerim de şu an da şey de oluyor ya bu kişi için yalnızlıktan çıkamam
Cevap sahibi1 yılAynen öyle oluyor ya tabiki değen kişi için tam tersi de geçerli de öyle olsaydı şu an bunundemez olurdum zaten
Cevap sahibi1 yılİşte sorun orada başlıyor alışıp bu şekilde devam edilirse sıkıntı büyük
Cevap sahibi1 yılDoğru diyorsun ne olur bilemem
Cevap sahibi1 yılOrası oyle zaten daha ilerisine gidilmez. evlenmeyi düşünmüyorsun herhalde 34 falan ya da
- 1 yıl
Aslında düşünmüyor değilim biri olsaydı düşünürdüm biri olmayınca otomatik eliyorum bu düşünceyi bana göre 25'den sonra evlilik için yaş geçiyor demektir öyle bekar oluyum takılıyım tarzında biri değilim zaten ama yalnızlığa fazla alıştım hatun kişiside olmayınca biraz da maddi kaygılar duruyor bir köşede evlilik fikri
Cevap sahibi1 yılEe o zaman niye ilerde diyorsun cabalamadigij sürece olmaz He denersin olmaz dersin ben elinden geleni yaptım. Yani evet illa ki etkiler maddiyat ki bazı yerlerde sorun da gerçekten
Cevap sahibi1 yılÇabalamaktan kastım denemek çünkü denemeden bilemezsin ya da ne biliyim en basit bulamazsın gökten gelmez sonuçta cevher gibi bulunmaz ya da günümüzde olan gibi kızlardan bekliyor da olabilirsin. Yani gönül zenginliği de önemli evet ama gecinemeyecek seviye de vs olmamak gerek bana göre çünkü sorumlular var kendin gibi bireysel olmuyorsun vs
- 1 yıl
Sorumluluktan yana sıkıntım olacağını zannetmiyorum tabi hem göze hem gönle hitap etmeli bide iyi bakmak gerek dünyanın en iyi erkeği ile kadınını evlendirseler evlilik yürütemeyebilirler dediğim gibi uğraşım yok belki duygum eksik olduğundan seneler sonra birine birşeyler hissettim oda uğraşmak istemedim olmayız düşüncesi sardı birşeyler hissetmeyi bekliyor olabilirim çabalamak için
Cevap sahibi1 yılÇok şey varmış o olsun şu olsun derken farkettim xnsjsnjsjs neden ugrasmiyorsun? Yani o his varsa evet olmaz zaten. Ne gibi?
Cevap sahibi1 yılAma bunlar her zaman olabilir böyle bakma bence yani hissetmediğin bir kişiyle de ugrasamazsin zaten
Cevap sahibi1 yılEvet tabi ki bunları demek istemistim ben de çok iyi anlatmışsın
Cevap sahibi1 yılHala ileriye atman ben boşuna çok şey demişim dbdndd
Cevap sahibi1 yılO aklimda şeyler olunca yeni şeyler bukucaksim biliyorsundur umarım
Cevap sahibi1 yılKi bunlar ne olabilir
Cevap sahibi1 yılRivalar ben de teşekkür ederim. Şimdiden Allah kabul etsin hayırlı cumalar (alakasiz bdsjjd)
İnşallah sen dee
Cevap sahibi1 yılRicalar *
Cevap sahibi1 yılSürer bu şekilde giderse gerçekten. 60 erken ya 75 falan olsun 60 ne olmaz yani
Beni en çok güldüren saç oldu diğerleri olabilir de saçlarını niye kazittin ki
Cevap sahibi1 yılHep bi bahane bulman dhskdhjsjs senenin bitmesine 3 4 gün var haberin olsun
Çok ilginç pişman olmadiin mi sonra sen ne iş yapıyorsun ki gece çalışıyorsun
Cevap sahibi1 yılYani Türkçesi nedir dhskndjs artik saclarin yok hdjshsj saçlarını rahatlığını düşünüyorsan hep kazitman lazim uzamasını bekleme yani
Cevap sahibi1 yılHdwjhsjsjsjsj doğru daha fazla bile olur dediğine bakılırsa
He bunun için makine teknisyenligi mi okunuyor
Cevap sahibi1 yılMakine mühendisliği ne olduğunu bilmiyorum ben mühendislik okuyorum hdksnsjsn teknisyenler diye düşündüm ondan
Cevap sahibi1 yılHiç mi okumadın bu da garip oldu da demek istediğim bu bolumu okumadım başka bölümde mi okumadın
Cevap sahibi1 yıl2025 olur 26 olur 30 olur sen bu gidişle onu da katarsin çünkü
Bir sene bu arada benceno kadar uzun bir süre değil bu zamanlar çok hızlı geçiyor bence
Cevap sahibi1 yılşu an zaten mantiksiz olur geçmişte dedim ben
Cevap sahibi1 yılAçıktan okunabilir ama oda okumam için olur ben de okuyorum öyle
Cevap sahibi1 yılAynen öyle ondan dolayı koca bir yıl olmuyor bence çünkü geçen sene o kadar yakın gibi ki oysaki 1 yıl geçti bir kaç ay değil
Cevap sahibi1 yılOnu soylemesek djwjsjjd tahmin et söylerim
Cevap sahibi1 yılAynen öyle işte zaman dediğin bütün gidiyor
He o zaman bir şey diyemem ruhen iyi değilsen eger
Cevap sahibi1 yılYok ama bizim alt dalımız genel düşün
Cevap sahibi1 yılNe gibi? Seni düşündüren mi
Cevap sahibi1 yılBswkbssjksksnwb evet
Cevap sahibi1 yılGida benim alt bolumum
Cevap sahibi1 yılHe dün de buna benzer bir şey demiştin yani adım atmalısın neden atmayasin ki hadi sebebini söyle dhskndjd He kesin istemiyorsan da evet dediğin gibi zaman gerek
Cevap sahibi1 yılEvett
Cevap sahibi1 yılYani orası öyle ben nedeni merkabettim sadece bu kadar saklıyorsun ya
Cevap sahibi1 yılEvet maleseffff
Cevap sahibi1 yılBur sürü işlem var kimya sanma termodinamik kütle transfer vs baya işlem
Cevap sahibi1 yılÇalışıyorsun ağlaya ağlaya yapıyorsun shsjjsjzjz
Cevap sahibi1 yılHe baştan döneyim dedin anladim
Cevap sahibi1 yılBıktırdı gerçekten güzel ama zor yani
Cevap sahibi1 yılYpdpdtltddypyldfy 15 sene önceye değil 4 sene önceye dön bari
Cevap sahibi1 yılGeo için diyorum ben bunu ya
Cevap sahibi1 yıl0ftpdttpdfyptp oda kurtarmaz lise den al tamam
Cevap sahibi1 yılSen kavga mı ediyordun
Cevap sahibi1 yılEe bi zahmet ders çalış diye dönüyorsun dbdjdjd
Cevap sahibi1 yılNasıl ya hdksbdjsjs en zirvesi ne kavga da
Pek inanamadım artık bu tepkiyle keşke olsa dediğin okuyabilirsin okuyup çalışan bizim sınıfta şaşırıyorum ben valla
Cevap sahibi1 yılÇok kavgacı biriymiş gibi durdum derken zaten öyle değil midir sjjdjd neden böyle bir şey yaptın
Cevap sahibi1 yılHi hi hiç denk gelmiyor dimi konusulcak tip dhskjdjd
Cevap sahibi1 yılHe bi de kız için ettin yani djslsj
Cevap sahibi1 yılEvet şu an artık bu şekilde olmayacağını anlayipnkonusuyorsundurnidye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılAnlayıp konusuyorsundur diye düşünüyorum *
Cevap sahibi1 yılOlabilir ya da artık büyüdün
Cevap sahibi1 yılDhajnsnsns şaka dimi bundan kavga ettim deme
Cevap sahibi1 yılHeve ede ede buna mı ettin neyse en azında spor
Cevap sahibi1 yılHxsjjsjsjs sınıfı bile hatırlıyorsun inanmıyorum niye düşman
Cevap sahibi1 yılYok ya yorucu..
Cevap sahibi1 yılResim ne alaka
Cevap sahibi1 yılBi tanesi görelim o zaman
Cevap sahibi1 yılİstediğin tarz ne
Cevap sahibi1 yılKapakların mi ? Anime mi izliyorsun
Cevap sahibi1 yılO doğru onu unuttum soru güncelle ne diyim
Cevap sahibi1 yılAlakasız olur öyle dediğim yer neye cevap
Cevap sahibi1 yılOha o kadar mi şu an hatırlıyor musun peki
Cevap sahibi1 yılO ara ben hdjwjsjs Ne bir tane okudum ne bir tane
Cevap sahibi1 yılIzledim
Cevap sahibi1 yılBisiy olmaz bisiy olmaz at ya
Cevap sahibi1 yıl10 kadar say bakıyım dhwjsjjsjs bu da çocuklara deni ya onun gibi oldu
Cevap sahibi1 yılTabi öyle bana çok garip geliyor ben normal film de az izlerim ama izliyceksem tam izlerim
Cevap sahibi1 yılBen çıkıyorum sen at
Cevap sahibi1 yılNiye ogrenesin ama dhwkjsks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılİkisi de değil gibi ama hiç arayışta olmadım olsa da olur olmasa da olur kafasındayım
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 35 yaşındayım bu yaşıma kadar istesemde hiç sevgilim olmadı
13 Yorumla
1 yılbunun için hiç çabalamadım ama insanları kıskanmaya devam ediyorum ama çabalamaya değer biride olmadı hangisi oluyorum
11 Yorumla
1 yıluğrasmadim doğru insanı bulamadim
15 Yorumla- 1 yıl
* için çok kız gsrda değer bilen yok
- 1 yıl
çünkü kadınlar iyi erkek sevmez nerde * var gider koynunagirer oral seks cekerler
Gizli Üye(18-24)1 yılkaderimde yokmus
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılŞanslıdırlar.
10 Yorumla Tercih disi incelim
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler