Ağlama krizlerime engel olamıyorum tavsiyeniz olur mu😞?

Beş yıllık ilişkim vardı. Aynı üniversiteden mezun olduk şu an aynı iş yerinde çalışıyoruz bi yıldır. 24yaşındayız ikimizde. Kafa yapılarımız daha farklı onun aile yapısı daha muhafazakar bizimkilere göre. Neyse onun için çok çabaladım derslere hep birlikte çalışırdık ona notlarımı verip tek tek anlatırdım geçenlerde gireceği önemli bir sınav vardı dört saate yakın onu bekledim gecelere kadar birlikte çalıştık yanında oldum. Onun benim yanımda olduğu zamanlar çok oldu. Ama biz onunla sadece ders iş yapıyoruz konu gezmeye gelince hayatım zehir oluyor. Yakınlaşmalarımızda oldu cinsel anlamda daha önce. İlk defa bu sene ona birlikte iki günlüğüne tatile gidelim dedim. Aile yapıma ters olmaz dedi. Bende çok üzüldüm üzerine çok hayal kurmuştum eğleniriz uçakta birlikte oluruz sarılır uyuruz falan. Sonra sinirlendim kırıldım ilişkiye devam etmek istemediğimi söyledim. Sen erkek arkadaşlarınla gideceksin ben daha yalnız hissedicem benimle değil başkalarıyla eğleniyor kafasına bürünüp tatilini zehir edicem senin dedim. Oda zaten askere gidiyorum vaktim yok kimseyle gitmeyeceğim tatile demişti. Yurt dışına çıkmış hikaye atıp duruyor. Bende vay be arkadaşlarınla gezmeceler he diye yanıt verdim iki haftadır konuşmuyorduk. Evet arkadaşlarımlayım indirimdeydi biletler diye mesaj atmış. Çıktım takipten bi yandan ne hata yaptım ben mi suçluyum diyorum bi yandan askerlik öncesi nasıl tüm yıllık izinlerini kullanır nasıl pişman olmaz benimle birlikte olmaya hevesi olmaz diye kahroluyorum. Bi yandan keşke takipten çıkmasaydım diyorum bi yandan iyi oldu diyorum. Ne yapacağım bilmiyorum odalara sığamıyorum.
Ağlama krizlerime engel olamıyorum tavsiyeniz olur mu😞?