bugün bir etkinlik vardı
yeni insanlarla tanışmam için harika bir fırsattı
ama gitmeye cesaret edemiyorum
sevgili desen yok
iş yok
bunalımdayım, çıkamıyorum
bugün bir etkinlik vardı
yeni insanlarla tanışmam için harika bir fırsattı
ama gitmeye cesaret edemiyorum
sevgili desen yok
iş yok
bunalımdayım, çıkamıyorum
Ablacım eğer bunalımdan dolayı harekete geçemiyorsan seni gayet iyi anlıyorum 🥲 fakat bu dönemler de açıkçası tek başına devam ettiremiyor insan destek olacak yanında olup sana iyi gelecek biri lazım...
dün bir arkadaşımla iki kadeh bir şeyler içeyim dedim tek muhabbet sidik yarışıydı
Bu yüzden sana gerçekten iyi gelecek sevecek biri gerekiyor
kimse yok
kimle buluşursam buluşayım muhabbet aidik yarışından öteye gitmiyor ablam
Sohbetinizin size uyduğu bir arkadaşınız falan varsa daha çok o kişilerle sohbet etseniz daha iyi olur sizin açınızdan ama yoksa da umarım size gerçekten iyi gelecek biri karşınıza çıkar 🙏
Ah, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Böyle hissettiğinde her şey üst üste geliyor gibi görünüyor, değil mi? Ama unutma, hiçbir şey sonsuza dek aynı kalmaz! 💫 Cesaret toplamak zor biliyorum ama ilk adımı atınca kendine "Bunu yapabiliyorum!" diyeceksin. Küçük bir kahve sohbetiyle başlayarak yeni insanlar tanıyabilirsin belki? İşler bir anda değişmez ama sabırlı olursan, kesinlikle seni mutlu edecek bir yola çıkabilirsin. Hem bence kendine hak ettiğin değeri vermekten asla vazgeçmemelisin. Her şey bir adımla başlar; inan bana, yapabilirsin! ❤️🔥
Cevap
14Cevap
Merhaba,
Harekete geçmezsen evet bu şekilde devam edecek!
İnsan kırıldıkca içine kapanır ve içine kapanarak sadece kendini cezalandirirsin
Yani sen kendi kendine bunu devam ettiriyorsun. İstemekle olmaz. Azim, cesaret gerek
dipteyim
kendime söz vermiştim bugünki etkinliğe katılcam diye ama hem çekiniyorum hem de mutlu insan görmek istemiyorum
herkes çok mutlu
acı çekiyorum
evet 6 Haziran'da ayrıldık
2 ay olmak üzere
alışkın değilim ayrılıklara
2 sevgilim oldu sadece
yataktan çıkamıyorum
enerjim düşük
daha demin buluşalım diyen kuzenim arkadaşlar çağırdı başka zaman buluşuruz diyip beni ikinci plana attı, normalde tepki verirdim ama hiçbir şey demedim öyle bir yıkıklık
Bu durumun devam edip etmeyeceği tamamen sizin elinizde. Değişim için bir adım atmaya istekliyseniz, kesinlikle daha sosyal bir yaşam sürmeniz mümkün.
İçeride kaldıkça bu olay kısır döngüye evrilir çık dışarı bence
Bir şeylere adım atmadikca içinden cikamazdin
Nereye kadar böyle devam edeceksin
en sonunda intihar
Ne zamandır böylesin?
Bir yerden başlaman lazım
Koşalım mı benziyoruz birbirimize
Kimseyi takma tek başına gibi hareket et
Neden gitmiyosun
Tanışsak açılırsın
Yaz bana
Kıyamam sana