Aslında tam tersi bir kadın 30undan sonra gercek bir kadın olur hem kişiliği hem bedeni oturmuş olur daha çekici ve güzel olur ne istedigini bilir mantıklı düşünür , araştırılmalarda bu sonuca ulaşılmıştır zaten
Yaş sayıdan ibarettir ne konuda sorduğuna bağlı işin yoksa boş boş takılıyorsan yaş almışsın diyebiliriz bir şeyleri ertelememen için bunları söylüyoruz
Bazi insanlar yaşindan çok daha olgun olabiliyorlar bence yaşanmişligi olan bir erkekle anlaşabilirsin onun dışında hayat konusunda pasif bir şey görmemiş biriyle anlaşılması zor olarak düşünüyorum
Yani kendini salmasını istemiyorum bakımlı olsun saçına cildine kilosuna giyimine dikkat etmesini istiyorum daha doğrusu yaşından genç görünsün istiyorum
Sanmıyorum hayırlısı beni bulmaz çok şansız görüyorum kendimi sevgilisi ve kocası olanları görünce kıskanıyorum benim neyim eksik diyorum benim neden olmuyor çok bişey istemiyorum yanıma yakışacak bana uygun birini karakterde önemli aslında
Kime diyorsun bunu? Milyonlarca s*KS yapan insana mı ? Kafan mı güzel sen öylesin bir başkası oyle değil tamam olmasi gereken o ama herkes özgür her koyun kendi bacağından asilacak karşına gerçek seven gercekten evlenmeye niyeti olan biri çıkmamış diye zina yapan kadınlarda suçu aramaya çalışıyor gibisin evlenmek isteyen erkek sevişmeden de evlenir dokunmadan da evlenir.
Kime diyorsun bunu? Milyonlarca s*KS yapan insana mı? Kafan mı güzel sen öylesin bir başkası oyle değil tamam olmasi gereken o ama herkes özgür her koyun kendi bacağından asilacak karşına gerçek seven gercekten evlenmeye niyeti olan biri çıkmamış diye zina yapan kadınlarda suçu aramaya çalışıyor gibisin evlenmek isteyen erkek sevişmeden de evlenir dokunmadan da evlenir.
Ben bile kendimi 30'lu yaşlarda hissediyorum. Ruhun canlılığı geçen zamanı geride bırakır sadece...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bunu 20lerdekilere söyle bence. sen de 20lerde havalardaydın muhtemelen. 30larda aynıdır merak etme rahat ol daha olgun gibisindir ama strese de girme.
60ta vefat eden insanlara aaa daha cok gencmiş diyorlar :D 32 genc yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Değil, altın çağının ilk zamanları. Tadını çıkar
0
9 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Sen de yaşlandıysan, 50 yaşındaki kadınlar ne yapsın? Rica ediyorum lütfen canınızı sıkmayın.
Soran
+1 yıl
Erkeklerin çoğu neden abla diyor
Soran
+1 yıl
Ben hoşlanmıyorum yaşlanmışım belli yoksa öyle demezler di
Cevap sahibi
+1 yıl
Tamamen yaşadığımız kültürle alakalı, bundan dolayı herkes birbirine abili ablalı konuşuyor. Saygıdan biraz, halbuki saygı dediğimiz ünvanla olacak bir şey değil.
Soran
+1 yıl
Neden se bana saygı göstermiyorlar hiç demesinler Yani
Cevap sahibi
+1 yıl
Küçük çocukların demesi de seni rahatsız ediyor mu
Soran
+1 yıl
Hayır özellikle yirmili yaşlardaki ve yaşımdan büyük erkeklerin bana abla demesini istemiyorum
Soran
+1 yıl
Hanım efendi diye hitap edebilir
Cevap sahibi
+1 yıl
Ona bakarsan, esnafta ablacım abicim diye hitap ediyor. Bir keresinde adamın 30 yaşlarda bir adam, anneme "anne" diye üst üste seslendi. Annem tabii ağzının payını vermişti. 😆 Maalesef böyle şeyler oluyor
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnsan nasil hissediyorsa oyledir genç, yasli kelimesini kabul etniyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kimin baktığına bağlı. 18 yaşında birine göre yaşlı, 40 yaşında birine göre genç
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir insanın en verimli çağı 30 ile 45 yaş arasıdır. Bu yılları iyi değerlendirin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
en dinç, en aktif en çekici yaş başlangıcı bir kadında.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Yaşlı değil hayır genç hatta
Aslında tam tersi bir kadın 30undan sonra gercek bir kadın olur hem kişiliği hem bedeni oturmuş olur daha çekici ve güzel olur ne istedigini bilir mantıklı düşünür , araştırılmalarda bu sonuca ulaşılmıştır zaten
Hayır tabi ki orta yaş oluyor ama yaşınıza takılmamalısınız bence önemli olan sizin hissettiğiniz yaşınızdır.
Kendimi yaşlı değersiz hissediyorum
Yaş sayıdan ibarettir ne konuda sorduğuna bağlı işin yoksa boş boş takılıyorsan yaş almışsın diyebiliriz bir şeyleri ertelememen için bunları söylüyoruz
Hayır, kadınların en çekici oldukları yaşlar 30-40 arası
Neden kendinden büyük istemiyorsun?
Merak ettim lütfen söyle, yaşlı mı buluyorsun?
Genellikle gençlerden hoşlanıyorum
Yaş kriterim 27 ve 33 yaş aralığı
Onun dışında düşünmüyorum
Yok ya ne yaşlısı en istekli güzel yaş gurubu 30 dan sonrasıdır
Koca yok işte :((
Koca nasıl yok ya dolu
Evlilik dışı istemiyorum
Evlilik dışı zaten koca olmaz ki
Kimse ciddi düşünmüyorum
Düşünmüyor
Sende düşünmeyenden uzak dur elbet çıkar bir düşünen aslında evlenecek arkadaşım var 36 yaşında eşinden 1 yıl önce boşanmış biri tanıştırayımmı sizi
Hiç evlenmemiş istiyorum benimle aynı yaşta olmalı ya da bir kaç yaş küçük
Anladım
Ne alaka be abla. Ben 34 üm saçların 3/2 si beyazlamış. Ben takmıyorum hiç takma. Her yaşın güzelliği ayrı. Carpe diem.😉
Fazla takma ya ben 23 yaşındayım banada 30 gibi duruyon diyorlar malum türkiyede yaşıyoruz boş ver salla
Kafaya takılacak bir yaş değil. Hayatı anlamaya başladığımız en güzel yaşlarımız aslında. Tadını çıkarmaya bak.
Bir kadinin en guzel yaş aralıkları 30 40 arasi bence
Sanmıyorum 20 Li yaşlar
Tecrübem 30 40 yaşındaki kadınlar diyor
O yaştan sonra çöküyoruz erkekler genel olarak gencecik kızlara bakar
Benim ilişkilerim 28 35 yaş arası oldu her erkek bir değil
Neden çünkü cinsel olarak görüyorsun olabilirmi
Tek gecelik düşünüyorsun
Hiç tek gecelik ilişki yaşamadım 32 yaşındaki sevgilimle 11 aya yakin bir iliskimiz sürdü gençlerin geçiremediği vakti gecirdim onunla
Neden ayrıldınız
Yapamadık ayrıldık , demem o ki , tekrar edeceğim bir kadınin en güzeli yaşları 30 40 arası.
Peki ben yaşımdan küçük bir erkekler evlenebilirmiyim mesela 20 yaşındaki gençle düşünebilirmiyim
Arada 12 yaş varda anlaşabilirmiyiz
20li yaşlara kadin erkek ayirt etmeksizin cocuk gozuyle bakuyoruk ama 24 25ten sonrası olabilir
Bazi insanlar yaşindan çok daha olgun olabiliyorlar bence yaşanmişligi olan bir erkekle anlaşabilirsin onun dışında hayat konusunda pasif bir şey görmemiş biriyle anlaşılması zor olarak düşünüyorum
Olgun erkekler hoşlanmıyorum mesela 35 yaş sonrası erkeklerden hoşlanmıyorum
Anlıyorum hakkında hayırlısı olsun ne diyelim
Yani kendini salmasını istemiyorum bakımlı olsun saçına cildine kilosuna giyimine dikkat etmesini istiyorum daha doğrusu yaşından genç görünsün istiyorum
Umarım öyle birini bulursun
Ama bana kalırsa kimse tam olarak istediği gibi biriyle evlenemiuor
Sanmıyorum hayırlısı beni bulmaz çok şansız görüyorum kendimi sevgilisi ve kocası olanları görünce kıskanıyorum benim neyim eksik diyorum benim neden olmuyor çok bişey istemiyorum yanıma yakışacak bana uygun birini karakterde önemli aslında
Yo bulan istediğiyle evleniyor
Ayni evde yaşamıyoruz dışarıdan musmutlu gözüken ama mutlu olmayan bir sürü evli cift var diye düşünüyorum
Şans var yoksa bende istediğim gibi birini bulmuştum
Nerelisin?
Böyle bekar kalmazdım çünkü artık evlenmeden ilişkiye giren çok
Kimse artık evlenmeye niyetli değil
Karşına cikar elbet biri ne diyeyim ki
Onların yüzünden bekar kalan okadar erkek ve kadın varki hakkımızı yiyorlar biz nasıl ilişkiye girmiyorsak onların girmemesi gerekiyor
Zina ya giriyor
Boş şeylerle beynini de dilini de yorma kimse kimseye karışamaz Hangi birini engelleyebilirsin herkesin kendi hür iradesi.
Ben hala cinsellik yaşamadım kendimi kontrol ediyorsam onlarda sahip çıkabilir kendine
Çok zor değil dayanan dayanır
Niye evlilik azaldı ozaman niye anormal
Anormal olarak görüyorum
Kime diyorsun bunu? Milyonlarca s*KS yapan insana mı ? Kafan mı güzel sen öylesin bir başkası oyle değil tamam olmasi gereken o ama herkes özgür her koyun kendi bacağından asilacak karşına gerçek seven gercekten evlenmeye niyeti olan biri çıkmamış diye zina yapan kadınlarda suçu aramaya çalışıyor gibisin evlenmek isteyen erkek sevişmeden de evlenir dokunmadan da evlenir.
Kadınlar kolaylıkla erkeklere kendini teslim ederse bütün kadınlarda aynı görünür erkeklerin gözünde
Anladınmı
Ben seni anlıyorum da sen idrak edemiyorsun galiba iyi günler.
Hiç anlamadın sanmıyorum
Kime diyorsun bunu? Milyonlarca s*KS yapan insana mı? Kafan mı güzel sen öylesin bir başkası oyle değil tamam olmasi gereken o ama herkes özgür her koyun kendi bacağından asilacak karşına gerçek seven gercekten evlenmeye niyeti olan biri çıkmamış diye zina yapan kadınlarda suçu aramaya çalışıyor gibisin evlenmek isteyen erkek sevişmeden de evlenir dokunmadan da evlenir.
Kopyalayıp yapıştırayim beynini vererek okursun belki
Ne demek istiyorsun bana
Ne demek istiyorsan sen öylesin asıl
Sana kötü bir sey söylemedim ki , sen bu kafayla bu zihniyetle daha çok yalniz kalirsin
Resmen ima ediyorsun bana çok kırıcısın
Sana hic bir seyi ima etmedim seni tanımıyorum sadece beni anlamadın yorumumu siler misin.
Çok kırdın beni
Tamam
Neden bence hee yasin ayri bir güzelliği var 👍 Yaşınızı problem etmeyi birakin ve kısıtlı zamanınız hayattan zevk alarak cikarttin
Milf kategorisine daha 3 yaş var, gençsin😁 benim yaş ilerledikçe standartta yükseliyor eskiden 30 du şimdi 35 oldu 😏
Milfteki M mature değil kanka
Biliyorum kanka aynı ha mature ha milf, he evlilerle işimiz olmaz oradı ayrı ordaki mom laf olsun diye
Bir hanımın en güzel yaşları 30'lu yaşlarıdır.
Yirmili yaşlar kesinlikle
Ya sacmalama olgun yaşı 27-35 kadının en olgun en dolgun zamanı hem sohbeti hem kültürü hem yaşantısı güzel oluyor
Yaşlılık yaşla alakalı değil bence. Sen kendini kaç hissediyorsun, dışarıya karşı kaç duruyorsun önemli olan o
Türk yasalarına göre 29 yaş ve altı genç üstü yaşlı dünyada ise 30 40 50 bunlar halen genç kabul ediliyor
40 yaşına girenler ölsün o zaman
İnsan ne zaman yaşlanır
Umudunu yitirince
Bende öyleyim zaten
O zaman değişim zamanın gelmis
Bana göre genç. 20 kere göre orta. 20 altındakiler için teyze amca dayı
hayır. 30’ları yaşlı bulanlar 14-15 yaşındaki çocuklardır daha gençliğinin tadını çıkaracak yaştasın
Bence alakası yok ben 35im ama hissetiğim 25 😂😂👍
yolun ortası 35, ona göre hesap et gençsin daha
Bende 32 yaşındayım ve kabul etmek gerekiyor artık yaşlanıyoruz.
Ben bile kendimi 30'lu yaşlarda hissediyorum. Ruhun canlılığı geçen zamanı geride bırakır sadece...
bunu 20lerdekilere söyle bence. sen de 20lerde havalardaydın muhtemelen. 30larda aynıdır merak etme rahat ol daha olgun gibisindir ama strese de girme.
Neye göre yaşlı bence bir kadının en güzel en ateşli olduğu dönemleri 30 40 arası
31im yaşlı falan değiliz, muhatap olduğumuz kitle 2000 li sorun bu
Ben 32 yaşındayım ve kendimi çok yaşlı gibi hissediyorum
Eskiden öyleydi ama artık değil. Bir de kendine ne kadar baktığınla alakalı bir durum.
Bir spor hocası olarak spor yap genç kal derim ve giderim...
60ta vefat eden insanlara aaa daha cok gencmiş diyorlar :D 32 genc yani
Değil, altın çağının ilk zamanları. Tadını çıkar
Sen de yaşlandıysan, 50 yaşındaki kadınlar ne yapsın? Rica ediyorum lütfen canınızı sıkmayın.
Erkeklerin çoğu neden abla diyor
Ben hoşlanmıyorum yaşlanmışım belli yoksa öyle demezler di
Tamamen yaşadığımız kültürle alakalı, bundan dolayı herkes birbirine abili ablalı konuşuyor. Saygıdan biraz, halbuki saygı dediğimiz ünvanla olacak bir şey değil.
Neden se bana saygı göstermiyorlar hiç demesinler Yani
Küçük çocukların demesi de seni rahatsız ediyor mu
Hayır özellikle yirmili yaşlardaki ve yaşımdan büyük erkeklerin bana abla demesini istemiyorum
Hanım efendi diye hitap edebilir
Ona bakarsan, esnafta ablacım abicim diye hitap ediyor. Bir keresinde adamın 30 yaşlarda bir adam, anneme "anne" diye üst üste seslendi. Annem tabii ağzının payını vermişti. 😆 Maalesef böyle şeyler oluyor
İnsan nasil hissediyorsa oyledir genç, yasli kelimesini kabul etniyorum
Kimin baktığına bağlı. 18 yaşında birine göre yaşlı, 40 yaşında birine göre genç
Bir insanın en verimli çağı 30 ile 45 yaş arasıdır. Bu yılları iyi değerlendirin
en dinç, en aktif en çekici yaş başlangıcı bir kadında.
spor yaparsan ve ruhunu genç tutarsan 40 yaşında bile genç görünür ve hissedersin
Aynen ya aşırı yaşlı böyle bir şey yok. Ölü yakındır :9
Orta yaşlı insansın kalkıp 18-22 aralığında ki nesile göre yaşlı görür
Hayır tabiki güzel yaş
Kendini strese sokmak için gereksiz bir eylem değil mi
Ne bilim erkekler özellikle şimdiden abla demeye başladı evlenmeyecekmişim gibi geliyor bu yaştan sonra yaşlandım
Hayır hayır erkekler daha çok sever hatta yaşlanmak ne olur mu tam zamanında sın bence
Sendeki istek oturaklık tam kivamindadir
Abla demelerinden hoşlanmıyorum hanım efendi diyebilir kendimi yaşlanmış çirkin hissediyorum
O senin etrafındaki kişilikler bozuktur bence ondan öyle diyorlar
Bekarsın sanırım
Evet keşke bana değer verecek incitmeyecek ciddi düşünecek biri çıkmıyor o kadar ki şansım yok
Nerede yaşıyorsun çaışıyormusun peki gizlisin ama
Harikasın bence tam aradığım kadınsın
Sanmıyorum gencecik kız istersiniz
Yok aksine tam 30 35 istiyorum hatta 40
İstersen ekle beni
Biri var mı hayatında
Yok kimse senin
Hayır
O zaman ekle konuşalım 😊
Tam en guzel yas kadinda 😈
Ne fesatsın sende
Ne alaka fesatlıkla tam yasindasin iste
Hayır ben 39 um menopoza girdim o zaman🤣🤣
Ben 33 üm😅 yaşlı olduğumu düşünmüyorum
Hayır orta yaş
hayır, olmuyor
Yoo hala genciz hala çıtırız
Tabiki de hayir
Suyunun çekilmesine az kalmış demek oluyor :)
Ne alakası var?
32 daha genç sayılır
Hayır asla öyle düşünme 🌺
33 bir ay sonra 34 hiçte yaşlı hissetmiyorum
60 yaşına kadar yaşlı demiyorum.
Yok hayır ben 35 yaşında bir insanım
Daha yeni doğdun be ne yaşlısı 😂
Dur bizi de tribe sokma 30 olduk 😂
Ne yaşlısı ya tazeyiz henüz 😬
Ben 31 im 1331 hissediyorum 😳
Neden yaşlı olsun en güzel yaş en güzel çağ
Yanii, pek yaşlı sayılmaz ama