32 yaşıma girdim yaşlımıyım artık?
1 ay
32 yaşıma giriyorum, benim için artık yaşlı diyebilir miyiz?

32 yaşıma girdim yaşlımıyım artık?
Saçmalama be hayat daha yeni başlıyor.. ahah iş yerinde benimle yaşıt birisi var. Ben onu evli çocuklu sanıyordum yaşını da en az 32 sanıyordum. Bir de genç göründüğünü sanıyor yazık acıdım saçlarına aklar düşmüş be 🤣 ilkin pek sevmemiştim onu ama sonra ısınır gibi oldum, sonra sevmemekte haklı olduğumu anladım.
Insan 20 yaşından sonra yaşlanma sürecine girer ama biz 20 yaşindakine yaşlı demiyoruz. Sana da diyemeyiz ama artık orta yaşlara giriyorsun. Hem 60 yaşındakiler bile yaşlılığı kabul etmiyor sen 32 yaşında mı yaşlı olacaksın?
Ben 33 üm yaşımı duyan şok oluyor. 30 40 yıl önce o yaşlar ileri olarak görünürdü ama artık insanlar yaşlarını göstermiyor. Hatta şu an bak gençlere gdolu gibiler. 23 24 yaşında kızlar erkekler 35 gibi duruyor. Onlar benim yaşıma ben onların yaşına şok oluyorum.
benim dönemim çok farklı bende de tam tersi çok küçük gösteriyorum yaşımı söylediğimde kimse inanmak istemiyor Allah'tan 1 senedir az çok sakallanmaya başladım 2-3 yaş küçük gösteriyorum sigara alacağım zaman farklı bi yerden alacaksam kimlik istiyorlar yemin ederim 16-17 yaşındayken insanlar beni 12 yaşında falan sanıp çikolata veriyorlardı
Ben 20 yim ama 2 yaşında gibi hissediyorum 🙈 artık devir çok farklı herkes küçük gibi geliyor 40 a kadar 40 tan sonra insan olgunlaşıyor
İnsanın biyolojik olarak 30 yaşından itibaren yaşlanmaya başladığını düşünecek olursak senin yaşlılığının başlamasından bu yana 7 yıl geçmiş. Çok değil, orta yaşlardasın hâlâ. :)
32 yaşı 37 diye okudum nedense :D
Cevap
129Cevap
Hissedilen yaşta olur insanlar
Ben Lise'ye gittiğim zamanlar, 30 yaşındaki kişilere Amca - Teyze diyordum. Çünkü fiziksel görüntüleri o şekildeydi. Şimdi kendim 30'a gireceğim ama, 30 demezsin. 24-25 dediğim zaman bile inanan insanlar var. O sebeple genç bir yaş özellikle bu jenerasyon için.
Tespit gibi tespit ✨👏🏻
Evet o zamanlar banada çok büyük gelirdi 30 yaşındaki insanlar şimdi ben 35 yaşındayım 35 gibi durmuyorum
Yaşlı denebilmesi için 65 olması gerekiyor standartlara göre öyle ya onun icin daha var ki o yastakiler bile kendilerine baktiklarinda dinc gorunen kisiler var ve ayrica güzel yaşlardayiz kisi ruhen ve bedenen kendini genç hissettigi surece ruhu dışa yansiyor 😀
Nice yıllara ve mutluluklar dilerim sana. Hayatın gerçek yüzüyle bir kez daha tanışmaya ve kendin olmaya bir adım daha yaklaşmaya hoş geldin arkadaşım :)
orta yaslı bile degilsin ne yaslısı? 30lar eski 20ler artık
eskinin 20leri*
Ortalama yaş ömrü 70 olunca
Orta yaşlı olunuyor benim bildiğim
@MtAydın1907 yaslanmayı yavaslatıyolar artık bilimden haberin yok mu
😂😂Harbiden cahil kalmışım
Tut ki var
Pardonda burası Türkiye
Cep Telefonları bile 10 yıl sonra sürüldü bu piyasaya
@MtAydın1907 yoo ilk burada cıktı
Sende bir gariplik var
Ciddiysen
Zaman mekan kavramında sorun var sanki
@MtAydın1907 zaman mekan sekil boyut algım yok
@MtAydın1907 gecip duran zaman yalan
Kadınlar neden böyle
Tozlu raflardan indirilen kitap gibiler
Üstündeki tozu hafif bir üflersin
Kitabın kapağı gözükür
Biraz biraz araladınmı
Hep bir sisli hikayeler dökülür
Sanırım ifadem iyi oldu gibi
Ben 21'e yeni girdim ve onun üzüntüsü var halen içimde ve alışamadım daha.
Sen kendini nasıl hissediyorsan öylesindir. Ben 25 yaşımda 35 gibi hatta 40 gibi hissediyorum. Mesela durum böyleyken ben ne yapayım :/ zamanım geçiyor ve toparlanamıyorum
Yetişkin denir yaşli değil daha yaşlanman için bir 30 senen daha var üzme kendini
Senin için artık yetişkin diyebiliriz. Tam olarak kendini keşfettiğin olgun bir çağı yaşıyorsun tadını çıkar
hayatınızın en güzel yaş dönemindesiniz, kadın kendini 30+ yaş sonrası keşfeder bence tadını çıkartmalısınız
20li yastakiler yasli saniyorlar ama bence alakasi yok onlara gore buyuguz evet ama kesinlikle yasli degilim ben
Normal yaştasın bende 40 oldum ama gençlere taş çıkartırım boş ver kim ne derse desin sen kendini biliyorsun önemli olan o
Yaşlanma daha çok var. Sadece olgun bir kadın oluyorsun.
Ben 40 yaşindayim. Yaşli degilken sen 30 u da neden çökesin. 60 ve üzeri yaşlidir
Doğum günün kutlu olsun. Hayır yaşlı değilsin.
Diyemessin, ozman bende yaşlı olmus olurum genciz biz
40 yaşınd ben bile yaşlı değilim. Sen daha dur bakalım genç 😏
Bi' ayağın çukurda ama, kadınında yıllanmışı güzel oluyo
yik henuz denmez ama yas ilerledi densek daha dovru olur
En İyi Cevap