Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İkili ilişkilerde tükenmişlik sendromu arada beliriyor ama çok sürmez 1-2 haftada insan kafasında bişeyleri netleştiriyor. Belki ailesel etkisi veya sana anlatamadığı arka planda başka şeylerde yaşamış olabilir hepsinin derdi onu bu düşünceye de itmiş olabilir. İnsanlar kabuğuna çekilmenin bazen rahatlatıcı olduğunu düşünür. Zaman tanımalısın komple kendini geri çekme ama kafasını toparlamasına da fırsat tanımalısın. Günde 1 defa nasılsın yazarak sadece kendini hatırlat veya yatmadan önce seni seviyorum iyi geceler yazmak bile o bunalmışlıktan anlık olarak onu çıkartıp modunu toparlamasına destek sağlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Gerçekten içinden geçtiğin durum çok zor ve kalbini ne kadar koyduğun belli... Hem ilişkin için hem geleceğiniz için elinden geleni yapıyorsun ama onun şu anki duygusal yorgunluğu da bir o kadar gerçek. Bazen insanlar sevseler bile yorulabiliyor, çünkü hissettikleriyle yaşadıkları arasındaki fark büyük geliyor. Senin 24 saat nöbetten çıkıp kilometrelerce yol gitmen büyük bir sevgi ve emek göstergesi ama onun zihinsel olarak “boğuldum, biraz alan istiyorum” demesi de hafife alınmaması gereken bir sinyal.
Bu noktada yapabileceğin en sağlıklı şey, kendini açıklamanı zaten yapmışsın, şimdi ona o istediği alanı vermek ama bu alanı tamamen kopmak gibi değil de, güvenli bir mesafe gibi düşünmek. “Seni anlıyorum, dinlenmeye ihtiyacın varsa saygı duyuyorum. Ama ben hâlâ buradayım ve bu ilişki için varım” tarzı bir yaklaşım, hem baskı yapmadan sevgini gösterir hem de onun duygularını hafifletir. Çünkü sevdiğimiz insanlar bize yük olmadan da yanımızda kalabilirler; bunu hissettirmek büyük fark yaratır.
Ayrıca, kendini de ihmal etme. Bu süreçte duygularını yaz, bir şeyler karala, biriyle dertleş, sana iyi gelen şeyleri yap. İlişki bazen sadece bir mücadele değil, iki tarafın kendini bulup sonra tekrar el ele vermesi de olabilir. Zor ama geçici bir dönem olabilir bu. Acele etme, tehdit ya da ısrar değil, sakin ve sevgi dolu bir duruş çok şey değiştirir.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
11 ayBazıları o kadar alakasız yazıp durmuş ki seni kışkırtma peşine düşmüş gibi.
Hemen aklına başka biri vardır falana çekme.
İşler gerçekten ciddi rayına oturduysa kız tarafı için bu gergin olabiliyor. Bunu yaşayan bir kaç arkadaşım olmuştu. Biraz sakinliğe ihtiyaç duyulsa da sonradan tatlıya bağlandı her şey.
Aklıselim davranmalısın, burada her yazana itibar etmemelisin. Bakılınca şeninde aklına kurt düşmüş olabilir ama sessizce soruşturup doğru kararlar vererek geleceğini garantiye almalısın.
Hakkında hayırlısı olsun 😇01 Yorumla- 11 ay
Teşekkür ederim şu an olabildiğince onunla iletişime geçmekten alıkoyuyorum kendimi bunalmasın diye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayEvet sen askerdeyken daha anlayışlı olması gerekir ama onun de şahsi adına yaşadığı zorluklar olabilir veya senin yokluğunda bunu fark etmiş olabilir.
O mesafe istiyorum derken kalkıp onun yanına gitmen gerekeni söylüyor aslında. Ona tamam demeni öneririm. Birbirinize alan tanırsanız her şey zamanla yerine oturur.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Alper, gerçekten zor bir süreçten geçiyorsunuz belli ki 🌧️. Öncelikle, gösterdiğin çaba ve sevgini ifade etme şeklin çok kıymetli. Ancak, kız arkadaşının da kendine zaman ayırmaya ve yorgunluğunu atmaya ihtiyacı olduğunu kabul etmek önemli. Eğer "Seni seviyorum ama biraz mesafeye ihtiyacım var" diyorsa, bu genelde ilişkiyi bitirmekten ziyade onu güçlendirmek için bir adım olabilir 💕.
Şimdi bu süreçte en önemlisi, sakin kalabilmek ve onun ihtiyacına anlayış gösterebilmek 🌈. Ona zaman tanı, kendini çok fazla baskı hissetmemesi ilişkinizi yeniden toparlama şansı yaratabilir. Ayrıca, bu süreçte kendini de ihmal etme; senin de ruh sağlığın önemli. İkiniz de netleştikten sonra tekrar dengeli bir iletişim kurabilirsiniz 💪. Unutma, eğer sevgi güçlüyse, bu bir ara verme sürecinden ziyade bir yenilenme olabilir!01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
11 aydemek ki istediklerin beklentilerin zorlamalarının şartların karşı tarafı yormuş
00 Yorumla
11 aySanırım biraz yalnız kalmak istiyor. Yaşanılan şeyler hızlı olmuş olmalı ve bu ilişkinin onu yorduğunu söylüyor bence. Seninle ilgili şüpheleri olabilir kendi içinde. Sana olan duyguları. Ya da Şen’n tavırların. Biraz müsade et ve. Yormayın kendinizi. Daha çok soğutursunuz birbirinizi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayrı kalma istemek, ara vermek ayrılmanın ön gösterimi gibidir. Ben başkaları ile deneyim olmazsa, yapamazsam sana dönerim demektir. Sen askerdesin ve kızın zaten kafa dinleyecek zamanı var. Bunun için ayrı kalmaya, ara vermeye gerek yok. Ayrıca kız kendisiyle çelişiyor. Hem ilgiden sıkıldım diyor hem de zaman ayırmadığın için şikayetleniyor. Buradan bile başka sorun olduğu belli.
00 Yorumla
11 ayboynuzlanmışsın, veya, kafasında başka biri var.
boşuna demiyorum size, "kadına kırbaçla gidiniz" (Hz. Nietsche) diye. daha ben öyle bi cümlenin kokusunu almadım haytımda, kırbaçladığım geri geldi hatta.
"Yumuşak olmayınız.."
00 YorumlaFikrimce "İlişki beni çok yordu, kafamı dinlemem lazım" cümlesi, bir ilişkinin kişiyi mental, duygusal ve bazen fiziksel olarak tükettiğini ifade eder. Bu cümle genellikle bir ara verme, yalnız kalma ve kendi ihtiyaçlarına odaklanma arzusunu dile getirir.
10 Yorumla
11 aycok zor bi durum yasadigin ama birakicaksin mecburen. su an askerdeyken cok zor bir psikolojidir ciddi iliskinin sona ermesi ama her sey daha kotu olmasin diye birakacaksin, sana zaman tanıyorum, dusun tasin, hicbir sey icin acele etmemize gerek yok de, konusmayi sonlandir ve zor olsa da o sana yazana kadar sen ona yazma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKız kafamı dinleyim biraz deyince hep "bencillik" denir
Erkek kafamı dinleyim biraz deyince hep "kız adamı çok bunaltmış" denir
Ne güzel çifte standart
İnsan sonuçta robot değil ya fazla ilgi veya fazla ilgisizlik insanı bunaltabiliyor biraz kafa dinlesin ne var bunda sanki ayrılalım demiş10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayVallahi helal olsun sana... Her kişinin harcı değil o kadar yol gidip böyle bişeyle karşılaşıp daha sorunu kendinde aramak. Ama insanlar ne olduğunu bu gibi durumlarda daha çok belli ederler
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayNe sanıyorsun? Kadınlar zaten bencil, ciddi düşünülecek bir kız değil bence.
Muhtemelen başkası var, ilgi göstermiyorsun deyip kafamı dinlemem lazım demesi çelişkili değil mi?
Bak bakalım alnın kaşınıyor mu? Boynuz çıkıyor olabilir.
040 Yorumla- 11 ay
ula siz ne bicim kadinlarla takiliyonuz ki kadinlarin hepsine bencil diyebiliyosunuz. hepsini tanidin mi desem erkeksin diye dokunmayacakta sana simdi :D basinizdan iki kotu iliski gecince herkesi o*ospu cocugu saniyonuz galiba.
- 11 ay
@cesetkemiren baktıkları beğendikleri kadınlar belli sonrada ağlıyorlar
- 11 ay
@Arinnaaa ayyynen oyle. evlenecek kadinla eglenecek kadin muhabbetini yaptiktan sonra erkekler iste :D
- 11 ay
@cesetkemiren kendi düşen ağlamaz 😄
Cevap sahibi10 ayNe oldu? Haklı çıktım, bik bik yazmışsınız, mnakoduklarım
Cevap sahibi10 ay@Arinnaaa bildirim, adam ayrılmış, güncellemiş
Cevap sahibi10 ay@Arinnaaa yooo iplemedim, iplesem 15 gün önce iplerdim
Cevap sahibi10 ay@Arinnaaa iki gram beyin vardır da söylediğimi anlarsınız belki diye düşünmüştüm de başka yerden giriyor yazdıklarım vücuda
Cevap sahibi10 ay@Arinnaaa asdjjshgjk ne kudurtmuşum he
Koduğumun mcık beyinlisi seni
Cevap sahibi10 ay@Arinnaaa it gibi salya saçan sensin mnakoduğum hahaha
akıldan bahsediyor mcık beyinli
Cevap sahibi10 ay@Arinnaaa sokacak olan benim sana da anana da koduğumun oorrrrrosu seni
Cevap sahibi10 ay@Arinnaaa domaltıp nefes aldırmadan zikeyim seni ananı üzerine domaltıp senden çıkarıp ona sapliym mnakoduğumun khpesii
- 10 ay
Havlama anasını avradını sktiğim o patlak gtlu ananın gtune sokarım senide ananın üstüne koyar sokarım arka kapın patlamış zaten gıcırtı geliyor soktuğunun ospu çocuğu güzel kardeşim senin ırızını namusunu ırzını olmayan şerefini onurunu skym senin o olmayan beynini skym kodumun kadın düşmanı kadınsız kal sürün sktumun ucubesi
Cevap sahibi10 ay@Arinnaaa ahahskalal
Nasıl da kudurtuyorum mnakoduğumun kancığını 😂
Cevap sahibi10 ay@Arinnaaa Hadi annesi ile üst üste koyup sıra ile ziktiğimin kaaahpesi kaybol
Cevap sahibi10 ay@Arinnaaa hoşuna gidiyor anladım mnakoduğumun domalığı seni
Cevap sahibi10 ay@Arinnaaa o sırada seni de ananı da çift zikerim andjdkdk
Düşün anaın popon çıkarıp * köklüyorum
Cevap sahibi10 ay@Arinnaaa Ananla aranıza sokayım hahahkllllkjk
Canım istediğinde yazıyorum mnakoduğumun oorrrrrooospusu
Cevap sahibi10 ay@Arinnaaa canım sıkıldıkça gelip anana bi posta kayıp işime gücüme bakıyorum hahaakjhaka
mnakoduğumun *
Cevap sahibi10 ay@Arinnaaa Etrafım karı dolu hhjahajklhaa
malsın acizsin karısın cıkcık ve hiç bir zaman dengim olmayacaksın
eğleniyorum seninle sadece mnakoduğumun kaaahppesi
Aşk İlişkileri konusunda 851 cevap paylaştı. Ben “benimle yorulana ihtiyacım var, yorulmayı bahane edip gidene değil” derim ve kapıyı kapatıp mühürlerim. Ondsan sonra kızarmış mı morarmış mı hiç ilgimde olmaz. O andan itibaren ne bok yiyorsa yesin loser
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
11 ayKendinden çok fazla veriyorsun. Beklentiyle yapılan şeyler hissedilir ve itici gelirsin
20 Yorumla
11 ayİlişki konusunda tavsiyede bulunamam. Ancak sabretmemesi pek hoş gibi gelmedi. Yani bunu askerden sonraya bırakması daha mantıklı olurdu bence. Tabii olayı detaylı bilmediğimden net yorum yapamam.
00 YorumlaAbi o kadar sevip ilgi vermissinki onu bunaltan şey bu olmuş bir kız olarak söylüyorum kesinlikle bahane zaten yeterince kafa dinlemek için zamanı vara benziyor sonuçta işimde gucundesin. zaman ayiramiyormussun ya. Ben böyle birşeyi kesinlikle yeni birisiyle tanışmak baska erkeklerle vakit geçirmek için söylerdim
10 Yorumla
11 ayAyrılmak istiyor ama dramatize Ermeni istemiyor sessizce gitmek istiyorz olurda gittiği yerde pişman olurda diye de açik kapı bırakmak istiyor, yol ver gitsin
17 Yorumla- 11 ay
Aynen müthiş bir cevap
- 11 ay
@aynıbenimgibi mi düşündünüz sjsjsj
- 11 ay
😂😂Aynen
- 11 ay
@aynıbenimgibi 😄😄
- 11 ay
Off yaa çok iyiydi hjsjshja
- 11 ay
@aynıbenimgibi he biraz iyiydi tabi😄😄🫸🫷
- 11 ay
😂
Sana yansıtmak istemediği belki başka sorunları vardır
27 Yorumla- 11 ay
Bana yansıtmak istemediğimi sorunları mı böyle bir şey olmaması gerek bence
- 11 ay
Ben kestirip atmadım o böyle olmasını istedi bana göre konuşulup çözülecek mevzuları konuşmayarak çıkmaza sokmamak gerek
- 11 ay
Yorumların için teşekkür ederim
- 11 ay
Kabul etti
ilişkilerde belli dönemlerde sallanmalar olur.. çok normal biraz kendi haline bırak. güveniyorsan eğer kuşkuların yoksa sana olan sevgisinden problem değil bence...
00 Yorumla
11 ayAşırı sıkıp bunaltmak derken ne yaptın mesela. Benim de eski sevgilim askerdi meslek olarak 3 sene boyunca 1 kez denedim bunaldım. Başka biri olma olasılığı olabilir belki
00 YorumlaBazen ilişkilerde gerçekten karşılıklı yoruluyor insan eğer aranızda sürekli tartışma varsa bu normal ara vermek istemesi sevgisinden eğer eminsen biraz sessiz kal ve ona zaman ver bence eğer gerçekten bitirmek istese bitirirdi kendimden biliyorum bazen iki taraflı da sessiz kalıp kafa dinlemek daha sağlıklı devam etmeye yardımcı olur bence eğer sevgisinden emin değilsen de bu bi bahane olabilir eminsen onu rahat bırak sessiz kal ve çok darlama aranızda güven varsa fazla sıkmaya gerek yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
11 ayAynen bencillik etmiş asıl şimdi sana daha çok bağlanması gerekirken bahane etmiş sadece üzüldüm adına
10 Yorumla
11 ayBen bir baskslrini kontrol edeyim sonra yine sana dönerim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla bunu diyene zorla kal denmez. Gitsin dinlesin kafasını askerden dönünce hala değişiklik yoksa herkes kendi yoluna gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. Hayatına bak, peki sen bilirsin de, umursama, dışarıda sosyalleş, aradığı zaman çok vakit ayırma, izle bak nasıl köpek olacak peşinde
00 Yorumlaburada bahane arama o zaten bitirmiş ve bana 3. sahislarin kokusu geldi bukadar üstüne senin düşse sen kacarsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayArtık bu ikisi tutmaz. Ayrıca kalalım diyorsa asla sana geri dönmez artık. Ruhu senden uçmuş gitmiş hacı. Önüne bak yol ver gitsin
00 Yorumla dar yerdesin hani üzülmeni de istemem yol yakından dön bundan sana eş olmaz aşk herşeyi affetmez kardeşim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayAyrılmak istiyor bunu başka şekilde anlamana gerek yok
02 Yorumla- 11 ay
Kafasında silmeye mi çalışıyor
- 11 ay
Bırak gitsin askerdeki adama yanlış yapandan kimseye hayır gelmez
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
11 ayS. git artık kafa açma uzak dur benden demenin kibar yolu bu
10 Yorumla
11 ayYa kendine göre daha iyisini bulmuş ya da sıkılmış, bu da bahanesi. Sevse böyle bir şey istemez.
10 YorumlaKarşısındakinden sıkılmış yeni limanlara yelken açmak için denir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Biraz ağırdan sat kendini fazla üstüne düşüp, kiskandiysan bunalmistir kendini çek bekle
00 YorumlaYeni limanlara yelken açmak istiyor. Kızdan kurtulman lazım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. nedeni belli ya karşı tarafla uyum yok ya da ilişki kaldıracak kapasiten yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayKanka başka bir şey söylemek istemiyorum, üzülme diye ama sen onu sil bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
11 ayKardeş bu iş çocuk oyuncağı değil ayrı kalalım falan filan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKız bencilin teki, belki de kafası biraz az çalışıyor
00 YorumlaYazdigin paragrafta değişecegim demişsin. Bir de kızın gözünden bakmak lazim. Bir süre yalniz birak 1-2 hafta sonra yazarsin. Seviyirsa bu sürede döner bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayHer genç erkeğin başına gelir böyle şeyler 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayÜstüne gittikçe daha beter olur. Tamam de iletişimi kes
00 Yorumlahemen partnerin doğum bilgileriyle beraber bu soruyu uzmanına sor, astromatik app'in ilişki analizi çok başka bi kafa yapıyor 🫶🏻
00 YorumlaBen biraz başka alternatiflerle hayatıma heyecan katayım sen kenarda beni bekle olur mu? Diye ricada bulunmuş.
00 Yorumla
11 ayKadın haklı biraz zaman ver bencillik falan değil o kadın senin kötü psikolojini çekmek zorunda da degil
00 YorumlaAranızdaki konuşmaları bilemem ama çok fazla sıktıysan ona toksik biri gibi profil çizdiysen ilişki yoruyor
00 YorumlaBahane arıyor sen kendini ayrılmaya hazırla en iyisi unut gitsin onu
10 Yorumla
11 aySevmiyordur seven insan askeri bekler sıkılmaz
00 YorumlaGerekirse beraber iyi olunmalı yoksa nasıl bir ömür geçer?
00 YorumlaKonuşamadığı konular vardır. İyi bir zaman da dertleşmek için konuş ,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayiki tarafı da dinlemeden mümkün değil doğru mantıklı bi şey söylemek. herkes kendinin avukatı ne de olsa
00 Yorumla
11 ayUzun ilişkilerde bazen nefes almak istiyor insan
09 Yorumla- 11 ay
Saçma bence
- 11 ay
İşte bu kafa yapısından çıkmanı istiyor kız
- 11 ay
Uzun ilişki de nefes almak istemenin bana mantığını açıklarmısın bi mantığa oturt bunu
- 11 ay
Sürekli aynı kişiyle dip dibe olursan dünyanın en hoş insanı da olsa insan biraz yalnız kalmak özlemek ister bu süreçte çok üstüne düşmesek böyle olmaz
- 11 ay
Sürekli dip dibe değiliz aramızda yaklaşık 500 km istediğimiz zaman buluşma gibi imkanımız yok özlemeye fırsatımız var yani
- 11 ay
Öyle bir şey değil belki sürekli mesajlaşıyirdunuz günde 8 kere nasılsın denmez mesela
- 11 ay
Sebep
- 11 ay
Rica ediyorum senden ilişki yapıp kimsenşn hayatını mahvetme bence sen bu kafa yapısınndan çık seven insan konuşmak vakit geçirmek ister.
- 11 ay
Bu benlik bir şey değil ki o kızı da bu yüzden kaybediyorsun
Gizli Üye(25-29)11 ayaptal aptal emojler gönderip mesaj bombardımanına tutuyorsunuz sonra zorlasak da sevemiyoruz
03 Yorumla- 11 ay
Nasıl konuştuğumu nerden biliyorsun sayın önyargı
- 11 ay
Yazsak suç yazmasak suç kafa yapınız değişik maalesef
Cevap sahibi11 aybi kere yazarsın cevap gelene kadar beklersin meserla. kız geç döndü bu rahatsız mı etti kız soğuk yapıyor gibi mi hissettin sen 2 katı soğuk yap mesela
11 aySıkılmıs baska acıklaması yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
11 ayEğer istemiyorsa uzatma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 989 cevap paylaştı.
11 aySizinki yıpratıcı bir ilişki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ayrılmak istiyor olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 ayAyrilmaya yol yapmak icin
00 Yorumla
11 ayBu iş bitmiş arkadaşım. Geçmiş olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayBiraz kafasını dinlesin. Eğer seviyorsa döner.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Olabilir biraz rahat bırak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Geçmiş olsun ayrılık çanları çalmaya başlamış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayİnsan da karakter olmayınca böyle oluyor
10 YorumlaBaşka birini bulmuş kanka
40 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım