Kafa dinlemekten kasıt ne, ne demek istiyor?

açıkçası 1 yılı geçkin zamandir iliskimiz var ve güzel ilerleyen bir iliski degil açıkçası hep bi kavga halindeydik bu zamana kadar. Alttan alir nazlar hatta gitme diye ağladığını hatirlarım. Uzun mesajlarıni vs vs... simdi haller pek bi degisti. Sanki yer degisikligi yasadik. Mesela kendisine birsey soylendigi an öfke krizi geciriyor üstelik guzel konussan bile. Ve bir ara ayrılık ciddi yasadık. Ikna ve sözler sonrası sadece 1 gün ful konusmadık ve barıştık. Eski haline de dönmesiyle bi degismesi devamlı süreklilik halinde. Şu an da bir sıkışıklığı var ve benim bencil oldugumu devamlı ben dedigimi iddea ediyor. Oysa ilgili ve hassas davranıyorum. Yalnız biz hergun bu zamana kadar gorusuyorduk hala da gorusmedigimix gün yok. Evlerimiz cok yakın ve kendisi yalniz yasiyor hatta bazen gece bile birlikte kalıyoruz. Sormak istedogim şu ki telefonla mesajlaşmak istemiyor , ve bana kafa dinlemem lazım anla beni , cok bunaldım böyle giderse yine kacacagım diye cümleler kullanıyor. Erkekler kafa dinlemekten kasıt ne demek istoyor? Ya da kendi haline mi bırakmak lazım? Yaklaşım olarak ne yapmam lazım. Beni sevdigini söylüyor ama anlaşamadığımızı da kabule diyoruz ikimizde. Fikir verin lütfen.

Kafa dinlemekten kasıt ne, ne demek istiyor?