Çünkü bazen “umursuyorum” demenin en sessiz hali, sadece kaş kaldırıp bakmaktır. Ama bazıları stratejik susar, sonra hesabı bir seferde keser.

Çünkü bazen “umursuyorum” demenin en sessiz hali, sadece kaş kaldırıp bakmaktır. Ama bazıları stratejik susar, sonra hesabı bir seferde keser.

Kıskanmak Sevgi göstergesidir evet ama dozunda, işin içinde kıskançlık varsa illa trip yapılarak gösterilebilir aşk Sevgi ticaret mi ki strateji olsun kuralına göre devam etsin yeter 😂
Ticari kısmı da var tabi 🙄
Öpücük alışverişi, nefes ticareti, uzak mesafe ise geliş gidiş masrafları, buluşmalarda çıkan masraflar gibi 🙄 bunlara da bir bütçe lazım.
Genel kültürle başlayayım Kıskanma : eski de Kıt, cimrilik eden, esirgeyen kelimesinden evrilmiş.
Kıskanmak bir insanın sevdiği birisini sadece rakiplerine karşı değil onu bazen kendi anne, baba, kardeş... gibi yakınlarından bile kıskana bilinmekte olunan boyutlara hatta daha öte boyutlara da uzana bilmekte olan bu kıskanma kişinin kendisine olan öz güven ve saygısının zayıflığı ile ilişkilendirilen bir durmdur.
Onun değerini n. h anlarlar abi si. et jsj
Doğru duymuşsun abi. İlk kıskançlık vakası Şeytandan olsa da kurduğun cümle de ilk kıskanan ''insan'' demiş olman dünyevi hayatın ilk kıskançlık vakasının Kabil ve kardeşi Habil arasında olduğunu, neticesinde habil'in canından olduğunu biliyoruz.
Eğer stratejiyse gereksiz bir bekleyiş sonunda rahatsız edici bir sonuca götürür.
Kaş kaldırmaya göz indirmeye gerek yok. Seviyorsan doğal olarak kıskanırsın. Bunu kullanarak karşıdakini kısıtlamak ya da kendince stratejiler geliştirmek o ilişkiye ve karşındaki insana saygısızlıktır.
Saygısızlık olarak yorumlamıyorum. Ama kişisel alan ihlali olarak değerlendirebilirim.
Kişisel alana yapılan bir müdahale ya da ihlal kendi başına bir saygısızlıktır.
Her kişisel alan ihlali saygısızlık değildir. İngiltere de idi sanırım. Kraliçeye dokunmak yasak olduğu ve cezası idam olduğu için kraliçenin biri boğularak ölmüştür. O esnada onun hayatını kurtarmayı saygısızlık olarak değerlendiremem mesela. Ama her açıdan kişisel alan ihlali sayılabilir.
Burada bahsi geçen konu sevgi üzerine. Senin bahsettiğin konu kraliyet ailesinden birinin ölüm sebebinin bahsi geçen kraliyet ailesine temas edilemez kanunu neticesinde ölmüş olması.
Kraliçeyi sevmemekte suç. O konu da sevgi üzerine. Sen olayların birbiriyle olan zincirlemesini tam olarak algılayamadın sanırım. Burada aslolan kişisel alan ihlali. Sevgililik değil.
Her şekilde benim düşüncem şu: birini sevmek doğal olarak o kişiyi kıskanmanı sağlar, geniş biri degilsen tabiki. Ama bu kıskançlık strateji, oyun vs. olmadan, sevdiğine verdiğin değer ve onu sahiplenmeyle ilgilidir. Bunu saplantılı bir davranışa döndürmek her şekilde zarar verir ve. Ve ayrıca ben kıskancım şöyle olacak böyle olacak demek yine dediğim gibi saygısızlıktır. En fazla konuşulup orta yol bulunur, saygı ve sevgi çerçevesinde.
İnan bana bunlar teoride olan şeyler. Kıskanacaksın tabi ki domuz musun? Ama öyle konuşarak çözeriz hallederiz falan fistan cart curt eski kafa şeyleri. Bu devirde trip tavır ve kavgalar iş yapıyor. Konuşarak bir şey çözen yok.
Ben eski kafalıyım. Kırarken kırılırım, dökerken dökülürüm
Tamam sie.
Sen olacanda bende görücem
sana göstermem korkma jsjs
O kadar küçük bir şeyi görmem zaten sakin ol hshshsj
Beyninden söz etmiyoruz şapşik skjs
Adileşme hshsjj
Evet, kıskanmak sevginin bir belirtisi ama her şey dozunda güzel. Mesela ben de çok kıskancım ama bu yönümü eleştirebiliyorum ve eksiklerimi düzeltmeye çalışıyorum. Artık duygularımı daha dikkatli yaşıyor, dozunda kıskanıyorum.😊 Sevdiğim adamı kimseyle paylaşamam, sevince yoğun yaşarım ama artık daha dengeliyim.🙏
Harika bir olay bence
Kıskançlık, sevginin bir göstergesi olabilir ama hep dozunda! Fazlası boğar, paranoyaya döner. Strateji kısmı da bence, “kıskanıyorum ama seni özgürlüğünden mahrum etmeyeceğim” diyebilmekle alakalı. Yani güvende hissettirip hissetmek önemli. Kıskançlıkta denge ve iletişim kraldır! 🙃🧡
Doğru diyon sarılı
"Doğru diyon sarılı" diyen birine saygım sonsuz! Aşkı dengeyle yaşayayım, drama gerek yok diyorsun belli ki, yakışır! 😎🖤
Cevap
7Cevap
Kıskançlık sevginin göstergesi açıkça seni umursuyorum demektir. Stratejik şekilde içinde tutan insanın samimi olduğunu düşünmüyorum
O mesajları vakti geldiğinde sana yedircem şimdilik saçımı örmeye devam et falan diye düşünmez mi?
Hayır tabiki canımı sıkacak bir mesaj olduğunu bilip saçıma dokunmasına izin mi vereceğim
Şappadanak hesap kesici. Çok iyi ya
Duyguları bastırıyorsam neden sevgilim var ki çok saçma
Mantıklı bence. Ama aşkta mantık yok dimi
Yok 🤣
Ah bilmez miyim 🙄🙄
Kıskanmak sevgi göstergesidir
çoğunlukla
Kıskanmak aslında sahiplenmenin diğer adıdır gadası
Aşırısı güvensizlik değil midir
Hayır değildir
Aman yaaa strateji taktik vs hic bana göre degil kıskanıyorsam belli ederim cu ku seviyorumdur ve kıskanırım elbet ama sıkmadan bozmadan. İçime atıp kaşlarımı çatamamve karşı cinsim de aynen boyle yapsın mümkünse
Tamam sakin ol moni jsjs
çay kalmadı jöle ısmarlim sjsj
ah belinda jsjsj
monicayı da beli olarak yazmazsın ya höh
tamam be
Manipüle edebilmek adına kullanılan bi duygudur. Bi halt yiyon. Karşındaki bunu anlıyo. Ama seni kıskandığımdan böyle garip davranıyom dediğin an onu ele geçirme potansiyelin yüksek.
Manipülasyon yeteneğine sahip insanlar sıklıkla yapıyor zaten. Ama en hassas, en mutlu görünen yüzler aslında kalben en çok incinenlerdir. Maskeni düzelt 🙃
Yapışmış olum bu japonladın di mi lan
Japon değil o 🤦🤦 Allah'ım yarabbim bali bali 😂😂
Bizimkinde japon yazıyo sizinki baliden geldi demek ki
Yakın ülkeler neticede sjjsjs
Aşırı kıskançlık boğmak tır çok yorar, ama dozunda kıskanmak sahiplenmek ve ben buradayım umursuyorum demektir.
Çok doğru
Kıskançlığım karşısında eğer aynı kıskançlıkla değer görüyorsam kıskanırım yoksa kıskanmam bile öyle de güzel huylarım var
üfff bu iyi
kiskanmak sevgi gostergesidir, kiskanmayan sevmiyordur
Tabi
Bu nasıl bir strateji ya. Kıskandıkca bir de gereksiz kiskancliksa kendini düşürür insan
Gereksiz yani anlatıyorsun anlatıyorsun anlamıyorlar sjsjsj
Strateji meselesi yeri ve dozunu ayarlamak laxım
en doğru biçimde jsjs
Neyden kimden kıskanıyor ya neden? Toksikliktir efenim aldanmayın 😂
Aldanmam yiaaa diyene efenim sıkıntı yok jsjs
Yoktir tabe 😀
Vordiir
Karar ver 🤣
Tamam yoktir jsjs
Dozun da yerinde verilen tepki bir kıskançlıktır ve sevgiden kaynaklanır bana göre
fazlası bayatlatıyor evet
aşka inanmıyorum jsjs
Töbe bismillah espri yapmak için dinden çıkamam sjjsjs
Yok çok şükür 😂
tm
bb
Yaaaaraaabbbiii şüküüürrr jsjjs
hayati inanç temelli mikrop söylemi ise sıkıntı yok jsjs
aynen o :)
He o zaman sıkıntı yok mikrop :P
hayal dünyama erişebileceğini sana düşündüren şey ne tam olarak :)
Heee zihin parlak diyosun yani jsjs
tr kursuna alcam jsjs
o ne ki
İşitme engelli misin? Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
haaa anladım o zaman iyi
işitme engelli mi olmak istiyosun? neden ki
tamam be ne bağırıyon kulağım acıdı.
sen ver sadaka jsjs
Ben de sokak hayvanlarına veriyom kalmadı kusura bakma jsjs
Sokak hayvanları senin küslüğünden daha önemli kusura bakma git kendi sadakanı kendin ver jsjs
ver baane sjsj
İkisi de aklıma yatmadı özgüvendeki eksikliklerle alakalı diye düşünüyorum
Özgüven ve eksiklik nedir ilk defa duydum jsjs
Kıyafetlerimi saklayacaktım yanlışlıkla kifayelerimi saklamışım dalga geçmez misiniz pardon jsjs
Da ayrı mıy dı jsjsjs
Aziz misin nesin jsjs
Detaylava givevim sıkıntı çıkav simdi jsjs
Strateji olduğunu sanmıyorum insan içten gelen bir hisle kıskanır zorla sırf strateji için kıskançlık olmaz bence
Git demek zorunda bırakılmak çok üzücü yine de :)
Tabiki
Kıskanmak bence sen bana aitsin demenin başka bir yolu. Dozu aşılmadiğı sürece
Seni sevdiği için onun gözünde çok güzel oluyorsun ve seni kıskanıyor. Güzel bir şey
Onu bunu bilmem ben sevdigimi kiskanirim
En doğrusu
İstemsizce zaten...
Sevgi gösterisi bende
Evet bence de
Sevgi göstergesidir ama dozunda b. kunu çıkarmadan
çıkarmayın o zaman jsjs
hı hı evet jsjs
de get hadi uzatma sksks
parfüm müsün krar ver :P
tamam sjsj
ya ben t. m. m yazıyorum offf
Benimkileri de sana versin lşskd
baaneee :D
Ok
İkiside diyim 😂
üff bee
O duygumu aldırmak istiyorum
simlilitavsan4 diye bir hesap gördüm dikkat et.)
Ne🙄
@simlilitavsan4 naber jsjs
Allah'ım yaleppim
Yorumu falan da yok sen nerde gördün
görürüm ben jsjs
Kapatamiyo muyuz bu hesabı🙄
Slk ya başka nick mi yoktu
15 günlük üyeyim ne bilim ben 🙄
Seven insan kıskanmalı ama seviyesini koruyarak
seviyesi ne ola ki
Aşırıya kaçmadan
Hastalıktır
Hangisi
Kıskanmak
Konu hakkında hiçbir fikrim yok
Olabilir saygı duyarım.
Bence sevgi göstergesidir
Kıskanmak eksiklik göstergesi
Duygusunu içinde yaşadığı sürece iyidir
Kıskançlık boş ya
Öyle mi diyosun
Seven kıskanır
kıskanmayan kafasını kazıtsın.
Kıskanmak sevgi göstergesidir bir nevi saygı duyduğunun da belirtisidir.
Sayılmaz kişiden kişiye değişir
Bence doğru
Hangisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?