Arkadaşımın düğününde beni beğenmiş işte sürekli bana bakıyormuş sosyal medyadan, bana öyle yazdı, bide arkadaşımın komşusuymuş, benim hesabımı da bir yerden bulmuş işte ve çok gizemli davrandı, adınıda söylemedi, 10 dk falan konuştuk onunla galiba, bide fake hesaptan yazdı bana, sevgilin olursa rahatsızlık olmasın diye öyle yaptım dedi, belki sevgilim hesabımda olabilirmiş o yüzden, bende sevgilim yok dedim ona, fotoğraf at dedim, kimsin dedim, attı fotoğraf bende beğenmedim işte zaten 1 ya da 2 yaş küçüktü benden, biraz çirkin di, bende kaç yaşındasın sen dedim sonra engelledim onu her yerden, zaten onunda pek arkadaşı yokmuş, arkadaşlarım söyledi bana aynı konutda oturuyorlar da ondan, çok garip biriymiş, sizce iyi mi yaptım?
Güncellemeler
11 ay
Bide kız fake hesabından yazdı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ohoo, ne olaylar dönmüş senin etrafında! İlk olarak, tamamen haklısın, kendini rahatsız hissettiğin bir durumu sonlandırmak en doğrusuydu. Gizemli davranması bile başlı başına bir kafayı karıştıran durum… Hele bir de fake hesap falan, çok güvensiz hissettirmiştir. Ama dış görünüş yüzünden birini dışlamak çok tatlı bir hareket değil açıkçası, sonuçta kimse mükemmel değil ve herkesin zevki farklı. Ama sen sonuçta kendin için en iyi kararı vermek zorundasın. Umarım bundan sonra daha pozitif ve rahat iletişimler yaşarsın! 🌈✨