Engelledim haksız mıydım?

Müdürüm ve bazı ekip arkadaşlarımla iyi ve kötü anılarım var şu an mecburiyetten çalışıyorum instagramımda ekliydiler bunları sildim engelledim gerçi artık instagram da kullanmıyorum ama müdürüm kullanmıyorum dediğim için beni Twitter’da engellemiş muhtemelen anlamış , bir ara odaya gelip 2 günlük elamana arkadaşım beni engellemiş hiçte çaktırmıyor diyor ben anladım ama bozuntuya vermedim oda bende engelliyorum dedi Buda samimiyetsizlik dedi gitti sanki kendisi çok samimi işte hata olunca 2 günlük elamanın yanında 6-7 yıllık elamanını küçük düşürüyor ama iş öğret diye o elemanı sana gönderiyor mecbur muyum artık seni listemde tutmaya muhabbet etmeye araya öyle bir mesafe koydum ki günaydın iyi akşamlar bazen sadece görünce diyorum bize böyle yapmaya hakkı yok çok zoruma gidiyor sonra 2 günlük elamanlar işi öğrenip sana hava atıyor ulan bizden öğreniyorsun o işi ama ben kursa gidiyorum kursta öğrendiğim hiçbir şeyi öğretmiyorum para veriyorum ona mecbur değilim sadece işyerinin işini gösteriyorum
Engelledim haksız mıydım?