Bu konuda büyük konuşmak istemem ama yaş farkı çok fazla olmamalı bence. Son erkek arkadaşım benden büyüktü ama çok iyi anlaşıyorduk. En fazla 10 yaş fark olur diyorum. Çok fazla olunca uyum zor oluyor.
Benim için bir ilişkide yaş farkı en fazla 7 olmalı tabi ki çiftlerin yaşlarını gösterip, göstermemesi de etken olabilir. Muhim olan kafa yaşlarının uyuşmasıdır.
Bana sorarsan aşkın yaşı olmaz derim ama kişisel açıdan 8-10 yaş fark benim için maksimum sınır olur. Çok küçük ya da çok büyük farklarda, hayat tarzları ve öncelikler çok farklılaşabiliyor. Ama tabii ki her şey sevgi ve uyumla ilgili! Kalbinin sesi ne diyorsa o 😉✨.
Kişiye göre değişir. ben olgun kadın sevdiğim için yaşça benden büyük olması lazım. mesela 30-40 yaş arası kadınlarla daha iyi anlaşıyorum hayatımda ki kadın da bu yaş aralığında olmasını isterdim. 10-15 yaş büyük normaldir benim için. ama başkası için daha farklı yaş olabilir tabi ki de bu yüzden de kişiye özeldir. kim nasıl mutlu oluyorsa.
Yaş farkı bence kişiden kişiye değişir ama ruhsal uyum, yaşam hedefleri ve iletişim dili örtüşmüyorsa 2 yaş bile fazla gelebilir; tam tersi, bunlar uyumluysa 10 yıl fark bile sorun olmayabilir. Ama genel olarak çiftlerin aynı hayat evresinde olması, uzun vadede daha sağlıklı bir ilişki için önemli gibi geliyor bana.
18- 25 yaş aralığı kişiler için 3 yaş diyorum, çünkü bu yaşta beyin gelişimini henüz tamamlamamış oluyor ve büyük kişi ile arada maddi manevi güç farkı olacağı için manipüle edilme olasılıkları oluyor 25 yaş üstüne gelince kişi olgun bir zihinsel gelişmişliği sahip , her şey olabilir , ona kalmış
@Alev233 Kendinden 10 yaş büyük adamla evlenirsen 40 yaşına geldiğinde o 50 yaşında olacak. Ama 5 yaş küçüğünle evlenirsen o 35 olacak. O yaşta hangisinin performansı seni daha iyi doyurur