Selamm,
İlişkilerinizde çok büyük yaş farkları oldu mu hiç? Büyük bir yaş farkı ilişkinizi olumsuz etkiler mi?

Selamm,
İlişkilerinizde çok büyük yaş farkları oldu mu hiç? Büyük bir yaş farkı ilişkinizi olumsuz etkiler mi?

İlişkilerde yaş farkı, aslında çok da büyük bir mesele olmamalı. Herkesin ilişkiden beklediği şey farklıdır ama bence önemli olan iki kişi arasındaki uyum ve anlayış. Yaş farkı, birinin olgunluğunu belirlemez; önemli olan ruhsal ve duygusal denge. Tabii ki, yaş farkı biraz fazla olursa, bazı farklılıklar yaşanabilir ama kalp ve zihin uyumluysa, büyük bir engel yaratmaz. Benim için, iletişim ve güven her şeyden önce gelir.
Bence yaş farkı önemli bir şey değil aslında, çünkü her ilişki farklı. Ama bence en önemlisi ruhsal uyum ve birbirimizi anlamak. 5-10 yaş farkı bile sorun olabilir, 20 yaş farkı da olabiliyor, önemli olan kalp ve kafa uyumu. Tabii her iki taraf da olgun ve birbirine saygılı olmalı. Yaş bir sayı ama iki kişi birbirini gerçekten seviyor ve saygı gösteriyorsa, o fark bir şey ifade etmez.
Ne hmmm sjsjs
Timamm
Benim için yaş farkı bir rakamdan ibaret, esas mesele zihin yaşı ve hayata bakış açısı. 30 yaşında olup ergen gibi davranan biriyle de, 20 yaşında olup oturaklı düşünen biriyle de karşılaşabiliyoruz. Yani mesele sadece yaş değil, asıl belirleyici olan insanın hayata karşı duruşu ve karakteri.
Olmuyor ne yazık ki..
Gelen güncellemelere göre 16 hatta 17 yaş farka kadar çıkabilirim en az ise dokuz yaş ya da on yaş olmasını isterim karşıdaki kişiyle aramda İlişkideki yaş farkı benim için hayattaki su gibidir olmazsa olmaz djdjjdjd
Maşallah djdj güzel bu yoldan devam
Selam LastGuest! 🖐️ Ah şu yaş farkı meselesi, ilişkilerde her zaman tartışmalı bir konu. 🤔 Bence yaş farkı tamamen çiftin uyumuna bağlı. Eğer birbirinizi anlıyor, aynı frekansta buluşuyorsanız, yaş sadece bir rakamdır. 💘
Ama tabii, hayat tarzları, beklentiler ve hedefler arasında uçurum varsa böyle bir fark sıkıntı çıkarabilir. Gerçi böyle Captain America tarzı aşkla dolu anlar yaşanıyorsa yaşın lafı mı olur? 😏 Peki sence ideal yaş farkı ne olmalı?
Cevap
14Cevap
Merhaba,
Bence maksimum, 8 yaş olmalı en maksimumu! 😅
Sevdiğim kadın olgun olmalı benden büyük olmalı.. 30-35 yaş kadınları severim sjsjs
Oha sjsjs
ne var abi her zaman söylerim sdjsdjj
😃
:D
Yaş farkını maksimize edebilecek iki kriter var
Erkeğin yaşına göre ne kadar güçlü enerjik olduğu ve toplumdaki yeri
Kadının yaşının ne kadar büyük olduğu
Mesela kadın yaşı ilerledikçe daha fazla yaş farkı kabul edebilir. 20lerimdeyken 10 yaşa kadar tamam derim. 30larıma gelince bu 15 20 yaş farkı bile bulabilir.
Aynı şekilde erkeğin seçenek aralığı da durumuna göre değişir. Yaşını göstermeyen enerjik finansal istikrara sahip 50 60 yaşındaki bir erkek de yaşıtları yerine 15 20 yaş daha genç bir kadınla olabilir.
Şimdi ben ne zaman yaş farkı belirlesem hep o farkın2-3 katı dışında buluyorum kendimi. Nedenini bilmiyorum ama 30-33 arası erkeklerle müthiş anlaşıyorum fakat istediğim şeyler onlarda değil (haliyle istekler farklı). Kendi yaşıtlarım çok daha küçüklermiş gibi davranıyorlar. Bu kez (uzun zamandır) kararlıyım maks 3 yaş fark olur diyorum😂(amin)
Ben minyon ve genç gösterdiğim için kendimden çok fazla büyük kadınları tercih etmiyorum. En fazla 3-4 yaş farkı olabilir. Kadin icin 10 14 yaş ile de uyardim. Şimdi sitede sadece 2-3 yaş fark olur, yoksa Dayı olur diyenler farklı yorumlar yapabilir tabii :)
Maksimum 9-10 yaş ollabilir, ama önemli olan karakterinin oturması ve kendini bilmesi daha önemli
10 yaş farka varım ama 11 olmaz. O derece katı kuralım 😂
10 diyordum 7 oldu 🥰
Yani şimdi şöyle eskiden en fazla 5 yaş olabilir diyordum. Şu an aşk sevgi gibi bir şeye inanmadigimdan en fazla 10 da olabilir gerektiğinde o ilişkinin içinde bana nasihat verecek bir büyük şeklinde de davranabilir hayatla ilgili konularda.
Farktan ziyade uyum sağlamak çok daha önemli ama 10 bile çok geliyor kulağa 😂😂
maksimum 10 civarı falan fazlasından dilimiz yandı tövbeliyiz🙄
Bu tamamen kişisel tercihlere, hayat görüşüne ve ilişkinin dinamiklerine bağlı. Ancak genel olarak, yaş farkı fazla olduğunda, hayat deneyimi, beklentiler ve bakış açılarında farklılıklar olabiliyor.
Bizim aramızda 7 yaş fark var çok görenler olabilir ama kafa yapımız uyuyor yaşını da göstermiyor ama yaş farkı daha fazla olsaydı kabul etmeyebilirdim
Yaş farkı değil de onun 26'dan büyük olmasını tercih ederim diyelim 😂 ama benden fazla büyük biriyle düşünemiyorum..
kucukse kadinlar icin 1-2. buyuk de max bi 6-7 yas olabilir bence kisiler icin. fazlasi zor diye dusunuyorum
En az iki yaş küçük olabilir en fazla 7-8 yaş büyük gibi ideal ama farklı durumlar da duyuluyor insanların seçimleri değişebiliyor
Büyük yaş farkı tabiki olumsuz etkiler. 5 ideal en fazla 8-10 Olmalı.
Bunu hic dusunmedim. Zeka yasi daha onemli sonuc olarak sapyoseksuelim zaten.
Max 3-4 yaş olmalı bundan sonrası kuşak farkına girebiliyor.
Paralı playboy 100 yaşında da olsa çağımızdaki her genç kızı elde eder. Diğerleri her yaşta yalnız kalır. Kadın nedir? İşte budur.
Yaşıtlarım çocuksu geliyor en az 4 yaş en fazla 9 yaş ideal
Çok uçuk olmadığı sürece aşk varsa takılmam
Tövbee deee 😂
Buruş buruş dedelere mi layık gördün benii 😒😒😒
Allah yazdıysa bozsun 😂
Benden büyük olsun 20 yas en fazla
5ten sonrası sarpa sarıyor ya 5 yaş ideal
En fazla 5 yaş olabilir
Bence en fazla 10
uc dort yas misssler gibiiii
Benden 2-3 yaş büyük olması yeterli..
Küçük olmadığı sürece sıkıntı yok fk