Kısmet kapatmaya yönelik büyüye maruz kaldığımı düşünüyorum ne yapmalıyım?

#Aşkveİlişkileri#

İnstagram'da binlerce takipçisi olan hatta binlerce kişiyi takip eden kız bile takip isteğimi reddediyor engeli basıyor bu asla normal bir durum olamaz binlerce kişinin hepsini tanıyor olamaz veya onu takip eden her erkeği beğenip isteğini kabul etmiş olamaz net büyü var bende buna inanıyorum yani tek mantıklı sebebi bu olabilir yoksa deliricem ben kızsızlıktan artık yaşım 24 e geldi nefret ediyorum bunlardan ben artık hiç mi şans verilmeyi hak eden biri değilim hiç mi beni merak eden tanımak isteyen yok ailem zengin öğretmenler 3 evimiz 1 arabamız var daha napıyım. Hiç bir mal varlığı olmayan kirada oturan insanlar bile evlenebiliyor. Kendimde yine öğretmenlikle ilgili bir bölümden daha bu yıl mezun oldum boş biri değilim. Tipimi afedersiniz ama Doğulu'ya benzeten çok oldu acaba beni doğulu zannedip mi reddediyorlar bazen keko tıraşı gibi saçları kazıtıp kaşıma çizik attığım oluyor ama her zaman değil kırk yılda bir yani. hani diyorum batıda yaşıyorum Doğulular pek sevilmiyorya beni doğulu mu sanıyorlar bunu da düşündüm çünkü eskiden birkaç kez benzeten oldu beni Doğulu'ya. Ama kürt değilim.

Güncellemeler
11 ay
Doğulular lütfen yanlış anlamayın benlik bir sorun yok ama sizi batıda sevmeyen çok var o yüzden diyorum bende batıda yaşıyorum acaba Kürt mü zannediliyorum o yüzden mi ilişkim olmuyor bunu da sadece bir ihtimal olarak düşündüm iyi geceler
Güncellemeler
11 ay
Giyimim saç tarzım serseri tarz genelde bunun da etkisi olabilir doğulu zannedilmemde. Onlar seviyor serseri olmayı çünkü
Kısmet kapatmaya yönelik büyüye maruz kaldığımı düşünüyorum ne yapmalıyım?