Hem feminen olmalıyım hem başarılı Hem kendim hem de topluma gore biridi
hepsi karışıyor ne olmam gerektiğini dusurken buluyorum sürekli kendimi
Hem feminen olmalıyım hem başarılı Hem kendim hem de topluma gore biridi
hepsi karışıyor ne olmam gerektiğini dusurken buluyorum sürekli kendimi
Gerçek benliğimizi ulaşmamız aslında doğuştan itibaren çevresel etkileşimlerle şekilleniyor kimsenin tam olarak kendine ait bir düşüncesi tam olarak yoktur sen sadece tecrübelerinin harmanısın işte bu yüzden aslında gerçek benliğin tam da bu çevresel etkiler ışığında beyninin sana verdiği mantıksal bir duruş vardır işte bu sensin mantığına yatan her şey sensin yatmayanlarda senin nefsin
Cevap
3Cevap
Sen ne seviyorsan neye ait hissediyorsan osundur
Bunlara boş hayal diyorum ben yani hayallerimde belli birsey var onların bir gün gerçek olmasını diliyorum bu sayılır mı şimdi saçma değil mi bu
Yurtdışında veya Antalyada yaşamayı istiyorum Olmazsa İstanbul veya İzmir de olabilir sevgilimle arkadaşlarımla güzel ilişkilerim var sevgilimle bir evde kalıyoruz isim de iyi maddi gelirim de var hobilerim ve kendime zaman ayirabiliyorum birilerine birseyler katabiliyorum kendimi de aynı zamanda geliştiriyorum eğlencem de yerinde böyle bir hayalim var benim
Sevgilim yok hiç olmadı ama olcak
Hm şimdi anladm olayı hayali bunlar ponçik hayaller bende yurtdışına merak etmişimdir antalyaya beğeniyorum bir kere gitmiştim antalyaya gidersen oranın portakalnı yemeye tavsiye ederim cok meşhur antalyanın Denizi'ne kesinlikle girmelisin orası çok güzel ama cok çingeneler var İzmir'e gelirsen bunu unutma sakın orada domatese domat simite gevrek diyorlar çekirdeğe çiğdem tuhaf kürtür var İstanbul da doga gezi alan sahiller cok meşhur hobiler de ise kursları aktivite dernek vs vs katılırsn cok eğlenceli oluyor ama aşk konusu tuhaf insan aşık olunca tutuluyor herşeyini kaybediyor bazıları hüsran seni sevene aşık olursan tabikide masalın olur arkadas çevresi cogunlucu bozuk oluyor seni kullanmaya kendileri gibi pislik yapmaya çalışabilir insanlat iğrenç varlık eğlence olarak aktiviteler geziler yapıp kesfetmeylr eğlenirsen gelişme ise kendine göre ilgi alanlar bulursun ve kitap okursun
Istanbulu gezmedim sadece antalyaya da mayista denize girdim buz gibi harikaydi
Arkadaşlar daha iyi sevgili kötü sqniyorum ben aslında tam tersi olabilir
Ahhaha ama güzel oluyor alisiyorsun
Korkma o korkydan öyle oluyor
Hmm bilemedim bunu bende yok
Ayy hahsh teşekkür ederim sen de narinmissin
💖💖💗
Kararlı ve azimli olmaya çalış. Kendini yetiştir.
Ama hangi konuda ne olmaya caliscam bilmiyorum
şu an spora başladım ve sağlıklı beslenmeye bilgisayar mühendisliği okuyorum ama bu konuda kendimi geliştirmek isteğim pek yok canım istemiyor ama ne istediğimi bilmiyorum
Olur tabi teşekkür
Zamanla oturuyor kişilik dert etme hiç kendine
Yaşın kaç?
20
Feminizmi okudun mu hiç?
Kitap olarak hayir
Biraz okumak ister misin?
Ne demek istiyorsun
Yani feminizm hakkında
Biraz bilgi sahibiyim bence yeterli😅
Ne kadar çok 😂
Çok degil
Feminism yani kadınların eski duzenden çıkıp erkekler kadar onların da esit haklara sahip olması demek kisaca
Uuuuu dünya yerinden oynar dünya yerinden oynar tüm kadınlar birlik olsa 😂😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?