Aşırı guzellik takintisi icin ne yapabilirim?

• Benim ortaokuldan beri aşırı abartı derecede guzellik takintim var hatta güzellik takıntım yüzünden artık derslere odaklanamaz hale geldim, hep acaba ders dinlerken nasil gozukuyorum acaba insanlar bana bakinca beni nasil goruyo diye düşünüyorum ve her zaman para kazanip yuzume ne kadar estetik yaptirsam diye dusunup duruyorum. Daha önce iki tane erkekte benim instagramimi istemisti ama ben kendimi asla guzel bulamadığım icin benimle dalga gecmek icin falan instgramimi istediklerini dusunmustum, bu yuzden vermemistim. Ortaokuldayken beni zorbalamislardi ve hala daha bunun travması üzerimde, üstelik yüzümü terse çeviren bi filtre denedikten ve yüzümün asimetrik oldugunu fark ettikten sonra zaten hersey cok dahada beter hale geldi. Ne zaman aynadan kendime baksam hep kusurlarımı görüyorum, ama başka arkadaşlarıma baktığımda onların yüzünde kusur bulamiyorum, hepsinin yuzu puruzsuz, ince ve simetrik gozukuyo. O kadar kilolu olmasam bile surekli kusarak veya kendimi ac birakarak kilo vermeye calisiyorum ama gunun sonunda dayanamayip yine yiyorum. Bazen yuzumdeki kusurlari gorunce yuzumu yolasım geliyo aynadan kendime makyajsiz bakamiyorum. Arkadaşlarimada surekli yuzum hakkinda soru sordugum icin artik benden nerdeyse bikmaya başladilar. Cok kez terapist veya psikoloğa gitmeyi düşündüm ama nedense sanki bu guzellik takintimi anlatırsam bu derdimi saçma bulurlarmis gibi hissediyorum ve gitmeye utanıyorum. Kendimi daha iyi hissetmek için ne yapabilirim?
Aşırı guzellik takintisi icin ne yapabilirim?