Yaşlar ikimizinde aynı 30 görücü usulü tanıştık? 3 aydır görüşüyoruz. İkimizinde güzel bir mesleği var dış görünüş olarak birbirimizi beğendik ama geçen 1hafta görüşemedik yüz yüze bende sormak istedim özledin mi diye bana insanları çok kolay özlemediğini söyledi bende bozuldum haliyle sonra toparlamaya çalıştı görmek istemek özlemekse evet özledim diye bu zamana kadar şüphe yoktu ama artık duygularından emin değilim ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Nolur yargılamadan cevap verin bı akşam eşimle bir mekana gittik ve ben onun küçük ama bana göre sinir bozucu yalanlarını yakalamaktan bunları yakaladigim halde inkar etmesinden yorulmuştum ztn evlendikten sonra işte sürekli imalarda bulunuyordu nereye bakıyorsun WhatsAppa girince ne işin vardı sinir anında sen kendini işte boş ver edersin diyen birisi ama öfke anında insan herşeyi diyebiliyo o yüzden çok aliniyodum çünkü gerçekten ona bakire olarak gittim bana dokunan ilk kişide oydu yapmicagim birşeyi yaptım her neyse o gece bana doğruyu söylemeyi tercih etti sorduğum soruya iş yerinde önceden görüştüğü y@tıp kalktığı kiz vardı eşimin o işte çalışmasından hep rahatsız oluyordum bende onunla aynı yere girdim biz evlendigimizde kız ile bir sohbet olmuş sohbet te şu kız ona hayırlı olsun evlenmişsin demiş eşimde teşekkür ederim sağol demiş ben bunu iş yerindeki kadınlardan öğrendim sorduğumda inkar etmişti ben işten çıktığım zaman da doğruyu söyledi evet konuştum diye aslında bunları sorun edecek biri değilim yaptığı yanlış eşimin ama bana kafanı önüne eğ yürü gibi ortamlarda bulunup bana iş yerinde erkeklerle oturma kendisi kızlı Erkekli guruplarda otururken sorun yoktu ama başka bir şey konuşmadık dedi bende canım yerine koyulmuş gibi ofkelendim sinirlendim ve yanından çekip gittim gece yarısı sonra ona olan sinirimden beni eskiden seven birisi vardı bekarken engellenenlerden onu aradım amacım gerçekten kötü değildi sonra ben arayınca zaten çocuk geldi arabada elimi tuttu ve sarıldı ben elimi tutunca çektim bekarken beni seviyordu ama b€l altısı olmayan birisiydi güvenerek aradım o kafa ile sonra araba ileve gittik masada oturcaktim ben karisisina yanima gel dedi gittim oturdum yanağını uzatti @pmemi istedi o anki kafa ile öptüm yanagindan @ptüğüm o sırada kafasını çevirdi ben kafasını çevirince direk kafamı çevirdim amacı @pmeye calismakti sonra hayır dedim ısrar etti ben seni çok sevdim diye saçmalamaya başladı ve çıkıp gittim ayrılmak istemiyorum eşimden çok pişmanım ben böyle biri değilim lütfen akıl verin söylemek istiyorum ama iyi olmaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ay29 yaşındayım istesem görücü usulü evlilik yaparım lisans mezunuyum derece ile mezun oldum bir çok kurumsal işte de çalıştım ayaklarımın üstünde durabiliyorum istesem görücü usulü evlilik yapabilirim hiç sıkıntı değil hiç sorun değil ailemden bunu talep etmem yeterli olur hemen bana kız bakarlar ve görücü usulü evlilik şeklinde evlenirim fakat yaşadığımız dünyada artık görücü usulü evlilik diye bir kavram kalmadı bunu kendimizin bulması gerekiyor ailelerin değil işin içerisine aileler sonradan dahil olması gerekiyor yani ben görücü usulüne karşı olduğum için Tabii o konuda bir şey diyemem ama sana şu kadar söyliyim şu kadar açıklayayım karşındaki kişiden yana eğer şüphen varsa ki zaten üç aydan bahsediyorsun benim üç yıl sevgili olduğum bir ilişkim oldu başka bir ilişkim de de bir yıl ilişkim olduğu bir insan oldu şimdi sen üç aydan bahsediyorsun üç ay aşırı derecede çok çok çok kısa bir zaman yani çok kısa bir insandan emin olabilmek için çok kısa bir zaman bu şekilde tanıman lazım senin karşıdaki kişiyi zaten bu tanıma süresi aşaması senin karşıdaki insanla sık sık görüşmen onu tanıman lazım bu şekilde kafana oturmayan uymayan şeyler olursa da ve bu biriktiğinde de iletişimi kesmen lazım Çünkü yıpratır şu anda neyse gelecekte daha fazlası olur insanlar yani hiçbir zaman bir şeyler geriye gitmez birini tanırsın ondan hoşlanırsın daha çok hoşlanıp seversin bir insanın kötü bir huyu vardır o huy da daha çok tanıdıkça artar çünkü insanlar genelde tanıdıgı insanlara karşı maskeleri ile ve törpüler ile ortaya çıkarlar zaman içerisinde törpüledikleri şeyler artar yoğunlaşır o yüzden hani bugün bu şekilde yapan insanın yarın daha fazla yapabileceğini düşünmen lazım ve senin bazı konuları tolere Edip edemeyeceğile ilgili de bir durum şimdi benim öyle bir arkadaşım vardı ki hani normal arkadaşımdı mesela çocuk hiçbir şekilde hal hatır sormazdı nasılsın iyi misin kelimesi yok adet değil huyu değil öğretylmemiş çok uzun süre benim dostluğumu oldu arkadaşlığım oldu ben hep ona sorardım nasılsın nasıl gidiyor iyi misin falan normal muhabbet sohbet falan da ederdi yani sohbeti muhabbeti de iyiydi sağlam da bir arkadaştı benim için güzel zamanlar geçirdik güzel şeyler yaptık ama hiçbir zaman hal hatır sormazdı nasılsın iyi misin nasıl gidiyor diye sormazdı mesela hatta ben birkaç kere sorardım ona ya niye böyle hiç sormadın sen falan sen niye hiç sormuyorsun falan diye sormazdı yani huyu değildi demek ki öğretilmiş bu şekilde büyümemiş insanları da bazen yadırgamamak lazım yani bazı şeyler bulunduğu ortamda öğretilmişse ya da genel olarak konuşuyorum yani bulunduğu ailede çevrede öğretilmişse görmemişse ya da hayatın belli bir noktasında onu alması gerekiyor alması gereken dersi almamışsa belli bir yaştan süreden sonra insanlar bir şeyleri öğrenemez yapamazlar yani bu mümkün değil o yüzden ya kabul edersin olduğu gibi ya da kabul edemiyorsan yolunu ayırırsın ama hani üç aylık bir beraberlik ki görücü usulüden bahsediyorum bunun için hiç kafaya takıp kendini yorup üzme zaten gereksiz bir durum bunu hiç kafaya takıp üzme zaten sen şu an tanıma aşamasında olduğun için bu şekilde düşüncelerin olması normaldir bir hafta seni görmemiş bir insanın da seni özlemesi beklenir yani beklenen budur aslında ama diyorum ya karşıdaki insan belki birazcık duygularını nasıl ifade etmesi gerektiğini bilmeyen kadınlarla nasıl konuşulması gerektiğini bilmeyen tecrübe bilgi sahibi bir insan değilse yani bu konuda cahil ise eğer böyle cahilce konuşmalar tepkiler veriyor olabilir çünkü sen orada hani duygusal açıdan yaklaşmışsın karşıdaki kişi tamamen salt ve saf şekilde mantıkla cevap vermiş sana bundan kaynaklı olarak bu olmuş bir de sen duygusal bir insansan tabii ki muhtemelen sen duygusal bir insan olduğun için zaten böyle bir durumu içerlemişsin fakat karşındaki insan duygusal bir insan değil anladığım kadarıyla yani vermiş olduğu cevap duygularıyla iç içe olan bir cevap değil karşındaki insan duygusal bir insan değilse böyle düşünüyor olabilir tabi Senin bunların hepsini baz alman lazım düşünmen lazım ona göre hareket etmen lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBen görücü usulü evlendim ve ayrıldım ne kadar sürdüğünü boş ver
Sana kral bi tavsiye ister severek isterse görücü usulü evleneceğin insanı a-dan z-ye tanımadan asla ve asla EVLENME
Buraya kadarını anladıysanız sıkıntı yok
Ben yıllar geçmesine rağmen eşimi hiç tanıyamamışım
Bakın sizi tanımam etmem ama iyiliginizi isterim
Çünki siz mutlu olursanız bu beni mutlu eder
Ama siz mutlu olmazsanız insani olarak üzülürüm
Ailenize şunu söyleyin onu tanımak istiyorum kafama yatarsa tamam derim
Çünki o insanla bir ömür geçirecek olan sizsiniz
Ha aileniz ali kıran baş kesense bu adamı illa alıcaksın diyorsada ailenizden onu tanımak için yeterli (bu süre size kalmış belki 2 ay belki bi sene?) süre isteyin
Onu her ortamda her şekilde zorlayın
En dengesiz taraflarınızı ona gösterin
Olmadık huylarınızı bile sanki varmış gibi gösterin
Diyin ki ben buyum
Tavrını duruşunu görmeye çalışın
Evlilik bi insanın hayatındaki en büyük dönüm noktasıdır
Bunu iyi değerlendirin
Unutmayın yürümeyen bi evlilik sonrası 'DUL" etiketini yiyeceksiniz
Erkeğe hiçbişi olmaz
Ama kadın dula çıkar ve mahallenin çapkınları sizi hep yoklar
Umarım faydam olmuştur
51 Yorumla
Cevap sahibi11 ayElinizde imkan varsa bitirin
Sizi özleyip özlemediğini bile bilmeyen bi adamla evlenmek üzeresiniz
İmza atıldımı kafanızı vuracak duvar ararsınız
Şükür duvar bulmakta zorlanmicaksınız 🤷
Doğru bir deney bir kişi birini bir hafta boyunca merak etmiyorsa bırak bir haftayı gün bitince akşam eve girdiğinde ne yapıyor acaba demiyor ise bu iletişimi devam ettirmenin ya da kendi içinde büyüteçle incelemenin bir anlamı yok bir büyüğüm bana şey demişti bir adamın sana aşık olduğuna nasıl kanaat edersin biliyor musun akşam seni eve bırakırken hüzün çöküyor ise ben seni benim olmadığım bir yere götürmek istemiyorum artık demiyorsa yüzü sözü tavrı o adamı bırak demişti ❤️ evet çok haklı doğru insan sana zaten o netlikle hissettirir…
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Ah canım ya, böyle şeyler insanı bir düşünce girdabına sokar, anlıyorum seni. Karşındaki belki duygularını ifade etmekte zorlanıyordur ya da özlemek kavramını farklı yorumluyor olabilir. Bence bu durumu açık bir şekilde hissettiğin gibi konuş. Ona bunun seni nasıl etkilediğini anlatman önemli. Ciddi bir yola girdiniz ya, iletişim en güçlü silahın olsun! Unutma, tanıma sürecindesiniz, her şey biraz da sabır gerektirir. Bir adım at ve rahatça konuş bakalım, işler yoluna girebilir. Sakin ve pozitif kal! ❤️✨
02 Yorumla
Soran11 ayAma sürekli özledin mi diye sormak istemiyorum sanki sadece ben özlüyormuşum gibi oluyor bunu daha açık nasıl söyleyebilirim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen11 ayAnlıyorum seni, sanki hep sen çabalıyormuşsun gibi hissetmek yorucu olabiliyor 🫠 Ama belki ona sadece şöyle diyebilirsin: "Ben seni özlediğimde hissetmekten ve paylaşmaktan çekinmiyorum. Senin de böyle hislerini açıkça paylaştığını duymak beni çok mutlu eder." Hem böylece pasif-agresif bir durum yaratmazsın, hem de pozitif bir yaklaşım sergilersin. Zaten tanıma aşamasındasınız ya, biraz şeffaflık fark yaratır! 🌟🧡
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
72Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kendi haline bırak biraz geri cek kendini bakalım bekle
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayGörücü usulüyle tanışmışsınız 3 aydır görüşüyorsunuz çok uzun bir süre değil bence ve bir hafta yüz yüze görüşmemişsiniz bir hafta içinde özleyip özlemediğini merak edip sormuşsunuz bir hafta kısa bir süre özlemek için bence İnsan sevgi oluşursa severse özler Sevgi sevmek kolay olmuyor oluşmuyor sevmek için zaman gerek normal ilişkilerde bile önce aşk oluşur aşık olur insan sonra zamanla Sevgi oluşur sever kaldı ki siz görücü usulü ile tanışmışsınız 3 ay içinde size karşı bir sevgi oluşmamış olabilir veya yeni başlamış olabilir sevgisi yanlış bir kelime kullanmış diye hemen yargılamak niye hemen ayrılmak niye birçok kişi hemen ayrıl demiş oysa biraz zaman verirseniz belki de size karşı sevgisi oluşacak Belki de sizi çok sevecek birbirinizi çok seveceksiniz Çok iyi anlaşacaksınız çok mutlu olacaksınız
Hem sizi evli olan arkadaşlarıyla tanıştırmak istiyor Bu da bence olumlu bir gelişme size karşı sevgi anlamında belki bir şeyler hissediyor ve sizinle geleceğe yönelik planlar yapıyor bence seninle ilgili geleceğe yönelik planları olmasa evli arkadaşlarıyla seni tanıştırmaz diye düşünüyorum Bence bu buluşmaya gitmelisiniz arkadaşlarına senden bahsetmiş buluşma ayarlamış tanışmak için eğer gitmezseniz çok zor durumda kalacak ve onun için çok kötü olacak eğer sen ona karşı bir şeyler hissediyorsan aşk ve sevgi anlamında onunla geleceğine yönelik planlar yapıyorsanız evlilik düşünüyorsanız bu buluşmaya gitmelisiniz
Bazı insanlar duygularını sevgisini hemen belli edemez Bu bazı insanlarda zaman alır seninle buluşmak görüşmek istiyorsa ki istiyor Bu aslında az da olsa özlemenin göstergesidir insan özlemediği kişiyle buluşmak istemez
Görücü usulü ile tanışmışsınız ve 3 ay gibi kısa bir süre olmuş tanışalı ona biraz zaman ver ve zamana bırak malısın bence biraz akışına bırak bence zamanla her şey ortaya çıkar zaten onunla güzel bir geleceğiniz olur inşallah mutlu olmanızı diliyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayBunu erkek yapsa çocuk dersiniz.
Kadın yapınca normal mi sizce.
Adam açık açık söylemiş.
Her söylenenin altından olumsuzluk çıkartmaya doğru yönelim taşıyorsanız kendinizi mutsuz edersiniz.
Adam belki size alışma güvenme dönemini yaşıyor.
Birazda bu tarafından bakınız lütfen.
Kadın alıştı diye adamında aynı seviyede , hazırda bekliyor olmaması sizce normal değil mi?
Bence daha bir birinizi tanıyacak kadar buluşup görüşmemişsiniz , her şeyin erken olduğunu söyleyebilirim.
Çünkü bu söylenen cümle öyle büyütülecek bir söz değil.22 Yorumla
Soran11 ayHaklısınız teşekkür ederim
- 11 ay
Haklı olduğumu biliyorum.
Doğru olduğunu kabul edip ona göre hareket etmeli bunu da bana söylememelisiniz.
Çünkü yapan olmalısınız.
Gizli Üye(25-29)11 ayÖncelikle ilişkiniz çok tatlı. Umarım Allah tamamına erdirir. Ama şimdi duruma bakalım , sen "beni özledin mi "diye sormuşsun, sence konuştuğun kişi "evet , özledim "deseydi , inandırıcı gelir miydi? Eğer seni sık sık arıyorsa, sana sürpriz yapıyorsa ya da en azından senden ilgilendigini belli edecek şeyler yapiyorsa, o kişi seni seviyordur, ve dolayisiyla seven kişi aynı zamanda özler. Biz erkekler duygularimizi pek dile getiremeyebiliriz, biraz çekiniriz, duygularımızı hissettirmeye odaklaniriz. Mesela ben de esime çiçek alırım, maddi durumum elverdikce "hadi bugün dışarıda yemek yiyelim,"diye sürpriz yaparım, beraber sinemaya gideriz, elini tutarım, sarilirim, ama sevgimi pek dile getiremiyorum, eşim de doğal olarak bana kızıyor, "hiç sevgini dile getirmiyorsun "diyor. Yani uzun lafın kısası konuştuğunuz kişinin söylediklerinden çok, yaptıklarına odaklanın. Şimdiden mutluluklar...
33 Yorumla- 11 ay
Kesinlikle heleki bir olunca hiç bişey bekleme
Cevap sahibi11 ay@EVLIBIRKADIN004 "hicbisey bekleme"kismini anlayamadım, biraz açar mısınız?
- 11 ay
Soruyu soran bayana dedim ama dedıgın her cümle doğru
11 ayGöreceğiz sonra evliliklerde aşkın ortaya çıkması Bir Hayli Zaman alabilir ama görüşten fikirler zevkler veya Geleceğe dair kurmuş olunan planlar uyuştuğu takdirde çok hızlı bir şekilde de ortaya çıkabilir bu Sizin birbirinize alakalı uyumunuzla ilgili bir durum...
Bu arada bir ömür boyu mutluluklar dilerim🙏11 Yorumla
Soran11 ayAllah razı olsun 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
11 ayBelli yaşa gelmiş erkek daha sağlam adımlar atar. Tanışmanızın üzerinden pek vakit geçmemiş.
Belli ki bişeyleri tartma aşamasında. Anlayışlı olmayı, küçücük cümlelerden kırılmamayı öğrenmek lazım.
Biliyorum, duymak istiyorsun ama erkekler bizim gibi değiller. Anlamaları biraz zaman alıyor.12 Yorumla
Soran11 ayDoğru diyorsun çiçeğim biraz daha sabır eğer sevgisi varsa diyecektir elbet
- 11 ay
Elbette. Sadece sabır etmen lazım.
Umarım Allah mutluluğunuzu nasip eder. :)
Bu arada görücü usulü ilişkiler daha saygılı ve ölçülüdür. Tamamen Aşkla başlamadığı için daha sağlıklı ilerler. Aklında olsun 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayÖnce bu yapılan hareketin sana şahsi olup olmadığını araştır eğer sana karşı Yani şahsi işlenmiş bir şeyse Evet bu artık düşündürücü bir hareket ama ben kendimden örnek vereyim bak şu an Antalya'dayım Tatildeyim ve tek başıma geldim Ailem arayıp duruyor arkadaşlarım arayıp duruyor iş yerindeki Ne o işte hiç aramıyorsun sormuyorsun diye Aynen ben de o çocuğun verdiği cevabı verdim ben öyle dedim Kolay kolay kimseyi özlemem Çünkü hattan zorluklarını tek başına germeyi öğreneceksin bu hayatta ben her zaman için bu mantıklıyım Ama bu karşı tarafa değer vermediğim anlamına gelmez Ben Tabi bunu kendim için söylüyorum ama seninki nasıl düşünüyor ona şey diyemem
13 Yorumla- 11 ay
özlemiceksen evlenmee
- 11 ay
@pembişatlıkarınca Bak benim Yukarıdaki anlatmak istediğim konu farklı lütfen yazdığımı İyi oku özlemiyorum demiyorum orada değindiğim konu farklı
11 aybir insan seviyorsa özlemeden duramaz, görücü usulü tanışmanız bu üç ayda birbirinize karşı bir şeyler hissedemeyeceğiniz anlamına gelmez, ki söylediğin üzere güzel bir kızsan; her erkek onunla gelecek kurma ihtimali olan güzel bir kızı özler, bence mantıken seninle birlikte ve pek bir şey hissedememiş, bunu da ukala tavrıyla belli etmiş, şimdi kendi adıma konuşuyorum; yani ben olsam bitirirdim ve benim üzerime düşen beni özleyen ve benim yanımda olmak için can atan birisiyle bu yola girerdim, yani yanlış anlama onun seni nazlaması gereken yerde sen onu nazlıyor gibisin, bu şekilde olmaz, ellerini tutmak ve sıcak hissetmek için can atıyor olmalı, bu şekilde değil..
10 YorumlaSevmiyordur görücü usulü her şeyi yapmış etmiş erkeğin seçeneği aşk cesaret isteyene görücü usulü annesinin bulduğu beğendiği evet dediği o yüzden kızlar tercih etmryin sakın huyunu suyunu bilmediğiniz yılar geçirmediğiniz biriyle olmayın aileler istiyor çünkü onlar böyle görmüş adetleri böyle ama artık eski zamanda değiliz her şey gelişti sizinde zihin yapınızın gelişeceğine inanıyorum bazen aşk evliliği yapmış insanlar geçimsiz ama tanımadığın huyunu suyunu bilmediğimiz bir erkekle evlenmekten bin kat iyidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. kendi duygularin bi baskasininkine gore degisiyorsa zaten gerek yok apla.. ayrica duygusal bir baslangic ariyorsan gorucu usulu zaten kafadan buna uygun degil.. evet bazen duygularinin yonlendirmesi iyidir ama her seyi ona birakmak da ne bilim
22 Yorumla
Soran11 ayDoğru söylüyorsunuz
- 11 ay
Özledin mi sorusuna verilen evet yanıtı. Sevi seviyorum manası taşıyabilir. Adamın temkinli olması gayet normal
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
11 ayBelli bi yasa gelmiş kişiyle sohbetlerde farklı oluyor ama 30 yaşına gelmiş bi insanda fazlasıyla gençler gibi mesaj atmalar arayıp sormaları falan pek olmaz. Akşam dan akşama ya da hafta sonu ndan hafta sonun da buluşma ya da görüşme oluyormuş. Malum herkes işinde gücünde ve çevrenizde gördüğünüz ergenler gibi bi arkadaşlık seviyesi zaten beklemeyin. Beraber düzenli sohbet edip bi kahve icebiliyorsaniz ne güzel işte. Suanlik hersey yolunda demektir
50 Yorumla Saygı sevgiyi beraberinde getirir. Görücü usulü evliliklerde birbirini beğenen insanlar yan yana yaşayarak birbirlerine alıştıktan sonra birbirlerini sevmeye başlarlar. Önemli olan şey bu süreçte birbirinize saygı duymanız ve artık beraber yaşayacağınıza alışmanızdır. Kocanızın artıları eksilerinden fazlaysa, sadece sevmeyi deneyin. Emin olun karşınızdaki düzgün bir adamsa size içtenlikle karşılık verecektir
10 Yorumla
11 ayBirbirinizi daha yeni yeni tanımaya başladınız. Biraz sabırlı olman gerekiyor. Sürekli özledin mi diye sorma, ayrıca " görmek istemek özlemek mi" diye tepki vermesi enteresan 😃 insan sevdiğini görmek ister, görmek istediğini sever.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayKendi haline bırak. Sen ilk arayan.. ilk yazan.. merak eden olma. Senin ilk girisiminle iletişim baskamsin. Bütün olk ileriiem kurma hamlelerini ondan bekle.. reelde görüşme teklifini ondan bekle.. bakalım neler olacak.. görelim. gerçekten seviyorsa ve duygusu varsada.. yoksada anlarsın.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayAşkım narsist bir insan olabilir. Ama tanı koymak bana düşmez o yüzden görücü usulüyse iyi iyi görünüşü varsa bana iyi eş çocuklarıma iyi baba olur mu? Diye sorgula. Olursa aşkı sevgiyi arama çünkü sorunlu olmayan erkek nadir. Diğer taraf b* çukuru
10 Yorumla
11 aySevmiyor bence mantığa dayalı olan görücü usulünde duygu olmaz ve ne hissettiğini bilemezsin nasıl birisi olduğunu da anlayamazsın belki başkasını seviyor meburen seninle belki öylesine duygularla geçmişini bilmen zor sosyal medya da tanışan yüz yüze olmadan ne olduğunu bilemezsin diye yargılayanlar var bence aynısı ve fazlası görücü usulünde de var kimse savunmasın
12 Yorumla- 11 ay
Mesela beni ebeveynlerimin evliliği gibi görücü usulü evlenmişler sonuç hüsran olmuş annemin açsından özellikle 3 5 kere ailelerinin izin vermesi ile 1 veya 2 saat konuşup evlenmişler saçmalıktan başka bir şey değil bolca zaman geçirip ortak bir noktada tanışmak lazım o bile garanti değil bir insanı tanımak bilnek kolay değil insan bazen kendini bile tanıyamıyorken
- 11 ay
Sanal ilişki başarıya ulaşırsa mutluluk getirebilir ama görücü usulü ailelerin uygun bulması yüz yüze olmak mutlu olmaya yetemez önemli olan doğru iletişim kısaca zaten bu devirde dürüst insanda yok gibi herkes birbirine karşı dürüst olsa problemde kalmayacak
- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
11 aySevmediğin bi insanla ömür geçmez görücü usulü kadar saçma bir şey yok bi nevi kumar gibi şansına ne gelirse insanın hayatta kendisine yapacağı en kötü şey olabilir kendi bulup sevdiğin insanla evlenmek varken aciz gibi görücü usulü evlilik yapmak bence insanın kendisine yapabileceği en büyük saygısızlıktır görücü usulü bana saçma geliyor
00 Yorumla
11 ayDuygulari belki doğrudur ama bunu gosteremiyordur. Bu konuda haksizlik etmek istemem ama sundan eminim ki tam bir odunla berabersin. Ne olursa olsun soylenmez bu sekilde.
10 Yorumla
11 ayKendi kendine kavgaya tutuşma Hatun şeytana araya sokma hatun ilk gördüğünde kalbinde ısınma varsa aklını işin içerisine karıştırma hatun. Çünkü akıl suyu bulandırır. Sen kalbine bak bozma kalbini
111 Yorumla
Soran11 aySöyledikleri ile kalbim çoktan bulandı..
- 11 ay
Söyledikleri kalbini bulandırmadı söyledikleri aklını bulandırdı hatun akıl ile kalbi karıştırıyorsun
- 11 ay
O nasıl isim😂
- 11 ay
@uzaylıruba nikim mi
- 11 ay
Evet diplomalı eşşek gibi 😂
- 11 ay
@uzaylıruba sen bana laf mı soktun
- 11 ay
Hayır şaka😂
- 11 ay
Alınmadın dimi abi kusuruma bakma gülelim diye dedim :()
- 11 ay
@uzaylıruba yok yaf poncik
İyi niyetli olduğunu düşünüp bir şey demedim
Sıkıntı yok
Sadece sürede değildim
Şimdi geldim - 11 ay
Hoş geldin abi🙃
- 11 ay
@uzaylıruba hoş bulduk minnoş 😆
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Görücü usulünde duygu olusturmak biraz zordur fakat hoşlanma. en azından olur insan görmek ister. Ketum bir adam belli ki tarzı bu ilerde sorun olabilir kadınlar biz ilgiyi seviyoruz soğuk adamla bir ömür zor iyi tanımaya calis, emin ol..
10 YorumlaRahat ol. O nun da rahat davranmasına müsaade et.
Olacaksa Aten oluruna varır her şey
O yaşlarda mantıkla hareket et, duyguları bastırmanı tabsiye ederim 🙏13 Yorumla
Soran11 ayHaklısınız elimden geleni yapacagım🙏
Soran11 ayTeşekkür ederim sizinde inşaallah
11 ayDaha 3 aydır konuşuyorsunuz, bazı insanlarım kendilerine özgü huyları ve davranışları olduğunu kabullenmek gerek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Mıçmış sıvamaya çalışmış becerememiş sıvama kabiliyeti yoksa demek 😄
Şaka bi yana akışına bırak
Hemen yüz verme derim kendine güven 👍🏼
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
11 ayHemen bi anda böyle soğuma, hassas bir yapin mi var
10 Yorumla Terbiyeli düzgün biriyse boş ver takılma küçük şeylere
10 Yorumla
11 ay'insanlar' mı? Çok talihsiz bi cvp olmuş, üstüne fazla düşmüşsen g. tü kalkmıştır, azcık soğuk yap, bu ne daha şimdiden bu tavır, değişmezse de bırak, üzme kendini değmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayHer gün ya da her saat seni istiyorum ya da buluşalım gibi mesaj atsa Bu sefer de görmemişlik oluyor. Abi kusura bakmayın ama ısrarla odun insanlarla birlikte olmak istiyorsanız biz ne yapalım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
11 ayyav emin olmayacak bir şey yok adam yedek de tutuyor sana da açıkca diyemiyor, arada birileri var demek ki yoksa arar sorar tanısmak buluşmak için bahaneler arar
00 Yorumla
11 ayÖncelikle burcu ne bu çok önemli siz kadınlar erkeklerin söylediği sözlere takılıyorsunuz erkekler sözde değil sevdiğini eylemle belli eder mesela korumacı olur mesela onu düşünür mesela oğlak burçları duygusal değildir seviyorum demez özlüyorum demez ama kız üşüdün dese üstünden çıkıp ceketini verir bu da onun en büyük şeyi göstergelerinden bir tanesidir
00 Yorumla
11 ayMutlu olmayacağını yüreğinde hissediyorsan asla o yola devam etme erkekler ne özler ne de doğru düzgün sever gönlünde olmayabilirsin ya da soğuma hissi ya da evlilikten korkma falan olabilir yani
00 Yorumla
11 ayUzak dur çok mutsuz sevgisiz evliliğin geçer. O kişi aynı ben resmen. 100 lerce flortum olmuştur en uzun ilişki 1 ay, o da mesafeli davranmisimdir hepsine. Bir tane oldu o da 7 yıl. Onda da kafa dengi herseyimiz aynı 7/24 teldeydim. Yani demem o ki; ne sen onun için doğru kişisin, ne o senin..
00 Yorumla
11 ayŞimdiki görücü usulü de değişti sanırım. Eski usul olsa evlenmeniz lazımdı 3 aya😂 amaan üstüne düşme kendini bir şey sanıyor sonra erkek milleti ne kadar umursamazsan o kadar baş tacı olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
11 ayBence bu ilgisiz umursamaz davranışları senden hoşlanmadığı için olabilir iyi düşün tart derim çok da zaman kaybetme önüne bak olmuyorsa başka hayırlı kismetlerini değerlendir
00 Yorumla
11 ayO da sanırım benim gibi kendini korumaya almış birisi. Bende öyleyim artık karşı tarada duygularımı açık etmiyorum.
02 Yorumla
Soran11 ayAma doğru insana karşı yanlış yapıyorsunuz
- 11 ay
İşte bilmiyor doğru olup olmadığını. Geçmişte bende doğru bildiklerimden darbe yediğim için hayat beni buna mecbur etti. Senin de görücü usulü tanıştığının da geçmişinde yediği darbeler vardır mutlaka.
Size bol mutluluklar dilerim, kendisini konuşturabilirsin, inanıyorum sana ve unutma hep pozitiv bak hayata..
03 Yorumla- 11 ay
Çoğu sana bu adamdan vazgeç yazıyor, nedeni anlamadım ama eşini al karşına senin ile ciddi bir yola girdik onun için biraz ciddiyetini göstersen sevinirim diyeceksin, kızım biraz olsa sert tarafını göster kendisine, yoksa seni kolay lokma gibi görürler, istemezsin umarım kolay bir lokma olmak.
Soran11 ayTeşekkür ederim yapıcı yorumunuz için
Gizli Üye(30-35)11 ayYaşıt olunca sıkıntı 👍
İlişkilerde erkek büyük olmalı aksi halde işte böyle özledin mi? Şeklinde çok basit bir soruya bile kırıcı cevap veriyor erkekler.
Aslında sorduğun soruyu hiç anlamamış.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ağzından kaçırmış mesleğiniz bar diye mantık evliliği düşünüyor gibi geldi bana
14 Yorumla
Soran11 ayArkadaşlarıyla da hep tanıştırdı sizce buda meslekten dolayı olabilir mi
Soran11 ayO kadar doğru ki belki hatayı burdada yaptım dile getirdim övdüm Kısacası yücelttim biraz kendimi geri çekeceğim
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Ahshshsh resmen özlemedigini ima etmiş. Duygusal olarak sizi tatmin edemeyecek insanlarla ömür çürütmeyin bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayYa belki de 3 gün sonra ilişkiniz biter diye kendini çok kaptırmak istemiyor olabilir. Yani uzun süreli ilişkinizde mutlaka özler :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ay3ayda vuruldum yandım bittim demesi 30 yaşında biri için biraz saçma canım. Mantıklı biriyse yavaş yavaş sevecek özleyecek ne yaşadınız ki görücü usulüyle
02 Yorumla
Soran11 ayAma ailelerin haberi olmadan her hafta görüştük arkadaşlığımızı ilerlettik
Cevap sahibi11 ayYine de öyle dese seni kandiemak olur bence erkekler kadınlar gibi duygusal olmuyor genelde
- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
11 aySizin durum mantık flörtlüğü olmuş sevgili gibi özlem olmaz beklemeyin ilerde sevdalanırsanız veya aşık olursanız belki. Ama çok zor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Bazı kişilerin biraz zamana ihtiyacı var. Bu durum o kişiler için bir inovasyondur 😅 o sana bir kere alıştı mı bir daha kopamaz 🫠
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayben genelde pek özlemediğim, bir şey hissetmediğim insanlara karşı bu cümleyi kullanıyordum. "ben kolay özlemiyorum* diye. oysaki aşık olduğum kişinin yanından ayrılmak istemiyordum. yani duygusu olmayabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Kendi haline bırak ki özlesin gerçek anlamda zaten gerçek ise hemen seni arayacaktır
00 Yorumlagözlem gözlem gözlem
hem damat adayı
hem ailesi
hem yakın çevresi
bol bol bir arada ol ve gözlem gözlem gözlem01 Yorumla
11 ayAdam kartını açık oynuyor. Doğru olan da bu. Kimse kimseyi kandırmasın.
01 Yorumla
Soran11 ayAma görüşmekte istiyor bir tezatlık yokmu
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Acele etme biraz daha Zaman ver sonuçta yeni yeni tanıyorsun hemen özlüyorum dememesi normal
010 Yorumla
Soran11 ay3 ay kısa bir süre değil mi
Soran11 ayMesela bu hafta görüşmek istiyor sizce ne yapmalıyım
Soran11 ayÖyle yapıyım ☺Arkadaşlarıyla tanıştırmak istiyor aslında sence neden tanıştırmak ister
Soran11 ayHayır erkek arkadaşları ve eşleri de olacak yani çift halinde ilkokuldan beri arkadaşlarıymış o yüzden
Soran11 ayTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı. İlk zamanlar olur böyle acemilikler fırsat tani ilişkiye hemen bitirmek olmaz
01 Yorumla
Soran11 ayHaklısınız biraz daha ılımlı oluyum
- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
11 ayGörücü usulünde aşk bu kadar oluyor demek ki
01 Yorumla
Soran11 ayAma sonra karşılıklı begendiğimiz için ailelerin bilgisi olmadan görüşmeye devam ettik
11 ayİlk görüşte aşk değil sizinkisi birazcık tolerans gösterir olsan mı acaba
023 Yorumla
Soran11 ayHayır bu konuda sorun yok ama bunu söylemek zor olmasa gerek değil mi çünkü bişeyler hissettiğinin farkındayım ama özlemedim kolay özlemem diyince insan kırılıyor haliyle
- 11 ay
Amenna kırılabilirsin. Demek ki adapte olması biraz geç olabilir de diyebilirsin. Hiç kimse eşi olsun diye buluştuğu insanı kırmak istemez bence... Evlenseniz de bu böyle olacaktır. Bazen sen bazen o alttan alarak bir ailenin geleceğini güzel temellere oturtacaksınız. Bir kırılma ile bütün iyi gelen durumları yok saymak doğru bir davranış olmaz.
Soran11 ayHaklısınız teşekkür ederim bu konuyu en azından o açana kadar açmayacağım doğrusu bu sanırım
- 11 ay
Rica ederim. Mutluluğunuz daim olsun. Bu durum 3-4 tekrar eder o zaman sorgularsın. Keza edepsizlik eder falan yüküm giydirilebilir şeyler olursa konudaki alınganlığına hak veririm. Çünkü evlenmek isteyenin niyeti, davranış hallerine yansımalıdır.
Soran11 ayAllah razı olsun sizinde mutluluğunuz daim olsun. Nasibimse zaten bu insan bir şekilde olur ama değilse a dediğide b dediğide sebep olur teslim olmak lazım
- 11 ay
Amin cümlemizden Allah razı olsun inşallah. "Allah için sev" bu yönde güzel şey :) Kesinlikle nasipse geliyor yemenden değilse ne geliyor elden ataların söylediği en güzel sözlerden
Soran11 aySon bir şey danışabilirmiyim bu hafta görüşmek istiyor sizce bir bahane bulmalımıyım
- 11 ay
Estağfurullah tabi ki yardımcı olabileceğim bir şeye yanıt veririm. Bahane görüşmemek adına mı?
Soran11 ayEvet aslında görüşmek çok istiyorum ama özlemedim muhabbeti geçtiği için görüşmesemmi diye düşünüyorum ikilemde kaldım teşekkür ederim
- 11 ay
Görüş, metanetli birisi olduğunu göster. Bu seni güçlü yapar. Hem onunda bu durumdan mahcup olup olmadığına bakarsın.
Soran11 ayDoğru söylüyorsunuz tekrar teşekkür ederim
- 11 ay
Rica ederim. Umarım güzel şeylere vesile olmuşumdur. :)
Soran11 ay🙏☺
- 11 ay
Bu arada bende böyle bir durumda sen neye bakıyorsun diye sorabilir miyim? Benimde durumum bu şekilde olacakmış gibi :)
Soran11 ayTabi yardımcı oluyum görücü usulü bir görüşmeniz olacak sanırım benim ilk baktıgım oturması kalkması bir yerde çay kahve içeceksek bunu hizmet veren insanlardan nasıl istediği namaz kılıyormu mesleği nedir gibi ve elbette gözüme hitap ediyorsa görüşür hemcinslerim
- 11 ay
Öyle bir durumum henüz yok da olursa gibisinden merak etmişimdir. Mesela ben okul bitirmemiş bir muhasebeciyim buna nasıl bakılır?
- 11 ay
Bide ilk evi, arabası sorulmadı diye sevindim şu an söylediğin için :)
Soran11 ayAa yok hiç sormadım inanın zaten evi arabası varsada yoksa da bunlar ilgimi çekmiyor bence doğru bir insansa sizin için eminim oda takılmayacaktır daha çok davranışlarınıza ona karşı tavrınıza odaklanacaktır eğer kendisi okumuş biriyse öncelik kendinizi geliştiren biriyseniz okulun çok problem olacağını sanmıyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ☺
- 11 ay
Bu devirde ne yazık ki insanlar bu kadar nezaketli olmuyor. Birlikte yaparız diye ben sana hep destek olurum falan gibi cümleler göremiyoruz. Sizde gördüğüme sevindim. Görüştüğünüz kişi çok nasipli birisiymiş. O metanet bende var da henüz karşılaştığım insanlarda göremedim. Nasipten öteye köy yok, hayırlısı neyse o yoldayım artık ben... Amin cümlemiz için inşallah :)
Soran11 ayÇok teşekkür ederim bence hala böyle insanlar var denk düşmemişsiniz demek ki.. Rabbim sizi iyi insanlara denk düşürsün 🙏☺
- 11 ay
Rica ederim. Kendimden yola çıkarak bende buna inanabiliyorum. Evet ne yazık ki henüz denk düşmedim. Amin cümlemizi inşallah, en güzel duaların kabulü de size denk gelsin :)
Soran11 ayAmin inşaallah ☺ dediğim gibi kendi görüştüğüm kişide tek tereddütüm evet güzel sözler söylüyor atıyorum yarın çok güzel bir kızla görüşecegim diyebiliyor ama özledim diyemiyor çünkü özlemek o kadar kolay değilmiş ne diyelim hayırlısı olsun herkes için ☺
- 11 ay
Öyle deme ya ben üzülüyorum burada, değerli birisin sana da hak veriyorum alınmanda ama sırtımızı Allah'a yaslayalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler :) Güzel sözler söyleniyor bu bir kıstasa tabii midir bilmiyorum kendi adıma ama ince detaylar tabi ki önemli, Allah'ım iyilerin en hayırlısını sana versin :)
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 11 ay3 ayda bir şeyler hissedememiş olabilir hemen. Yani herkes ilk bakışta aşık olacak diye bir şey yok
10 Yorumla
11 ayEtkileşim yoksa uzatmanın bir anlamı yok. Karşılıklı hislerin uyuşması gerekiyor.
10 YorumlaErkek istediği kadın olursa bunu söylemez senin hareketlerin belki konuşma yapın belki güzelşiğin ilgisini çekmemiştir bundan dolayı sana bunu söylüyor yoksa bir erkek beğendiği birini asla bırakmaz her şekilde ardından gider
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. Görücü usulünde 3 ay süre işin b. kunu çıkarır bence
00 Yorumla
11 ayGörücü usulünde ne bekliyorsun evlenecek siniz işte Cat diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
11 ayBu yaştan sonra liseliler gibi yoğun duygular yaşayacağınızı düşünmüyorum.
00 Yorumla
11 ayDuygularını tam ifade edemeyen biri olarak yorumladım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySeni sevmiyor kızım istersen konuşmaya devam et muhtemelen çocuk seni begensede içinde bir şey atmadı kalbinde akılına bırak istersen vakit geçirmeden anlayamazsınız ikinizde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
11 ayGeri çekil. Bırak bakalım çaba sarfedecek mi..
Arama sorma
00 Yorumla Biraz ara verin , bırak o seni arasın , sen onu arama.
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Görücü usulü tanıştık, o beni kolay özlemiyor… Duygularını nasıl anlayabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler