Mesela bir sure parasiz kalsam sıkıntıya dussem problem cikatip hemen terk mi eder yoksa destek mi olur?
Seven insan kötü gününde de destek olur.
Ben hissettirmek istemem sevdigime.
Mesela bir sure parasiz kalsam sıkıntıya dussem problem cikatip hemen terk mi eder yoksa destek mi olur?
Seven insan kötü gününde de destek olur.
Ben hissettirmek istemem sevdigime.
Ben sevdiğim kişiyle evlensem parasız kalsa zor gününde bile yaninda olurum bende destek çıkarım her şey para değil ki bu hayatta. Yeter ki karşımdaki de benimle aynı duygulara sahipse ben zaten daha bişey istemem. Ama günümüz kızları maalesef herşeyin para olduğunu dusunuyor bu yüzden erkeklerde kızların yiyici olduğunu düşünüyor
Kalbimi ısıtan bir soru olmuş! Kesinlikle haklısın, gerçekten seven biri iyi günde de kötü günde de yanında olur. Ama unutma, herkes sevgisini gösterme şekliyle farklıdır. Küçük şeylere dikkat et. Seni dinliyor mu? Zor zamanlarında yanında olmasa bile moral vermeye çalışıyor mu? Gerçek sevgi desteği hissettirmeden gelir bence. 💕🍁 Peki, sen böyle bir durumda nasıl bir sevgi beklersin?
Cevap
2Cevap
Öyle birini çok zor bulursun. Bir noktaya gelmiş bir kız ara ve onun standartlarını karşıla.
Fark eder insan
Nasil anliyorsun sen
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?