Sevgilimin Annesi ilişkimize karşı çıktı?

Aramız iyi Gidiyordu, mutluyduk taa ki annesi öğrenene kadar. Ondan sonrasında sevgilim iyice strese girdi bir süre anlatamadı soğuk ve stresli hallerinden anladım. Konu açıldığın da ise Annesi direk beni engellemesini istemiş daha beni görmemişti tanışmamıştı. Dedigine göre Üni okumama ve yüksek meslek olmamasıymış , sonrasında önümüze bakalım zamana bırakalım vs diye konu kapandım sorun şu kızın evlenmesi için baskı yapıyorlae başkası ile görüşmesi için uğraşıyorlar. Annesi Benim konum kapatmış galiba :( , kızla hala sevgiliyiz sorunumuz yok ne yaşadığını bildiğim için destek çıkıyorum ama bir yandan üzülüyorum ailesi beni istemezse ne olacak , kızla aram iyi fakat romantiklik düştü psikolojik olarak iyi hissetmediği için en kötüyü düşünürsek belkide oda biliyor hiç olmayacağını benden umudunu da kesmiş olabilir bilemiyorum. Bu konuda ne yapılabilir?

Güncellemeler
10 ay
İlişkimizde şüphem yok kıza güvenim tam fakat Aile meselesi biraz daha karmaşık bir durum. Sonuç olarak kız 2 tarafı idare etmek zorunda kalıyor. Kızın üstüne gitmekte olmaz , ama insan yine bu durumu düşünmeden duramıyor belkide öğrenmesi için erkendi kız dert aldı kafam karışık açıkçası içim rahat değil
Sevgilimin Annesi ilişkimize karşı çıktı?