Benim daha önce iki sevgilim oldu bu üçüncü ama öncekilerle hiç ciddi sayılmazdım yani hoşlanti gibi bu
sevgilimle Bayadir çıkıyoruz annem fark etti ve istemiyor eski sevgililerimi de öğrenmişti onları da istememişti yanı sevgilimi tanımıyor bile şu an erken olduğunu düşünüyor o yüzden istemiyor ama gerçekten seviyorum ve o da seviyor ciddi biri aynı okuldayız ve dürüst biri karakterleri çok iyi ben ilerisini düşünürüm bu çocukla aslında ama annem hiç sevgilim olmasını istemiyor napmaliyim?
sevgilimle Bayadir çıkıyoruz annem fark etti ve istemiyor eski sevgililerimi de öğrenmişti onları da istememişti yanı sevgilimi tanımıyor bile şu an erken olduğunu düşünüyor o yüzden istemiyor ama gerçekten seviyorum ve o da seviyor ciddi biri aynı okuldayız ve dürüst biri karakterleri çok iyi ben ilerisini düşünürüm bu çocukla aslında ama annem hiç sevgilim olmasını istemiyor napmaliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
annen almıyacak ya koynuna
Yaşınız kac ki anneniz erken daha diyor?
17
Yasindayim
Bence sevgili olayları icin cok erken bir yas degil sunun surasında 1 yıl sonra yetiskin bir birey olacaksın anneni karsına alıp guzel bir şekilde anlatabilirsin icinden gecen duyguları annen sana en iyi yol gösterecek olan kişidir bunu sakın unutma :)
Ben de bunu düşünüp çok kez konuştum ama kabul etmiyor gizli devam ediyorum bu da zoruma gidiyor galiba böyle devam edicem
Annenden sonra guvenebilecegin sana en iyi yol gösterebilecegini kendini yakın bulduğun birine anlatıp anneni ikna etmek icin yardım isteyebilirsin
Galiba annem biraz gunah olduğunu düşündüğü için de böyle yapıyor dindar biraz kendisi o yüzden biri ikna edebilir mi bilmiyorum kuzenim konuştu da olmadı başka kimse yok annemle muhatap edebilecegim
Belki de kuzeninin anneni ikna edememesinin sebebi onun da genç olması ve doğal olarak sana hak vermesini düşündüğü icindir ama annenin yaşıtı olan teyzen falan yok mu?
Teyzelerim annemin yanında sonuna kadar
O zaman is degisir simdilik gizli tutman gerekebilir seneye anlatman daha dogru olur umarım annen iliskine karsı gelmez :(
İnsallah çok teşekkürler tatlım
Rica ederim baska bir sorunun olursa çekinmeden sorabilirsin :)
Sen de 😊
Anne ne anlat.
Kabul etmiyor denedim
Saklayarak devam ediyorum şimdilik