AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Evlilik meraklısı olacaksınız tabi 5 yıl olmuş daha ne olsun
5 yıllık bir ilişkide izlenecek yol bellidir kardeşim ayrıl yoluna bak
Kendisine sor evlenmeye niyeti yoksa boşuna zaman kaybetme onla ayrılın. 5 senede uzun bir süre daha niye bekliyor.
5 sene az bir zaman değil. Evliliğe karşı çıkıyorsa ya durumu yoktur gelecek kaygısı taşıyordur ya da seninle gönül eğlendiriyordur. Karşılıklı her türlü bakış açısından müzakara edin. Zaman kaybı olarak görüyorsan da ayrıl.
Bak canım zorla kendini sevdirmeye çalışma zaten hevesi olsa seni bekletmez evlenirdi bi kız olarak bunu sen soruyorsan sorun sende demektir ve sevgılısınız diye evlenmek zorunda değilsiniz evlilik nasip ısı bazen her sey bi anda değişebiliyor
Bence evlenmek ıstemıyor kendini yorma derim sana bunu söyleyenden hayr gelmez
Bu kadar zamandır görüşüyorsun hala evleneceğin kişi olup olmadığını merak ediyorsan astromatik uygulamasını indirip ona sorabilirsin ilişki analizi öngörü her şey ben hep ona soruyorum kesinlikle öneririm dene vazgeçemeyeceksin 🤩
5 yıl çok uzun bi zaman
Bence 2 yıl içinde oluşur bazı şeyler
Belki henüz hazır değil belki maddi yönden hazırlık yapıyor yangından mal mı kaçırıyorsun ne bu acele adamı fazla sık boğaz etme
5 yıl ilişki uzun süre istemekte haklısın ama durumu müsait mi değil mi bunu sana anlatmalı eğer oyalıyor ise yol ayrımına girmelisin
Baskı kurmamalısın ve aynı konuyu açmamalısın
Cocuk mesela hazır görüyor mu
Maddi manevi ne durumda bunları öğren
Bunun merakla alakası yok sen zamanı geldigini düşünüp artık işlerin ciddiye girip yuva kurmak istiyorsun
Hazır değil demek ki, evlilik için şu an iy para biriktirmiş olmak gerekiyor.
5 yıldır biriktirmesi gerektiğini söylüyorum zaten yapmadı. Ki öyle büyük isteklerim de yok yok şu kadar bilezik isterim yok şöyle düğün olucak böyle olucak falan da demiyorum kendim de sevmem zaten öyle şeyleri daha ne kadar anlayış gösterebilirim ki
Bunlar tamamsa, o neden kaçıyor peki
Bilmiyorum işte sevmiyo musun diyorum seviyorum diyo ayrılmak da istemiyo ben de bilmiyorum niye böyle yapıyor
Yuvamız olsun, çocuklarımız olsu istemiyor musun diyor musun
Bu konuları aramızda defalarca konuştuk istiyorum istiyorum diyo ama hiç bi adım yok
İşi var mı? Çalışıyor mu?
Evet
Neyi bekliyor öyleyse
Bilmiyorum üstelik uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz bir yıldır görüşemiyoruz da
Oooo sizin iş daha zor öyleyse
Ayrıl zamanın değerli senin bence istese ederdi 5 yıl uzun süre
Niyeti yok belli takılmak istiyor evlenecek adam 2 senede yüzük takardı nişan olurdu
Bedava kullanıyor seni işte daha ne olsun... Eskorta para mı versin sen varken bedavasın
Sürekli söylerseniz öyle olmasanız bile öyle gözükebilirsiniz...
10 ay oldu evleniyorum istek olsa söyler sana evlilik düşünmüyor olabilir
5 yıl uzun bir zaman evlenmenin zamanı gelmiş ben 25 yaşında bir tane çocuk luyum sizin kadar tanismadik bile 2 sene sevgili 2 sene de evli şu an toplam 4 sene sizinki fazla uzamis
@cicili_biciliiii herkes seninle aynı olmak zorunda değil
Kız evlenmek istiyor farkındaysan çocukta evlenmek istemiyorsa evlilik istemeyen biriyle niye kalsın durumu uymuyorsa da çocuk anlatmalı para durumu uygun değil vs diye
Sen ne karışıyor sun yorumuma sana mı soyledik
Canınız sıkılıyor heralde
5 yıldır beraberlermiş o bilir zaten evlenmicekse 5 yıl beraber olmaz dı adam da
Yoo yorum yapabilirim canımda sıkılıyor evet ama bu konuyla bi alakası yok
Aralarında bir ilişki varsa olur onu bilemem bazıları yat kalp yapar gününü gecirdigine bakar ama iliskisizse duruyorsa bilemem hayatını tam mi anlatmış bilelim Allah Allah ya her şeye maydanoz olmayın
Bunu senle tartışacak değilim soruyu soran kişi ile tartisirim soruyu sen sormuşsun gibi atlama
Sus be
Birde okumuş adam olucan ne o be me
Sen sus
Konuşma tarzın bile kaba
Birde 33 yaşında olucan az olgun ol be ymis sanki karşındaki hayvan düzgün konuş
Profilimi iyi karıştırmışssın 😀
Sen hastalarına bak
Kan mi Alcan napcan
Uğraşma buralar da
Kan almıyorum ablacım ben
İşsizler gibi atlama herşeye 😃
O kadar bilemem herneyse beni ilgilemez okumuş birisin konuşmalarına dikkat et ben senin kardeşin değilim arkadaşın değilim okumuş birisi böyle davranmamali
Kitaptan okur gibi konuşmucam tarzım bu
5 yıl ve yaş 25 hiç olmadı bi yüzük söz nişan ister sonra daha kötü oluyor tecrübe ile sabit yani
Eğer sevgilin durumu yoksa ona hak vermelisin evlilik pat diye olacak bişey değil bıraz anlayış göstermelisin bence
Ben de senin gibiyim ya ben de 25 yasındayım 2 bucuk yıl oldu ve sıkıldım ona sire tanıca 1 yıl içinde olmazsa ayrılalım
Haklısın bence niyetin yoksa o zaman bitsin de bak bakalım ne yapyo o kadar yıl beklenir mi ya
Asko hem sürekli soruyorum diyosun hem de meraklı gibi mi görünüyorum diyosun. Tabi ki meraklı görünüyorsun. Bu işle o ilgilenecek
He pardon 5 senelik olduğu dikkatimden kaçmış 5 senede hala zaman mi istiyo yani
İlişkiniz uzun bu yönden tamam haklısın da 25 bence geç değil yaş olarak.
Geç kaldığım için evlenmek istemiyorum zaten ama şu an uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve evlilik olmadığı sürece de aynı şehirde olamıyoruz. Biraz da bu yüzden istiyorum zaten ya da en azından nişan olsun bi adı konsun gidip gelmemiz kolay olsun diye istiyorum ve bunu da ona açıkladım defalarca. Sonuçta Türkiye de yaşıyoruz ve ailem de doğal olarak göndermiyor beni oraya o da işinden dolayı sık sık gidip gelemiyo görüşemiyoruz yani.
bi 5 yıl daha geçsin tam 10 yıl olsun o zaman karar verir beyimiz tam tanıyamamış belli ki sizi (!)
5 yıldır evllenme teklifi yapmayan birinden hayır bekleme o teklif asla gelmeyecek
E yani sürekli sorarsan adamda öyle anlar normaldir
Bence ayrılmalık bir zaman beş yıl nedir ya?
ne alakası var evlilik meraklısı değilsin beş yılını harcadın koca beş yıl az bir şey değil
şu an Türkiye şartlarında eğlenmek kolay değil o yüzden olabilir.
Beni başkası istedi ya da seninle görüşmek istemiyorum de o zaman tepkisi ne olacak
Gerek duymuyor demek ki... evlenmek zorunda mı ki?
Seni oyalıyor yol ver gitsin
Çocuğun mesleği var mı
Muhtemelen maddi sorunlardan evlenmiyor
5 yıllık ilişki evliliği hak ediyor çok geçmeden
Acelen ne evlilik kaçıyor mu
Bırak onu... O senle evlenmez. Emin olsa şimdiye kadar adım atmıştı.
Ayril.
Gercekten istese coktan teklif ederdi
Haklısın evlenecek adam 1 sene içinde lafını yapar seni oyalıyor vur tekmeyi gitsin
Yahu evlenmiyorsa o zaman ben yokum de
Evlenmeyi düşünmüyor bu kadar basit.
5 sene. Seni iyi kandırıyor. Devam et sende
Öğrenci mi? Para kazanmıyor mu?
Haklısın kardeşim bu adamın evlenmeye niyeti yok
Bu soruyu sorduğuna göre evet.
Evet. Isrardan kaçınmalısın
Adam seni evlilik meraklısı sanacakk. Offfff 😑
Sanki biraz darlamissin gibi anladim
Evet öyle davranıyorsun
Belki çocuğun parası birikimi yoktır zorlama
özel şeyler yaşadınız mı?
Bu kadar zamanda olmadiysa olmaz
Ben 40 yaşında bekarım ne acelen var..
Abi hiç acele etme olur mu? Çok var daha evlenmene
@llllııılllıııllll Aynen 👍
Seni oyalıyor
Bu kadar üstüne düşme elinden kaçar
Onun niyeti oldugunu sanmiyorum :(
Karşına alıp ciddi bir konuşma yaptın mı?
Seni oyalıyor ayrıl
Evet. Teklif edeceği varsa da etmez