25 yaşındayım 5 yıllık bi ilişkim var ama hala ortada ne bi evlilik teklifi var ne de ileriye yönelik bi adım bunu sorduğumda da sürekli zaman zaman diyip duruyo ama daha ne kadar zaman verebilirim ki bilmiyorum. Bugün bu yüzden kavga ettik ve beni evlilik meraklısı olmakla suçladı sizce kavga etmekte haklı mıyım yoksa gerçekten evlilik meraklısı gibi görünüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
11 ayBeş yıl az değil bence ne kadar uzarsa okadar sıkıntıya girebilir ilişki ve acaba beni oyalıyor mu düşüncesine kapılırsın. Ciddi bir konuşma yapmanız lazım bence eğer evlenmeye niyetim yok henüz diyorsa ne yapmayı düşünüyormuş turşunu mu kuracakmış diye bir sor yani. Ciddi ilişkinin sonu evliliktir zaten bundan kaçmaya çalışıyorsa hiç bu adamla vaktini harcama derim. Ama tabi ilişki senin ilişkin sana kalmış.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgilini darlama. Darlarsan daha kötüye gider emin ol. Fakat sana bi gözden geçir derim çünkü isteği olmayabilir. Ne bileyim kavgada falan yaptığınız şeylere kesinlikle empatiyle yaklaş ve tekrar düşün. Kesinlikle empati çok önemli. Sana bunu empati kur ve ona hak ver demiyorum. Empati kur ve kendini aynı durumda düşün sen ne yapardın ve ya karşındakinın sana ne yapmasını isterdin diye. Kavgada neler konuştuğunuzu bilmediğim için tahmin edemem. Herhangi farklı bişi olabilir. Erken evlenmek istemiyor olabilir. Bu çok normal. ya da belkide senle olan ilişkisinde eminde olmayabilir. Fakat ortada 5 yıllık bir ilişki var 5 yıl çok ciddi. İlişkiden sıkılmış olabileceğini düşünsek bile imkanı yok kimse o 5 yılı aklından kolayca çıkaramaz imkanı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aysana geçici gözüyle bakıyordur.
ben 20-25 arasını sevgili geçirip de sonrasında evlenen pek görmedim açıkçası ya erkekler sever oyalamayı sonra da madem öyle peki der uzar gider. ya ailesi istemiyordur seni ya da aklı başka kişilerde ya da macera peşindedir. 5 senedir birliktesiniz zaten işi gücü varsa eğitimi tamamsa aile uygun buluyorsa, şartlar doğrultusunda evlilik konuşulur bu kadar basit. laf oyununa gerek yok.
al karşına konuş ben net bir duruş istiyorum de.
ben hep diyorum bak 5-10 senelik sevgililikler evliliğin heyecanını da alır, bir sonraki sevgiliniz için de sizi kötü gösterir. biraz mantıklı olun 5 sene sevgili mi olunur 1-2 sene de iş güç oturtayım karar vereyim diye oyalasa hazırlığı falan olacan 27-28 :D00 Yorumla
11 ayBu kadar süren bir ilişki ve evlilik yok 🤔 13 yaşımda cocukluk aşkımla evlilik konuşurduk reşit olunca 19 olduktan sonra arada 1.5 yaş var reşit olmaya yakın bazı nedenlerden ayrıldım ama hataları olmasa şu an 8 senelik kadar evliydik
İyi sıkıştır onu niyeti yoksa zamanını çalmasın00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 11 ayElbette hayır. 5 yıllık bir ilişki sonuçta evlilik yoluna girmek istemekte sonuna kadar haklısın. Onun niyeti yoksa ayrıl bence.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 ayMerhaba,
Beş senelik bir ilişki sonrası neden evlilik istesin ki? 😅
Şimdiye kadar aklın neredeydi? 😅
Evlenmez diye düşünüyorum...10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
11 ayEvet bu kadar meraklı olma ağırdan sat biraz
01 Yorumla- 11 ay
Benim eski sevgilim de "Ağırdan satmaya" kalkmıştı
Tonla takı istediler sonra
"Biz öyle demek istemedik" dediler.
"Nasıl demek istediniz? " diyince de
" FATAL ERROR" verdiler 😎
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. 5 yıl olmuş kuzu daha ne kadar bekleyebilirsin? Misalen yazıyorum 20 yaşında evlenmiş olsaydın 5 yaşında çocuğun olacaktı. Bir çocuğun okula gitme yaşına yakın bir süre geçmiş zaten. Seni seviyorum, yok senden çocuğum olsun demekle oluyor. Lafla peynir gemisi yürümez. İçi boş laf ile geçiştirmek yerine ailesi ile geleceği günü söylemesi gerekirdi diye düşünüyorum. Bekara boşamak kolay derler ancak laftan ileri gidemeyen birine dil dökmek ile uğraşma yoluna bak. Evlenecek olan ısrarcı olurdu o olmuyorsa bile ailesi ısrarcı olurdu seni biliyorlarsa. Ortada öyle bir şey yoksa başka birini bul.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
11 ayMuhtemelen şu an için evlenmeyi düşünmüyor veya senden yana çekinceleri de olabilir yani emin olmadığı birtakım şeyler hazır mısın , onu çekip çevire bilir misin vs vs çünkü her şey cinsellik gibi görünse de evlilikte olay öyle değil erkeklerin çoğu annesine benzeyen kadını arar ve ona benzeyeni bulunca direk evlenme moduna girerler kadınlar onların hem sevgilisi hem arkadaşı hemde arkasını toparlayan annesi gibi oluyor bir nokta da burada yeterli güveni veremediysen kaçak güreşe maruz kalıyor olabilirsin. Mesela üst komşum var anne yarım gibidir oğlu var 7 senelik ilişkisi var annesine diyormuş anne senin gibi değil atik değil birde beni çok sıkıyor nerdeydin vs bunalıyorum diyormuş annesi çok mükemmel bir kadın donanımlı evde pratik eğlenceli yani bu durumdan evlenme teklifi edicekti etmiyor diye söyledi annesi d sende de böyle bir durum olabilir!
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayDostum en başta yapman gereken şey çok basitti ama şuanda da yapabilirsin öncelikle öküzünü karşına alıp diyorsun ki yiğidim aslanım kaplanım biliyorsun ki benim evlenmek gibi planlarım var ben bu 5 yıllık birlikteliğin sonucunda haklı olarak bu evlilik kurumuna seninle dahil olmak istiyorum ama sen diyorsan ki yok bana zaman ver yok ben istemiyorum falan bunu şuanda bana açık ve net bir şekilde belirt senin anlayacağın dilde bende ona göre önümdeki maçlara bakayım de ve 1 hafta içinde yüzükle kapında köpek oluşunu izle ama çok kararlı ve kesin ol
20 Yorumla
11 ayEvlilik meraklısı olmak kötü bir şey değil. Davanda haklısın. 5 yıllık ilişki en azından ailelerin tanışması ya da nişan yapılması ile sonuçlanmalıydı. Maddi yetersizliği varsa eyvallah ama yiyip içip gezip gönül eğlendirip adım atmıyorsa %100 kusurludur.
40 Yorumla
11 ay5 yıl olmuş ne zaman evlenmeyi düşünüyorum acaba. Ve hayır cok da haklı Bi soru ama her erkek bir olmuyor kimisi hemen davranır kimisi yılar yıllar bekler çünkü evlilik artık herkesin sğrdürebileceği birley değil kuzum o yüzden niyetini öğren seni oyalıyor mu ciddi mi değil mi sende ona göre davran boşuna kendini kullandırma ama seni cidden seviyk4da bazı endişeleri varsa da oturun konuşun. En iyisi karşılıklı konuşmaktan anlamak
00 Yorumla
11 aySeni oyalıyor gibi duruyor. İlişkindeki belirsizlik de seni rahatsız ediyor haliyle. Bence sorman gayet normal ama seni manipüle etmeye hazır suçlamasından anladığım kadarıyla. Yani eğer maddi manevi geçerli bir sebebi yoksa ve bir yola gitmiyorsa vaktinden de çalmasını dogru bulmuyorum neticede sen istiyorsun. Bir an önce bu durumu netleştirip gerekirse yolunu ayırmalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Sen çok haklısın. 5 yıllık sevgiliyseniz evliliğe de demek ki hazırsın ve istiyorsun doğal olarak. Evlilik işleri daha ciddiye alan bi konu bence bu nedenle özellikle istediğini düşünüyorum. 5 yılın sonunda hâlâ zaman demesi garip, başka bir sebep olabilir.
00 Yorumla25 yaşına gelince aklın yerinden çıktı demi evlenemedim diye 🤣 5 senelik ilişki ne kızım ya teklif edecek olsa ederdi evlenmez bu çocuk seninle bı de ima ediyormussun ne meraklısiniz evlenip koca çorabı donu yıkamaya hayret bişi😄
11 Yorumla3 yıllık ilişkim vardı 1 kez istemeye geldiler babam vermedi, bidaha gelmediler hep ev alıcaz onu yapıcaz bunu yapıcaz söyleyip durdu, en sonda 1 ay önce başka bir sebepden dolayı bitdi ilişkimiz, özlüyorum evet ama bazen bazı şeyler olmuyor gerçeketen seven insan hep ama hep sevdiyinin yanında olmak ister sen söylemeden bile böyle oyalıyorsa evlendikden sonra da evine bağlı biri olmaz o bence yinede hayırlısı Allahtan
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ay5 yıldır neyi bekliyorsunuz? hani okul olur iş olur bunlar beklenir ancak aksi halde karşındaki kişinine evliliğe yüzü yok demektir. Boşuna oyalanma ayrıl ve evliliği isteyen biriyle evlen. 30 olunca pişman olacaksın. Kimsenin seni oyalamasına izin verme lüzumsuz yere.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ay5 yıllık bir ilişki yani evlilik adımı atmak için bayağı uzun bir süre yeterince birbirinizi tanıdığınızı düşünüyorum
Şimdi seni evlilik meraklısı olmayla suçluyor gayet halinde memnun gibi
Bana şunu söyler misiniz evli gibi mi yaşıyorsunuz yani bir imzaya veya aynı evde kalmaya ihtiyacı olmadığı gibi düşünüyor yani cinsel birliktelik oldu mu00 Yorumla
11 ayNe kadar saf kızlar
Biriyle cıkıyor sanız ben 1.2 sene sonra evlilik konusması erkek söylemiyorsa o erkek zaten evlenmek istemeyiyprdur daha da bekleme pyle bisey hep yalan palavra açcak ayrıl bence boşuna kürek sallama 2 sene olan ilişkide erkek evlilik konusu açması lazım sizin 5 olmuş Şu an evlenmeniz lazımdı ayrıl30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Bunca zaman evlenmeyen daha da evlenmez bırak bence onu istese böyle demezdi senden ayrılınca 1 aya kalmaz kendi evlenir
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. 5 yıllık iliskiyse adı konulmalı evet sevgilin bence gönül eglendirme derdinde seni gerçekten sevse evliliği o senden önce isterdi..
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
11 ay5 yil olmuş hala nişan falan olmadıysa bekleme. Maddi acıdan hazır olmasa bile bunu sana güzelce açıklaması lazım. Evlilik meraklısı falan diyen adamdan koşarak uzaklaş.
10 Yorumla
11 ay5 yıllık ilişki mi zor gibi takılıyor senle gibi geldi bana ben uzun ilişkisi olan kıza bile dönüp bakmam direk eskort muamelesi
11 Yorumla- 11 ay
İğrenç birisin ya
Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. 5 yıllık ilişki ve yaşınız 25 tam evlilik zamanı hala bahane uyduruyosa başını ağrıtmadan ayrıl yoluna bak
20 YorumlaSana tek bir şey diyeceğim oda bekarlık sultanlık tir bunu kulağın arkasına yazıver, çünkü evlenirsen bekarlık günlerini mum ile arayacaksın. Dediğimi anlamadıysan, zamanı geldiğinde benim yazdığımı anlayacaksın ve hatırlayacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ay5 yılımı verdiğim adam hala bundan bahsediyorsa o erkekten bir cacık olmaz yol ver gitsin. Seni cepte görüyor herhalde 30 yaşına kadar bekleyecek. Böyle işlerde uzatmak iyi değildir hevesi kaçar insanın
00 Yorumla ne acelen var ben 18 yaşındayım sevgilim evlenelim 23 olunca diyor ben 30akadar durmK istiyorum evlenip ne yapacaksin monoton bi hayat sureceksin evlenip mutfaktaki bulaşıkları düşünmek yerine biraz bekar kalip bugun hangi renk ruj sursem diye dusun
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayMeraklı görünüyorsun tabii ama bunda kötü bir şey yok. Senin isteğini yerine getirmeye niyeti yoksa ilişkiyi bitirmeni öneririm. Ben benimle evlenmek isteyenleri oyalamamıştım ama onun bu inceliği yapacağını sanmıyorum.
00 Yorumla
11 ayerkekler bu gibi durumlardan korkup kendini geri plana çekiyorlar o yüzden üstüne gitmeyip hatta aksine kacıp sen uzaklaşmalısın ki gelip o evlenmek istediği icin yalvarsın. Ona çok fazla zaten elimde benimle hissi vermemen gerek. Bu şekilde zaten gelip kendi kacmaman icin bazı şeyleri ciddiye bindirmek isticektir.
10 Yorumlaİlişkiniz hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bu eleman seninle eğleniyormuş gibi geldi ya da evlilik fobisi vardır. Bilemiyorum, lakin 5 yılda sevgili, flört, canım cicim olmaz. Adını çoktan koymuş olmanız lazımdı. Benim ilişkim olacak da 5 yıl uzayacak da uzayacak.
Afedersiniz ama başını alır o şahıs kimse.10 YorumlaEvlenmek kadar güzel bir şey mi var hem günahtanda kaçınmış olursunuz hatta 5 yıl çok bile bu kadar beklenirmi daha erken evlenmeniz gerekirdi bana sorarsan
10 Yorumla25 yaşındasın ve bunu sorman gayet normal ablacım amaa söyle bir durum var o kendini , hazırda hessetmeyebilir ya da evlenmek istemiyorsa demesi lazım 5 yıl olmuş uzun bir süre seni evlilik meraklısı diye söylemesi bence hoş bir şey değil ama sürekli sorduğun için demistir , abla bence napmalısın biliyor musun? 5 yıl olmuş ve 25 yaşındasın uzak mesafeyse sabır et yani bilmiyorum belki abi beklemek istiyor ama evlenmek istemeyipte
Bekletiyorsa ayrıl ablam.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
11 ay5 yıldır aklın nerdeydi. Şimdi yeni bir ilişkim olsun desen 2 3 sene sonra evlilik olur yaşın 30 a dayanır.
24 Yorumla- 11 ay
30 a dayaninca ne oluyor
- 11 ay
Bilmem. 30 yaşına gelmiş de evde kalmışlara sor
- 11 ay
Sen kaldın herhalde
- 11 ay
Benim talipler el ele tutuşsa burdan köye yol olur
11 ay🤣 evet evlilik meraklısı gibi duruyosun, bundan da utanmaman gerek, aile kurmak evlenemem bunun meraklısı olmak ayıp bişey değil öyle evlenip aile olmayacaksam ne diye 5 yıl takılayım ki saçma ayrıca 5 yılını benimle geçiren kişi benimle niye evlenmek istemez ki? İstemiyorsa demek ki boş beleş biridir. O boş beleşlede vakit kaybetmeye gerek bence 😃
00 Yorumla5 sene bu devirde çok büyük bir zaman. Açıkça evlilik istemiyor ve sen istiyorsun , ortak yolu bulunur gibi görünmüyor bence başka insanlarla görüşün. Sen gayette haklısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
11 aykanka yani sonuna kadar sormakta haklısın gelecek görülmeyen yerde durmanın anlamı yok 5 sene olmuş ne zaman takacak yüzüğü beyefendi?
12 Yorumla- 11 ay
Cepte görüyor belli ki
- 11 ay
@prensesmine bu zaten benle duruyor diyor ne desin.. Gelecek görmüyor belli ki
11 ay8 yılımı harcadığım sevdiğim geldi aklıma :) evlilikten kaçıyordu hep. Hoş 8 yıllık birliktelikte elim eline değmedi. Var mı böylesi...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayYaşın normal ama ilişki süresi çok uzunmuş. Yaştan dolayı aceleci görünsen de 5 yıl gibi bir sürede sorman çok normal
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
11 ayAşkım 5 yıllık ilişkin var. Şimdiye kadar sormadığın hata, sana acı bir haberim var oyalanıyorsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
11 ay5yıl geçtiyse hala öyleyse sen git bir bardak su iç
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Durum çok ortada sen daha anlamamışsın bir ihtimal ekonomik durumu müsait değildir ailesiyle tanıştırma olayı var mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen evlenmek istiyorsan zorla ama karsindaki benim gibi evlenmek istemiyorsa ayril evlilik herkesin yapabilecegi birsey degil
00 Yorumla
11 ayKullandığı kelimeler doğru olmamış, evlenmeyi istemeseydin de başka sıfatlar söylerdi o zaman, işine geldiği gibi herkes
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
11 ayŞimdi sen hazırsın evliliğe ilişkin de buna müsait ama o hazır değilse biraz zaman ver olmazsa ayrılın..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBu ilişki demini almış benim iki aylık ilişkim oldu ailemle tanıştırdım biraz daha devam etseydi büyük ihtimalle şu an çoktan evlenirdik belki de çok da acele etmemek lazım ama sizinki çok fazla bir an önce yuvanizi kurun bence
00 YorumlaCinsellik varsa evlenmez. Yoksa da vakit geçiriyor. Sevseydi çoktan ederdi. Yol ver gitsin
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. 5 yıldır adam ilişkiyi ciddiye bindirmediyse ayrıl neyi bekliyorsun kardeşim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 5 yıllık ilişkide hala zaman diyen seni oyalıyor demektir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayYazik olmus senle eblenmicek eblenmek isteyen 10 ay icinde bile evleniyo
00 Yorumla evet evlilik meraklısı gibi davranıyorsun ayrıca erkeğe böyle sorular sorulmamalı ters teper
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHaklısın ama işi gücü yoksa ekonomik olarak duzelmeyi bekliyor olabilir. Benim bir arkadaşım 8 yıllık iliskisiyle yeni nisanlandi. Çünkü ilk hedefleri okuyup meslek sahibi olmaktı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Zaman istemesinin sebebini sorgulaman lazım artık bu noktada. 5 sene olmuş
00 YorumlaSürekli bunu sorman demek bu konuda kaygıların var demek. Kendine bunu sor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
11 ayMillet görmeden evleniyor 5 yılda karar vermeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBasini okudum devamini okumadim bile. Sen unut onunla evlenmeyi. Ayni seyi yasadim ayrildik bir sene icinde baska biriyle evlendi peze. venk... uzun iliskiyi evlilige cevirmiyor bunlar sonra tak biri cikiyor uzun zamandir aradigim kisi diye uzatmadan evleniyor. Olan senin yillarina oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ay5 yıldır teklif etmediyse istemiyor evlenmek demek ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
11 ayböyle iliski mi olur ya erkek dedigin sevdigi kadınla evlenme meraklisi olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
11 ayÇalışıyor musunuz? Belki evliliğin maddi boyutuna hazır değildir.
00 Yorumla
11 ay5 yıl ne? Bizim bir arkadaş diyeni “ Çocuk mu büyütüyorsun?”
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Maddi anlamda sıkıntı yaşanıyorsa evlenmeye niyeti yok oyalıyor sizi..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. 5 yıllıksa sorman normal ama detaylıca konuş evlenmek istemiyorsa ayrıl
Uzak mesafe ise belki de evldie
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İmkanlar varsa 5 ayda teklif edilir bu arada. 5 yılda evli gibi bir şey olursun zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ay5 yıllık evlilik öncesi ilişki olmaz. Yazık etmissiniz kendinize.. fazla uzamış.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
11 ayEvlilik meraklısı olacaksınız tabi 5 yıl olmuş daha ne olsun
00 Yorumla - Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilime sürekli ne zaman evleneceğiz diye soruyorum. Sizce evlilik meraklısı gibi mi davranıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler