ՏҽӀɑʍՏ ♡
Ayrıldıktan sonra yeni bir ilişkiye başlamak için kendine ne kadar zaman tanıyorsun?
Kaç gün, ay, saat, salise¿

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Ayrıldıktan sonra yeni bir ilişkiye başlamak için kendine ne kadar zaman tanıyorsun?
Kaç gün, ay, saat, salise¿

Bence o ilişki ne kadar sürdüyse onun yarısı kadar zaman alıyor toparlanmak, mesela iki yıllık bi ilişkiden çıktın bir yıl bekle bi durul. ha çok uzun ilişkiler var 10 yıllık falan napalım diyorsanız en az bir bir buçuk yıl en az insan kendini toparlamaya uğraşmalı.
Çok mantıklı
Bir ilişkinin ardından yeni bir aşka başlamak için takvim değil, kalbinin hazır olması gerek. Kimi insan birkaç haftada silkelenip yoluna devam ederken, kimi aylarca aynı yerde kalır. Mesele zaman değil, içindeki yükü ne kadar hafifletebildiğindir. Eğer hâlâ eski sözleri anımsıyorsan, hâlâ geceleri içinden bir şeyler sızıyorsa, yeni bir aşka başlaman sadece yaralarını başka birine taşımaktır. Ama artık birinin adını duyduğunda içini kıpırdatmıyorsa, kalbinde yeniden yer açabilecek kadar özgür hissediyorsan, o zaman hazırsındır. Aşk için en doğru zaman, kendini yeniden sevmeye başladığın andır.
Günümüzde millet öbür gün buluyor. Ya çatlamak ya da kıskandırmak için. Bu hızla formula pilotlarını geçiyor millet. 😀
Benim için asır geçiyor gibi sanki. Güven yitirilince bir daha zor geliyor sankim. Aşkı kim kaybetmiş biz bulalım. Daha doğrusu bulan yok ki kaybeden olsun. Gündelik ilişki milletin ki. Eski de kalmış güzel şeyler.
dfjdj doğru 😃
Teşekkürler efendim.
Yalan söylemeyi sevmiyorum. 😀
Tespit gibi tespit olmuş dkkd
Teşekkürler efendim.
Bazen böyle dobralığım tutuyor. 😀
Teşekkürler efendim.
Ricalar:))
yedekte tutuğu biri varsa zamanın ne önemi var sana kurduğu sevği sözlerini bir başkasına kuracaktır sanki ilkez söz eder gibi...🙄
Ne kadar haince değil mi
:))
Biz de ricalar bırakalım..
Cevap
56Cevap
Buna zaman vermek yanlış olur o anki ruh hale bağlı ayrılıkla beraber o. kişiye olan duyguları bitirmek ve düsünmemek olduğu ilk an olabilir onun yokluğunu baska biride geçirmeye çalışmak yanlış olur temiz kafa ile yapmak dogru olur aksi halde yeni ilişkisine odaklanamaz ya da aklı eski sevgilisinde ama o iliski içinde karşi tarafa Saygısızlık bu
Bence bunun bir süresi yok herkesin acısı sevgisi kadardır. Kalbinde yer tutmamışsa eskisi bulsun hemen vakit kaybetmeden
Bilmiyorum da brnden uzak olsunlar cidden
Önce ne istediğini eşine güzelce anlat mutlaka anlayış gösterecektir. Sen de eşinin tabiatını biliyorsundur mutlaka kendini ifade edebileceğin bir yöntemin vardır. Belki de onun da senden istedikleri olacaktır. Bu durumlar konuşulmadıkça anlaşılamaz. Belki de cinsellik konusunda deneyim sahibi değildir, karşılıklı birbirlerinizi eğitir ortak bir noktada birleşir mutlu olursunuz. Sağlıklı günler dilerim.
Genel süreyi bilemem ama heralde ciddi düşündüğün bir ilişkim olursa unutmam bir haftayı alır ama çok ciddiye almadığım zaten yürümedi diye içimden geçirdiğim bir iliskisyse bir kaç saat üzülür düşünür sonra unuturum hayat detaylara takılmak için çok kısa
Bazıları unutmakta zorluk çekiyor o kişiyi unutmak için ilişkiye başlıyor o kişinin yerine koyuyor süresi yok önemli olan hazır hissetmek geçmişini geride bırakmak sonra yeni bir sayfa açmak
Bazısı hayatına aldığı kişiye yazık ediyor 😅
İşte ondan başlamamalı 😅
Neyse hayırlısı djdsk
Hayırlısı amin sjajqjwjw
Amin amin 🤪
hemen yapılmalı aslında. şahsen ben eskiden çok flörtöz takılırdım daldan dala atlardım. sonra 7 yıllık bir ilişkim oldu bayağı sevdim filan. kızı 3 sene unutamadım, arkadaşlar ısrar etmesi üzerine 1 kaç kişiyle deneyince o kız aklıma gelmemeye başladı. he oyun oynamaya başla sürekli düşünmen azalır, sürekli kendini başka kızlarla da meşgul et. zamanda psikolojin düzelir. he tabii arada aklına gelir, buna yapacak bişey yok
Ee iyi de sen yara bandı yapmışsın kendine paso
senin kafa iyi mi la. ben manitadan ayrılıp başka kızlarla takıldım. kızları yara bandı olarak kullanmışım. nerenle okuyon :D
he dur anladım şimdi yorumunu. neyse knk sürekli birilerini bul takıl geç. daha kimseyi sevemezsin bunu da bil. eğer eski ilişkinde aşıktıysan.
Önce bir kadınla iletişim kurmasını öğren.
sen kadın mıydın kusura bakma. zaman geçirmek için öyle girdim kayıt oldum, kim kız kim erkek bilmiyorum.
Bunun bir süresi yok bence, biten ilişki tamamen içinde bittiğinde vakit kaybetmeden yeni ilişkiye geçilmeli kdkfkf
Millet ilişkiyi bitirmeden yeni aşklara yelken açıyor 😂😂... ne zaman hazır hissediyorlarsa o zaman olur bence bunun bi süresi yok
Ah ah, bundan sonra yedeği hazırlamadan ilişki bitirmek yok! Fkfk
48 saat tedbiren beklenmeli, sonrasında kunta kinte gibi özgürlüğe koşulmalı :d
Ya bir git dkkd
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ sıcağı sıcağına olmaz ya şok etkisinin geçmesi min 24 saat, diğer 24 saati tedbiren koydum 25. saat başlanabilir yenisine sjdjd
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ bünyeden bünyeye değişir tabii yakışıır shdhf
bu sorunun cevabını pussy si soğumadan içine bişeyler almak isteyenler dışında herkes. bilir. bi pussy in soğusun kız.
Hıı kadınlar yapınca anormal ama erkeklere serbest dimi
Kafanda önceden bitirdiysen ve aşka açsan başlanabilir. Ama bitmek zorunda olduysa ya da aldatıldıysan biraz inziva şart
Güzel görüş
❤️❤️💐
♥️
mümkünse anında. Kimseyi yara bandı olarak kullanmamalı ama biri gitti diye de dünyayı başımıza yıkmamalı.
Eee yara bandı olarak kullanmış oluyorsun
Yooo balık hafızalıyım ben anında unutuyorum ☺️😏
Anladım
Biliyorum ☺️
İlişki bittikten 5 dakika sonra olur 😂😂 bu kişiden kişiye göre değişir. Herkesin toparlanma süreci farklı olabilir
Hiç sevmediysen tabii beş dakika yeterli olacaktır
Tabi ki sevmeyene geçerli bu. Seven gider "nolur bi şans ver" falan der yani
Hayır ya, insanın önceki ilişkisine azcık saygısı olur
Sevmediyse ne saygısı olacak ki?
Ama insan sevmediği biriyle neden sevgili olsun ki?
Boş durmamak için
🤦🏼♀️ öyle mi yapıyorsun sen
Hayır yapmadım hiç
Biten ilişkiye bağlı bu. Basen 1ay yeterken bazen 1yıl yetmiyor
😕
Burası dünya çekinme özgürsün mükemmel olmak zorunda degilsin
Hayır ama herkes insan olmak zorunda
Tartışılır ayrılma sebebi ne kadar aşıksın ona yıllardır alışmışsın artık senin bir parçan olmuş ama ayrılmak zorunda kaldın sence hemen unutup yeni bir ilişkiye başlamak mümkünmü ama şöyle bir şey olabilir boşluga düşersin sahte ilişkilerin olabilir ama aklın hala ondadır
İyi bir İnsan olmayı gerektiren şartlar yarı yolda bırakmadan ihanet etmeden sevmek her canlıyı
O kişiye karşı hissizlesince, tamamen nötr olduğunda, yeni kisi heyecan verirse denenir
Aynen balım
Daldan dala atlayan kişiler genellikle ciddiyetsiz ve lakayt olarak nitelendirilir onun için hiç acele etmeden sabırla beklemek en güzeli. Ayrıca sürekli olarak hayatına birini almaya çalışmak insanı ciddi manada yıpratır.
Bunun belli bir süresi olduğunu düşünmüyorum sonuçta ilişki bitmiş. Yenisi her zaman olabilir.
Bravo
Kendim için söylüyorum, en az 1 yıl. Kendimi toplamam zor oluyor çünkü
Yalnız değilmişim 😕
Kırıp döküyorlar tekrar güvenemiyoruz...
Bu sorunun net bir cevabı yok çünkü herkesin iyileşme süresi farklıdır. Ama ilişki içinde sevgi bitmiş olsa bile bir süre ara vermek, ilişkiyi değerlendirmek gerekiyor bence.
Zaman değil de.. Aklına geldiğinde yoğun duygular hissetmediğinde, ağlamadığında, öfkelenmediğinde falan.
Süper yorum
Gerçekten sevmemiş olan 1 ayda buluyo valla
Birkaç saatte zıplayanı da gördük djfj
Onu ben görmedim görseydim fena dalga geçerdim zkxnsmxncn
Kdfj 🤪 ben şahit oldum
Birdaha denk gelirsen haber ver bana lütfen 😂
Tamam yavrum djdj
Yaaarr!
Kendimden eminsem ve haksiz yere suçla bitmisse kalk git usulü yeni birine açilmak çok okey
Bu ilişkinin altta kalanı bensem uzun süre ilişmemeyi tercih ediyorum. En azından bir süre ruh sağlığı için yenilenmek şart.
Ne zaman unuttugunla alakası yok ki.. uygun bir aday da çıkmayabilir. Benim 3 yıl oldu yeni birisi yok
25 yaşını geçmiş her kadın ışık hızıyla arayışa girer
Dünyaya gelen her erkek hemen arayışa giriyor, biz geç kalıyormuşuz
Bu kişinin Bakış açısına göre değişir. Küçük bir dünyası olan ve hayal dünyasında yaşayan birine göre bu süreç uzun sürer ama gercekçi realist bir kişi 1 ay sonra bile yeni bir ilişkiye geçebilir
Ne alaka :D daldan dala mı yapıyor realistler
Ömrünü bir kadına adamiycak kadar akıllı
Ömrünü birine adayamayacak kadar zavallı, karaktersiz, aç ve zekası geri bence
Aşk ve sevgi mantıksal olarak insanı tüketen duygulardir. Akıllı biri tek bir insanı dünyası yapmaz. Bir sofrada binlerce meyve varken tek biriyle mutlu olmak zeki birinin işi değildir. Tabi zeki olmayan birinden bunu beklemek yanlıştır. Çünkü toplum ahlak ve psikolojik olarak saflaşmayi öğretir zeki olmayı değil
Bana göre yapay zekadan bir farkınız yok, kerhane işçilerinden de, çok kullanılmış ve eskiciye verilmiş eşyalardan da. Saf kalmak bulunmaz bir nimet, kendini zeki sanan saçma sapan düşüncelerin kölesi olmuş insanların yanında. Ziyan olmuş bir beden ve hayattan başka hiçbir şey göremiyorum bu tip insanlarda. Siz kendini zeki sanan zavallılar, az ötede oynayın ve bize ilişmeyin. Biz saflığımızdan memnunuz.
Dediğim gibi zeki olmayan bir beyinden bunu analamsini beklemek saçmadır
Tamam sensin 😃
Artık tanımıyorum ahssj ben bu gidişle mezara kadar da toparlanamam gibi🤌😂
Çok şükür yalnız değilim ya djdj
Ahahsj🫂
Zaman doldu
Kendini ne zaman buna hazır hissedersen ozaman olmalı 😂
Sen ne zaman hissediyorsun mesela
Verdigim sevgiye degere göre uzun zaman alabilir min 1 sene ya da 6 ay gibi peki sen
Minimum 6 ay 😕
Gene tutturdun 6 ayı 😂😂
Sabit 😅
Bi kerede sektirsen şaşcam i😂
İmkansızı isteme benden djdj
İmkansız yoktur sen istedikden sonra 😂
He doğru:D biliyor beni
Bir bogayı bilmek kolay degil onu ancak bir boga bilir 😂
Helalss
Ahahhaah işin rast gitsin ozaman bogaaa 😂
Bence en az bir altı ay geçmeli maddi manevi toparlanmak için..
İnsanın geçmiş travmalarını atlatması için kendine zaman vermesi gerekli.
Buna süre vermek doğru olmaz herkesn atlatma süresi farklı ne zaman hazır hissederse o zaman
Biz halen bitiremedik dönüp dolaşıp birbirine geri dönüp 1627672…şansımızı zorlayıp duruyoruz bakalım ben bitti imkansız diyorum o zaman tekrar yeniden sil baştan yapalım diye diye 2. Seneyemize girdik Yenilere şans vermiyoruz.
Toksik olmuşsunuz jdjd
Eğer ciddi güzel bir ilişkin bitmişse ikinci bir kapıyı açman neredeyse imkansız oluyor
Bittiği şekle bağlı değersiz hissettiysem ertesi gün başka ilişkiye başlarım net
Kafa ne zaman toparlanırsa ya. Kimseyi yara bandı yapmamak lazım
Bu durum kişiden kişiye değişiyor. Erkeklerin genelinde süre daha kısadır.
Herkesin exini unutma süresi farklıdır. Tamamen kafadan bitirildiğinde geçilebilir
Karşı tarafa ne kadar süre bağlandığıma bağlı eskiden aylar alırken şimdi 1 kac ay alıyor.
Bunun bir süresi yok bence kesin olarak kafada ve gönülde bittiği her an olabilir.
Biten ilişkinin içeriğine bitiş şekline göre değişir.
Bunun belli bir cevabı yok aslında. Yaşadığın duyguların yoğunluğuna göre değişir.
Kesin bitirme kararı sonrası,
Kronometre başlar hemen, olur- olmaz
İlişkinin ne sebeple bittiğine bağlı. Bana ihanet eden birinin hatırasına saygı duymam.
Her an da olabilir, aylar da yıllar da geçebilir hiç belli olmaz o işler
valahi bende gelen olmuştu direkt başladim pi. şman oldum insan en az 3 ay beklemeli la
Aferin
sakın benim yaptiğim hatayi yapma biraz bekle
He tamam
Bu durum tamamen ruh haline göre farklılık gösterir.
Saniye geçmemeli 😏
Bunu kovalarsann aheyyy git ilişkinin yasınıı tut canımmm. Olucaksa olur yanında sürtünən şıklık da üz verme
35 yıl 22 saat 13 dakka 27 salise 😂
Oha ya 😃
Ne talimatı yahu
🤦🏼♀️ aklımı çıldırıcam

Hadsiz
😒
ben anında birini bulurum
Birini bulmak kolay şey 😕
evet
Süreyle alakası yok duygun bitmişse farketmez
Ama ilişki bitince duygular da bitiyor mu hemen
İşte o kişiye bağlı ve senin duygularına bağlı benim duygum yok geçmişteki kimseye karşı hatta insan sevgim bile yok yani kadın erkek anlamında değil eskiden kim olursa olaun isterse tamamen farklı görüştlwi insnalar olsun kötü iyi farketmez aşıırı derecede hümanist ve insna. Sevgisi olan bi insnadın şimdiyse tam tersi bi elin parmaklarını geçmez
Seversen bı daha sevmen çok zor
Aşırı zor haklısın..
En az 5 ay bence ama sonuç kişiden kişiye değişir
Değişir jet ilişkiden ilişkiye fakat 1 ay geçmesi lazım sanırım
iliski kac ay surduyse onun 2 katı kadar falan herhalde ayrıldıgın kisiyi sevme durumuna baglı
Uzun ilişki mi bitti kısa süreli bir ilişki mi etkisini atlatmak için gereken zaman farklı
aşksız bir insanım olmaza da olurr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?