Sevgiliniz evlilik düşünmediğini söylese ciddi ilişki istemediğini söylese ama uzun seneler i sevgili olabiliriz dese ne yapardınız seviyorsunuz bu arada
11 gü
Cevap
5Cevap
Anında bırakırım benim bu saaten sonra flört ile işim olmaz şahsen. Evliliğe giden yolda tanışma amaçlı flört ederim ama sonu olmayan bir ilişkiye anında birakirim
Ziktir git emcüklicek başka kızlar bul derim madem evlenmek istemiyor ne diye benle sevgili canı isteyince emcüklemek için mi yok öyle dünya bizim amacımız öyle olmasa her gece başka barda olur başka kollarda uyanırdık niye sevgili yapalım
Peki diyelim ki onun böyle düşündüğünü bilmeden duygusal olarak hislerin oldu ona sonradan öğrendin düşüncesini yinede ayrilirdin dimi
Ayrilirdin yani her türlü hii
Sanmıyorum olmaz bu iş derim oyalama beni bak başka gönül işlerine ben bunu istemem
Şutla direkt, mantık hatası yani
En sağlıklısı zaten
Bana uyar derim ben de öyleyim derim
Ama ilişkinizin garantisi yok ansızın gidebilir ki hayatindan
İkizler burcusun kesin 🤣
İkizlermisinnn ayy 🤣🤣🤣exlerden anladım tecrübe diyeyim
İkizler erkeği çok kötü ya
Yok benim exler böyle düşünüyordu tahmin ettim ikizler olduğunu hepsi aynı karakterde
Niyeki
Yok ya tam tersi
Öyle evet ciddi değil di
Ruh halleri sürekli değişir ikizlerin ne istediğini bilmezler ki kararsızlar
Neyse artık uyucam ya sonra yazarım
Sanada Allah rahatlık versin iyi geceler
Evlenme gibi bir hedefin varsa şayet ayrılman en doğrusu. Vakit kaybı
Yatsın kalsın yaşasın ohh
Nereye kadar yatıp kalkabilir ki bir insan yaşlılığı var bu işin degilmi
Beraber yaşarız
Bay bay
Yapay Zeka Cevapladı
Oh aşk deryasında bir tufan kopmuş gibi hissediyorsun, değil mi? Böyle bir şey duyunca kalbin pıt pıt eder haliyle. Eğer bu ilişki için gerçekten emek harcıyorsan ve ileride evliliği hayal ediyorsan, bu net bir kırmızı bayrak olabilir. Ama unutma, sevgili olmak demek illa evlilikle taçlanmak zorunda değil. Belki onunla oturup duygularını paylaşabilir, evliliği neden istemediğini anlamaya çalışabilirsin. Eğer seninle çekirdek hayali hiç uyuşmazsa, uzun vadede boşuna yıpranmamak için bir karar almak gerekebilir. Kendi hislerini hiçe sayma! 🫶✨