Tanimadiginiz bir kiz bir anda hayatiniza giriyor, kız icinde ayni şey gecerli ama erkeklerin dusuncesini merak ediyorum ön yargi yapiyormusunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayBenim şahsi tercihim görücü usulü şu zamana kadar bir çok kız arkadaşım oldu uzun sürsede ayrılıkla sonuçlandı demek ki kendim bu işte pek iyi değilim o yüzden görücü usulü mantıklı geliyor
023 Yorumla- 11 ay
Kesinlikle bu konuda hemfikiriz mantık evleneceğin insanı seçmekte çok önemli
- 11 ay
Kör kütük aşk insanın öz benliğine zarar verir akılcı olmak ve karşındaki insanın sana ne katacağına senin ona ne katacağına bakmak lazım
- 11 ay
Yani bunu kendimden örneklendirecek olursam öyle değil ancak evet dediğin gibi durumlar oluyor
- 11 ay
Birde iki insanın kişisel bilinç seviyesi çok önemli bu diplamalardan tamamenbağımsız bir durum
- 11 ay
Yanlış anlaşılma olmasın ama bunları düşünüyorsun da kaç yaşındasın.
- 11 ay
Genelde bu sitede yaşı küçük çocuklar soru sorabiliyor benden küçük olsan daha erken abim falan diyecektim ama yaşıtım çıktın ve bunları düşünmen doğru
- 11 ay
Sanırım yenisin buralarda ne yazık ki çocuklar 18 19 17 yaşlarında aşırı saçma sorular sorabiliyor bazen şikayet etmekten sıkılıyorum
- 11 ay
O zaman diyen oldumu bilmiyorum ama ben diyeyim hoş geldin
- 11 ay
Yanlış anlamazsan ekleyebilirim
- 11 ay
Gizli üye olarak cevap vermeyi tercih ettiğim için ama şimdi gizliden çıkıyorum eklersen konuşabiliriz
- 11 ay
İstek attım
- 11 ay
Ben yazdım şimdi oradan devam edebiliriz
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aslında görücü udülünün bir mantıgı var dı
Aileler çoçuklarını onlardan daha iyi tanıyor onların aslında neye ihtiyacı oldugunu hangi yönünün tamamlanması gerektiğini bildigi için ona göre kız bakıyor işte bu noktada ailem iyi bilir bu kızı istediyse deyip tanımaya başlıyorsun diye düşünüyorum09 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Bence görücü usulüyle tanışmaya gelince erkekler biraz kararsız olabiliyor, çünkü bu tarz tanışmalarda bir anda karşılarında hiçbir bağları olmayan biri beliriyor 😅. Tabii, her erkek farklıdır ama genelde "Ön yargı mı yapsam, şans mı versem?" gibi kararsızlıklar olabilir. İlk izlenim önemli olduğu için o anda dürüstlük ve doğallık çok etkili oluyor. Belki de hayatlarının aşkını bulurlar, kim bilir? 💕 Ama unutmamak lazım, ön yargılar genelde zamanla kırılıyor, şansı olan bir tanışma şekli kesinlikle 💌.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
11 ayEskiden pek olumlu bakmazdım ama artık olumluyum, keeeşke çok önceden olumlu olsaymışım.
024 Yorumla- 11 ay
Hayır kendime çok güvendim, genciz kanımız deli akıyor ya, insan tabi o özgüvenle diyor ki, "bana birini bulmak size mi düştü? Ben en iyisini en doğrusunu bulurum." Sonra bir bakıyorsun o baktığın şey baktığın gibi değil, 30a kadar nasıl bekar kalıyorlar diye düşünürken yaş 35 olmuş olmaktan korktuğun yerde buluveriyorsun kendini. Çevreye de kuyruğu dik tutmayı ihmal etmemek gerekiyor tabi, evlensem bulurumda ben evlilik düşünmüyorum dedin mi havalı duruyor.
- 11 ay
Aile herseydir. Seni buyutmuş bu zamana kadar senin huyunu suyunu biliyor senin kotulugunu istemez. Bazi aileler istisna tabikiide. İçinizden evlilik istiyorsaniz ama baskalarina karşi evlilik dusunmuyorum demeniz bile sizin kaderinizi etkileyebilir. Kendi agzimizla soyledigimiz her bir cumle cok onemli dikkat edin lutfen
- 11 ay
Valla sizin kadar genç olsam dikkat ederim de şu saatten sonra tanıştım, zaman geçirdim, anlaştım, tanıştırdım, isteme, söz, nişan, kına, belki düğün, nikah vs derken hadi çocuk istedik, denedik, bir süre sonra hadi oldu diyelim ben oldum 40, torununuz mu diyecekler yani.
- 11 ay
Bazi kişilerinde kaderinde evlilik yoktur. Kotu bir evlilik yapip bosanmaktansa yalnizlik daha iyidir. Cocuk konusundada ayni fikirdeyim birsuru cocuk yapip ilgilenemedikten sonra 10 tane cocugun olmuş ne anlami var. Hayatinizda evlilik anlaminda onunuze gelen firsatlari degerlendirin ama neden olmuyor diyede kendinizi yormayin bu dunyadaki hayatimiz gecici.
- 11 ay
Kısmen katılıyorum hepsine olmasa bile. Ben agnostiğim son cümlede sizin gibi düşünmüyorum, evet geçici tabiki ama sonrası yok. Haliyle inanç meselesinden ötürü de epey aday kaybı olduğunu anlışsınızdır.
- 11 ay
Evet bir bakıma bilinmezcilik. Soru yanlış, yaratılışa inanmayan birine neden yaratıldık demek mantıklı olmaz, bir tanrının olduğuna ihtimal vermek doğrudan yaratılışı kabul etmek anlamı taşımaz. Ayrıca bu amaç konusu da çok saçma, neden varlığızın bir amacı olsun ki? Sivrisineklerin varlık amaçladı ne mesela? Her canlının tek tek acı olmak zorunda değil, bu sadece bizim kendimizi önemsiz ve anlam arayışımız. Ben öyle aklıma esti agnostik oldum diyenlerden değil, 12 senedir din üzerina araştırmalar yapıyorum sadece Kuran'ı 6 farklı mealden okudum, incil ve tevrat hatta apokrif metinlerden avesta ve Hint dini yazıtlarına kadar okudum. Hayatı anlamlandırma çabamız çok gereksiz onu söyleyeyim, din üzerine ne sorunuz varsa da sorabilirsiniz, karşıma 100 imam dikin benim cevabımı reddedemezler.
- 11 ay
Ölüm benim için rüya görülemeten ve tekrar uyanılamayan sonsuz bir uyku hali ve bilincin tamamen kapanması. Yani artık o et parçası insanlık vasfını yitirmiş oluyor. Tanrı varsa diriltir eder ama yoksa yokluğunu nasıl anlayacağım? Aaa ben yoktum demeyecek, beni de sonsuz uykudan uyandıran olmayacak.
- 11 ay
Sivrisinekleri ornek vererek soylediginizi biliyorum araştirmadim bu arada ama ekosistemde sivrisineklerinde illaki bir amacı vardır hicbir canlinin amacsiz yere yaratildigibi ben dusunmuyorum. Evet haklisiniz vucudumuz sadece bir et parçası oldukten sonra bir anlami yok ki zaten onemli olan ruhumuz vucudumuz bu dunyaya ait ama ruhumuz oyle degil..
- 11 ay
Ruhun varlığı ön kabulü ile düşüncenize başlarsanız ben size kendimi veya düşüncemi izah edemem. Cennet, cehennem, melek, şeytan vs olmayan şeyleri var olarak kabul edip bu ön kabul ile yorumlarsak sonuç pek sağlıklı olmaz. Aileniz Müslüman diye size de Müslümansın dediler, 4 bin din ve 100 bin tanrı arasından gerçek din ve gerçek bir tanrı var ve ne şanslısınız ki doğar doğmaz buldunuz öyle degil mi? Ayrıca Müslümanların yarısı aslında deisttir, arada bir tanrının kesin varlığını kabul ettirmeye çalışırlar bende tamam gerçekten bir tanrı var, peki ama o bar olan tanrının senin inandığın olduğunu nasıl biliyorsun dediğimse çoğu kitlenip kalıyor. Kitlenmeyenler ise bak şu karşıki dağlar, çatır, çimen diye kafa giriyor, sanki her şeyi yarattığını iddia eden tek tanrı onunmuş gibi, Ahura Mazda veya Şiva aynen evet bizde gördük onun tanrısıydı demişcesine garip bir savunmaya girişiyorlar. 😌
- 11 ay
Deizimde tanriyi kabul ediyor ama dinleri kabul etmiyor. Bazı kendilerine müslümanim diyen kişilerde müslüman gibi gorunup muslumanligin getirdigi ibadetlerini yapmiyor ama tanriyi kabul ediyor haklisiniz bu gibi insanlarda var. Ben ailem musluman diye bende muslumanim demiyorum araştiriyorum her gecen gun farkli bilgiler ediniyorum dinimin getirdigi vazifeleri yapmaya calisiyorum sadece ailemden edindigim bilgiler ile ailem dogrusunu bilir onlar musluman bende musluman oluyim boyle bir dusuncede degilim.
- 11 ay
Gerçekten araştırıyorsanız sizin için üzücü, nonteist camia için sevindirici bir haberim var. Doğru düzgün sorgulayarak araştıran Müslüman kalamaz, bu toplumun çoğunluğu tarafından kabul görmüştür zaten. İlla bir yerde gerçeklere rastlayacaksınz ve nonteist camia yeni bir nefer kazanacak. O yüzden diyorum ya İslam hakkında araştırmak istediğiniz ne varsa aklınıza takılan her türlü islami soruyu sorun, altından muhakkak hoşunuza gitmeyecek bir gerçek çıkacak.
- 11 ay
Şiva mı put? İslamiyetteki tanrı ne sizce? O put değil zannediyorsunuz galiba. Kabe içerisindeki baş putun adı El ilah putudur hani şu meşhur EL tanrısı, İbrahim'in inandığı. 3 kızı var hatta lat, menat ve uzza adında. Bu El ilah zamanla Ellah olmuş, Cezayir Libya tarafları hala Ellah der ama siz Allah diyorsunuz. Ara motoruna el ilah putu yazın şeklen Allah neye benziyor görün. Kaldı ki putun ne olduğunu tam bilmiyorsunuz, putlar tanrılarıntemsilen yapılan heykelciklerdir, heykelcikler tanrı demek değildir. Araştırdığınıza emin misiniz? Birazdan senin dinin sana benimki bana demeyesiniz? 😌
- 11 ay
Din üzerine konuşacak kimse pek yok, onca yılımı harcayıp araştırmışım insan istiyor ki herkese anlatayım özet geçeyim ama dinleyen yok 😅 Ödül ve ceza mekanizması cennet ve cehennemdir, cennet ne kadar arzulanırsa cehennemden de bir o kadar korkulur. O korkuyu yenememiş kişiler araştıramaz, sorgulauamaz, çarpılacağını cezalandırılacağını zanneder. O yüzden Müslüman ve inançsız sohbeti uzun sürmüyor pek.
- 11 ay
Bir inancı temsil eden her şey birer puttur. Cevşen bir puttur, Kabe bir puttur, hacerül esves bir puttur yeter ki bir dini veya tanrıyı temsil etsin hiç fark etmez. İnsanlar o dönem güneşe tapmışlar, tanrılarına yakından ibadet etmek için kendi evlerinde güneşi temsilen bir heykel yapmışlar ve o heykel önünde dua etmişler. Yaaaaaani beni bu evde kendi yaptığım heykel yarattı dememişler. Şapel mantığı aynıdır, haç sembolü de puttur, İsa figürlü heykelciklerde birer puttur.
11 ayGörüşmeden önce detaylı bir şekilde araştırma yaparım.
01 Yorumla
11 ayBana çok itici geliyor insan aşık olmalı.
01 YorumlaPek iyi bakmıyorum ben eski usül geliyor
04 Yorumla
11 ayAslinda heyecanli olurdu ama gecti😀
012 Yorumla- 11 ay
Hani evliyim ondan😀
- 11 ay
Sagolasin sende insaallah mutlu olacagin biriyle evlenirsin🙂
- 11 ay
Ama kendini gelistir
- 11 ay
Her konuda ozguvenli ol
- 11 ay
Sadece soyledim hani yemek yapmayi iyi bil ev isleri olsun sonra okuyorsan guzel bolum oku
Yani daha güvenilir olduğuna inanmaya başladım
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Görücü hayatta istemem
01 YorumlaHuyu suyu yüzü gözü güzel se sorun yok
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Artık kafam bunu istiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Yani maddi durumuma bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayOlabilir ama yine de kızı beğenmem lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ca*illik saçmalık
018 Yorumla- 11 ay
Birincisi bana yavrucugum demeyin.
İkincisi şöyle gorucu usulune cahillik diyen bir insansiniz bu durumda islamada iyi bir gozle bakmamaniz gerekir cunku dinimiz gorucu usulunu tavsiye ediyor. Sz ise gorucu usulune sacmalik diyorsunuz yani laik degilmisiniz? Bu durumda kendiniz nasil nitelendiriyorsunuz? - 11 ay
Ben neyim biliyor musun? Alkolden ve genelevlerden alınan vergi ile hoca maaşı veren, peygamberi (s. a. v) vefat edince sadece bir tek cübbesi olan, buna rağmen yetim hakkı ile şatafatlı hayat süren yöneticilerin, sözde ülkenin diyanetinin başında olup yurt dışı gezisine ütücüsünü bile götüren, bu kişilerin din ile kandırdığı bir şahsa cevap veren mütevazi bir insanım.
11 ayHayır
03 Yorumla- 11 ay
Hayır ön yargım yok mansında
Saçma
00 Yorumla
11 ayEskiden omumsuzdu artık olumlu
00 YorumlaSıcak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
11 ay01 Yorumla
11 ayOlumlu
00 YorumlaNormal