Yani onlar kızlarla falan konusmuyorlar mı? İletişim yok mu hiç?

Yani onlar kızlarla falan konusmuyorlar mı? İletişim yok mu hiç?

Görücü usul yaparlar. Çoğu zaman zannedildiği gibi sürekli cinsellik düşünmezler Hiç demiyorum. Ama günümüzde po, no bağımlılığın ve Mustehcen içeriklerin fazlalığı yüzünden erkekeler bu kadar abaza oldu. Kısaca özetleyeyim gözden ırak gönülden ırak ilişkisi beyinleri bunla dolu olduğu için Şimdi Bu derece dindar adamlara gelirsek Kendilerini dinine sonra hayat gayesine sonrada ailesine odaklar. Aşk meşk işleriyle uğraşmaslar ve bu durumlardan kendilerini uzak tutarlar. Hiç bara diskoya giden cübbeli gördün mü? 😄 Evet mümkün mertebe konuşmazlar. Bu dediklerimin aksini yapanlar istisnadır
Selamun aleykum.
Sarıklı değilim, keşke öyle olsaydım ama değilim. Ama ben onlardan değilim, daha modern biz çizgim var diye, onlarla alay edilmesine neden göz yumayım ki?
Şu dalga geçtiğiniz görseldeki mümin kardeşimizin belki de çok acı bir durumu var, belki de çok amansız bir derdi var, dalga mı geçmek gerekiyor?
Hem de İslamiyet'le, Hz Muhammed ile dalga geçiliyor. Şirktir bu, edepsizliktir bu bilesiniz.
Geleyim sorunuza...
Dinci diye bir kavram yok; muhafazakar, tutucu, Müslüman olmak gibi bir çizgi olabilir ancak. Muhafazakar ve Allah korkusuyla yaşayan insanlar da elbette iletişimde bulunur, tanışır, kendisine de iletişimine de dikkat eder, gönlüne yatanla da evlenir. Ona da nasip der, ahiretlik olma utkusuyla yanar. Sizler ahiretlik olma düşüncesini henüz kavrayamamış ve muhafazakarlarla dalga geçerken, emin olun ki kalbi huzurun lezzetine erişmişler içinde bulunduğunuz duruma ancak üzülürler.
Ben buradayım, görüşüm de baki, var ise yanıtınız edep ve adap çerveçesinde dinleyip, yorum yapabilirim.
Cevap
10Cevap
En beter sapık düşünceler bunlarda
Dini çerçevede konuşuyorlardır
ya da erken evleniyorlar ekseri.
En beter sapık düşünceler bence onlarda asıl ✌️ biriktiriyolar içlerinde duyguları
Buna inandırıldın istisnaları sana genel yargı oluşturacak kadar Fazla şekilde enfoze ettiler böyle tanıdığım çok var. Bi kere dediklerini yaptıklarını görmedim Tabi din düşmanıysan açarsın bi din düşmanı sayfa ya sana milyonda bir iki ihtimali gösterirler ya da birinin kafaya cubbe sarık gecirirler kasıtlı olarak kurgu video yaparlar sende bu şekilde dusunursun
Din düşmanı degilim çok sayıda etrafımda haberlerde videolarda karşılaştıgım için saplantılı duyguları olduklarınk biliyorum
Tam aksine tüm dolandırıcı ve sapıklar onlardan çıkıyor. Asla dürüst değiller.
Buna inandırıldın istisnaları sana genel yargı oluşturacak kadar Fazla şekilde enfoze ettiler böyle tanıdığım çok var. Bi kere dediklerini yaptıklarını görmedim Tabi din düşmanıysan açarsın bi din düşmanı sayfa ya sana milyonda bir iki ihtimali gösterirler ya da birinin kafaya cubbe sarık gecirirler kasıtlı olarak kurgu video yaparlar sende bu şekilde dusunursun
Çevremdekiler gayet öyle. Televizyonda, haberlerde çıkan pedofili sapıkların alayı öyle. Ben dürüst olanını görmedim daha henüz tanışmadık. Anlattığın şeylere umarım kendin de inanıyorsundur.
Evlenmeyi beklerler hep evlilik çok masraflı oldu zor durumdayız 😂
Dini tam araştırıp öğrensen onu düşünüyorlardır.
müslüman uyuma
Dinci derken. Din mi satıyorlar
Direkt evleniyorlar bence
Çüker geçerler
Düşünürler ama nefislerine hakim olurlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?