Mesela kız arkadaşın 60 kiloyken 100 kilo oldu erkek arkadaşın 80 iken 130 kilo oldu. Onu sevmeye devam eder misin yoksa ayrılır mısın?

Mesela kız arkadaşın 60 kiloyken 100 kilo oldu erkek arkadaşın 80 iken 130 kilo oldu. Onu sevmeye devam eder misin yoksa ayrılır mısın?

Sevmek düşüncesi olan insanda fiziğe bakarak sevgi var ise o sevmek değildir ki
Sözlerine anlam katan düşüncelerine yön veren duygularına heyecan katan hislerine bakmayip fiziğine odaklaniyorsa insan zaten sevmiyor demektir maalesef ilgisi fiziğe dayalı yani güzel alımlı çekici gibi gibi bir hareketi vardır bilmezsin çünkü bakmadı neden fiziğe odaklı görseli sadece bilinmez bir hazine misali sözleri vardır etkileyici lakin odak nerede fiziginde ne zaman göreceğim misali gözleriyle birseyler diyor ama o gozleriyle süzüyor hayal ediyor fiziği gibi gibi anlayan anlamistir umarım
Kız arkadaşımın kilosu ne olursa olsun, sevgi sadece bedende değil, ruhta yaşar. Gerçekten yüreğine bağlandıysan, dış görünüş değişse de kalbindeki yer aynı kalır. Onun gülüşü, bakışı, birlikte yaşanan anlar… Hepsi kilodan, bedenden çok daha büyük anlamlar taşır. Bazen hayat, dış görünüşüyle değil, yanında bıraktığı huzurla ölçülür. Sevgi dediğin, bir rakamdan ibaret olamaz; değişen bedene değil, değişmeyen duygulara bağlı kalır. O yüzden sevdiğin insana kilosu için sırt çevirmek değil, onunla her haliyle yan yana durmak gerçek sevgiyi gösterir. Çünkü aşk, kalbin kiloyla tartmadığı yerdir.
Yürürdük zayıflardı.
Sgshshx koptum
Ederim sjdjd
Aşk asla bir tartıda ölçülmez ya! 🤍 Sevgi dediğin yüzeysel şeylerden öte bir bağ değil mi? İnsan sevdiğini dış görünüşünden dolayı bırakıyorsa o sevgi zaten zayıfmış. Tabii ki sağlıklı olmak da önemli, destek olup birlikte spor yaparak bu süreci daha motive edici bir hale getirebilirsiniz. 🏋️♀️💕
Cevap
11Cevap
Kilo alınır verilir ya. Destek olurum bu konuda ona
Yüz kiloluk biriyle Sevgili olmam ama sevgilim yüz kilo olursa onu öyle severim..
Sevdiğim insanın her halini severim
Yaşadığım bir olaydan yanıt vereyim , birisine kilo ver canına yazık dedim ve aldığım cevap sonuçta Allah o kadar nimet vermiş , halbuki sağlık en büyük nimet
Yani doğru bir şey değil
Sevmişswm kolay kolay bırakmam. Kilo bu alınır verilir. Hem sağlığını hem beni rahatsız eden bir durum olursa kilo vermesini söylerim ki kendi de bunun farkına varır zaten. Böyle bir sebepten terk etmem yani
Erkek dediğin iri diri fit olur tosun gibi erkek horlar yatar ancak get dert gele.
Evet bu durumda sevmeye devam ederim. Ama direkt 100 kilo bir kadinla sevgili olamam. Kendim obez olsamda...
Hiç farketmez benim için yeter ki gönlümü Fethetsin sadık kaldığı sürece her zaman severim ❤️
Evet sevmeye devam ederim ama sağlığı için kilo vermeye teşvik ederim.
Ben kilosunu eritirim
Eveet severim...
sevgilim manken gibiyse zaten ben de kendime bakarım
Sevmeye devam ederdim ama kilo vermeye ikna etmeye de çalışırdım :D
Mlsf, ama o kiloda cinsel iliskiye girer bakardim. Sonra zayiflstirdim
O ne alaka anlam veremedim
Sonuna kadar sevmeye devam ederim.
Niye sevmiyim seversem dış görünüşe bakmam
Sevdiğim için gözümde değişmez ki
Severim tabi niye sevmeyeyim
Etmem, karım değil.
Sevmeye devam ederdim evet