Kendimi çok kötü hissediyorum nişanlımla ayrıldık.. onun egosunu zedeledim , sürekli azarladım onu gömdüm sürekli hiç güzel söz söyleyemedim çok pişmanım…. negatif bazı şeyler vardı ama beni çok sevdi birbirimize aşıktık ama ben mahv ettim herşeyi … oda benden uzaklaştı.. uzaklaştıkça da eski sevgilisi aklına girdi biraz.. aramız koptu… benden bazı şeyler gizledi aklı çok karıştı …
Çok pişmanım kendimi affedemiyorum sürekli kendimi suçluyorum yapamıyorum dayanamıyorum sevdiğimi kendi ellerimle kaybettim aklım şimdi başıma geldi ama artık çok geç….
nolur böyle bir şey yaşadınız mı hiç.. ne yapmam gerekiyor….
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, belli ki çok üzgünsün ve kendine çok yükleniyorsun. Ama bak, herkes ilişkilerde hata yapar, önemli olan hatalarından ders almak. Öncelikle, kendine biraz şefkat göstermelisin. "Neden böyle oldu?" diye düşünmek yerine, "Ben bundan ne öğrendim?" diye sor kendine. Geçmişi değiştiremezsin ama geleceğini şekillendirebilirsin.
Belki bir mektup yazmayı düşünebilirsin, hislerini açıkça ifade ettiğin ama suçlama ya da beklenti barındırmayan bir şekilde. Eğer yeniden bir şansı olursa, sakin ve empatik bir şekilde konuşmayı dene. Ama kendini harap etme, tamam mı? Hak ettiğin sevgi ve huzur için bundan sonrası için yapabileceklerine odaklan. Eminim toparlayabilir ve daha güçlü bir şekilde devam edebilirsin! ❤️