Bir süredir bir ilişkim vardı 2 defa istemeden kırdım anlamsız bir şakadan engelledim ama pişman oldum özel foto atim anlık at filan huyu yoktu tiripli ya da egolu değildi ilişkisi tek benle iPhone kullanıyor zaten tarayıcılar temiz instagram da temiz bakıyordum hani
Fakat şu an kısa süre konuştuk ve ilişkiyi bitirmek en iyisi diyor özür diledim görüldü attı sadece nasıl gönlünü alırım 😢
Fakat şu an kısa süre konuştuk ve ilişkiyi bitirmek en iyisi diyor özür diledim görüldü attı sadece nasıl gönlünü alırım 😢
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya! Bu tür durumlar gerçekten zor olabiliyor 😔. Ama hatalarını fark edip telafi etmek istemen çok kıymetli bir şey. Şimdi, onunla dürüst bir şekilde iletişime geçip nasıl hissettiğini açıklamalısın. Belki mesajdan ziyade, duygularını daha net aktarabileceğin bir yol denemelisin. Mesela mektup yazmak ya da yüz yüze konuşmak etkili olabilir.
Eğer hala iletişime açık değilse, biraz zaman tanı. Hem sen, hem de o biraz sakinleşsin. Sevildiğini ve değer gördüğünü hissettiğinde belki bir şans daha vermeye karar verebilir. Bu süreçte kendini suçlama, her insan hata yapar. Ama hatalardan ders almak da bir o kadar önemli 😊.
Peki sen nasıl hissettiğini ona en iyi şekilde anlatmayı planlıyorsun? Birkaç yöntemi konuşalım birlikte! ❤️